СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Идеята за виното с портокал, според мен произлиза от червено вино с резенчата ябълка вътре - доста добра комбинация 
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
зеления написа:garfild8 написа:Не съм пил Зелен,обаче ще пробвам някой път.Комбинацията звучи интригуващо.
Нали!
![]()
като отворихте тази тема за алкохола, пробвайте тази комбинация,в 200 грама чаша-50 вермут 50водка 50джин и 50още нещо твърдо беше ама не мога да се сетя,безалкохолно -чаша 200 грама прясно мляко,случката е преди 10-15 години в бар във Варна,бармана и сервитьорката се хванаха за главите,беше интересно пиене за някой мои познати,добре че не се изкуших да пия тази своеволно подбрана смесица от алкохоли,като добър приятел си преотстъпих моето пиене и го разлях на аверите,беше интересно след това,инъче водка собиески-хербъл зелената с билките много жулим или българска с ментичка вътре ,абе всичко пием само октан да има да не е (върла-люта 18 града )
HASTA DE LA VICTORIA
В жегата може да пробвате още едно питие: 150 мл прясно мляко с 50 мл мента - добре изстудени с 2 ледчета - убиец
А за срещата на бира или нещо от сорта идеята е мн добра.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Аз предлагам утре да се почерпим за победата в кръчмето до стадиона 
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Нека да споделят хората, които принципни са съгласни. Да видим горе-долу колко сме и от там да изберем място - дали някоя кръчма или бар 
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
До нашия стадион има една механа "Одаята" не е лошо там.По принцип понеделник,четвъртък и петък другата седмица съм свободен така,че ако решите? 
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Бих прибавил и Трите Лъва, също и новата Алба.
Аз съм с двете ръце за Трите лъва 
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
iskrichka написа:Аз съм с двете ръце за Трите лъва
Къде са тези лъвове? В Африка ли, що ли?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
iskrichka написа:Аз съм с двете ръце за Трите лъва
Местенцето е много добро и аз го препоръчвам