СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот cristely » 25 мар 2010 19:11

1. Петък е неработен ден до колкото знам. Идват Великденските празници. Значи сбирката преди или след почивните дни тр да направим. Четвъртък мисля звучи добре. Тъкмо ще има да коментираме пресния четвъртфинал от сряда.
2. В Албата наистина има мн място и народни цени, а резервацията е КАПАРО за консумация и наистина е по 2-3 лв на човек.
3. Познавам се със собственика на Одаята и ако решите за там обадете се да му звънна предварително.
4. Където и да се прави сбирката ще тр да имаме 2-3 дни по-рано ясна представа за приблизителната бройка и за мястото за да не стане издън.

Пишете и мен ако сбирката не е по празниците.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 мар 2010 19:38

Аз съм на линия за четвъртък.
Само някой да не реши,да си прави гаргара за сбирката,защото тогава е 1 април. :) Ако е тъй,ще раздавам БРАДВИ. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 25 мар 2010 22:25

зеления написа:
iskrichka написа:Аз съм с двете ръце за Трите лъва :)

Къде са тези лъвове? В Африка ли, що ли? :lol:

малко по - близо са - срещу сградата на Морска администрация :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 26 мар 2010 16:57

Искричка, там имаше една кръчма "При боцмана". За нея ли става дума?

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 26 мар 2010 17:05

cristely написа:Искричка, там имаше една кръчма "При боцмана". За нея ли става дума?

мм мисля, че няма друга кръчма там.. но мисля и че "Трите лъва" е от скоро там. И аз скоро го открих.. Може би някой, който по отдавна ходи там трябва да каже :) :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 26 мар 2010 17:14

iskrichka написа:
cristely написа:Искричка, там имаше една кръчма "При боцмана". За нея ли става дума?

мм мисля, че няма друга кръчма там.. но мисля и че "Трите лъва" е от скоро там. И аз скоро го открих.. Може би някой, който по отдавна ходи там трябва да каже :) :)

Точно там преди беше "При боцмана".
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 мар 2010 08:42

iskrichka написа:

скоро-скоро 1-2 години мисля че имат Трите лъва долу ако не и повече от както ги преместиха,долу при Ванката става-фенско заведение дето се вика,резервации мисля че няма,относно кухнята-Албата е с доста повече плюсове от Трите лъва(поне така мисля от пребиваването ми и в двете заведения),преценете си къде ще сме и пуснете тема или тука в спама-аз съм на линия в Четвъртък(освен че е 1 април и е нов месец и следователно нов график на работа-единствено това ме притеснява), :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 мар 2010 23:02

Хах,варненската журналистика направо разцепи мрака с тази статия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1269721404&NewsCat=8
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 мар 2010 11:22

:lol: Варненската журналистическа мисъл,изкърти плочките на софийската футболна баня. :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 28 мар 2010 20:45

За мое огромно съжаление заминавам извън града и няма да мога да присъствам. Все пак весело на всички ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”