КироВарна написа:РМС Варненски моряк написа:Голяма новина! *Черно море* възстановява на "Тича"? Естествено преди мача с "Пирин"...ами там нали щеше да започва ремонт? Реално до Коледните празници оства само 30-40 дни, което с очакваната зима, колкото и да е мека във Варна, вече се съмнявам,че пролетния сезон ще започнем тук? Някой има ли информация сега защо нищо не е започнато? Идва декември...
Анализ. Погледнах последните четири мача на "Пирин" и се изненадах, че три от тях са загубили с по 3;1 и едно домакинство с "Верея"...това ме плаши за мотивацията на нашите, както с други като тях! Да им пожелаем успех и да задържим третото място!
Сега пък изскочили някакви 14 дни,които трябвало да минат не знам защо!!!Косьо ми се обади и ми каза!!!Пълна идиотщина!!!Като си знаем хала,като си знаем туткането,като си знаем сроковете.....поне да бяха се играли есенните мачове на ТИЧА!!!С какво стадиона в Каварна е по добър от нашия?Теренът ли е по хубав?Трибуните ли са по удобни?Нищо не се вижда,дори когато осветлението е включено!!!Можеше да се изиграят мачовете на ТИЧА!!!Публиката щеше да е десет пъти повече,щото нали всичко е за феновете!!!Или става въпрос само за феновете на ГМО-то!!!Другите не са важни!!!Това беше поредната тъпотия на БФС!!!Кой спечели?Мачове на Мачу Пикчу без зрители!!!Това не е ли убиване на футбола?
Колега, стига сме търсили проблемите и причините за тях САМО някъде другаде. Стадион ''Тича" отдавна не трябваше да е в този си вид, ама много от отдавна. Аз не виждам нищо лошо в това, че ония от БФС-то искат да си пооправим стадиончето, поне малко от малко. Аз разбирам нашите собственици да нямаха пари и възможности, просто си беше въпрос на желание.