Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот ogrizko » 17 юни 2017 18:06

А трябваше ли чак толкова задължително да се маха Пламен Николов? Вярно, че му спадна формата след една операция май дето претърпя ако не бъркам ..ама сега с една добра подготовка можеше пак да покаже стабилните игри от начало?! И примерно с Хасани да оформят по-добра двойка отколкото досегашните. И всъщност ни напусна качествен нападател - Бакари ...не знам защо явно не го смятате за такъв?! Вярно е, че повечето време е контузен ...така че лично за мен е правилен ход и дано вземем някой конкурентоспособен и да не се контузва ...ще сме направили крачка напред. Въпреки че Бакарито като реши сам може да смачка противниковата защита, но просто много чуплив се оказа за съжаление :roll:
ЦЗ, крило, нападател - 3 задължителни попълнения според мен и сме готови! Дано да са и качествени. Аз засега съм доволен от селекцията, че повечето играчи ги взехме още отначало ..да има време да се посработят все пак :) Ако уцелим и останалите трима сме бомба :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 17 юни 2017 18:08

Не знам защо смятате, че ни трябват 3-4 играча. Според мен ни трябват 8 - вратар, ляв бек, двама централни, две крила, един опорен и един нападател.

Вратари:
???
Дюлгеров
Дичевски

Десен бек:
Сукуп
Зехиров

Ляв бек:
Витиня
???

Централни защитници:
???
Хасани
Станчев
???

Деф.полузащитници:
Цветков
Старокин
Георги Илиев
???

Оф.полузащитници:
Огнянов
Божилов

Крила:
???
Балджийски

???
Коконов

Нападатели:
???
Кузма

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 юни 2017 18:13

Щото 3 е минимума да се окомплектова отбора. И аз поне предпочитам 3 силни, отколкото 8 за пълнеж ...и младите също да се дава шанс, като се наложи ще изиграят няколко мача като титуляри да се не види. А някои играчи се справят добре на 2 позиции, така че не е чак толкова зле към момента ситуацията. Не видях и Мартин Костадинов да го броиш някъде. Явно не харесваш юношите.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 17 юни 2017 18:17

Ами не мисля, че Костадинов в готов за титуляр, а в същото време смятам, че Балджийски и Коконов са по-подготвени от него за резерви (давайте нападайте ме). Иначе да и аз предпочитам 3 класни, отколкото 8 за пълнеж. Само, че ако ще взимаме 3-ма, предпочитам да са нападател, вратар и крило, както и смята Гонзо. Вратар задължително ни трябва, просто...който харесва Михайлов не разбира от футбол. Точка.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 юни 2017 18:25

Емо вече е на възраст. Има опит, изглежда улегнал. Направи нелоши мачове и спасявания. Убеден съм, че ще направи сезона на живота си ако бъде титуляр тоя сезон! След това може да му падне формата следващия сезон, ама тоя няма да бъде толкова зле! Ще е надъхан да използва шанса си! И със сигурност предпочитам Емо пред вратар тип Шром.... ако има възможност да си върнем Коварж обаче - тук вече няма как да има 2 мнения - да се връща на секундата! :P Щото някой беше казал, че не бил титуляр в отбора си...

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 17 юни 2017 18:36

Старокин е добро попълнение. Не е някой виртуоз с топката, но момчето играе със сърце и не е мързелив - тича много. Най - добрата позиция за него е опорен халф, непосредствено пред защитата.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 17 юни 2017 18:49

Alexandrov93 написа:Не знам защо смятате, че ни трябват 3-4 играча. Според мен ни трябват 8 - вратар, ляв бек, двама централни, две крила, един опорен и един нападател.

Вратари:
???
Дюлгеров
Дичевски

Десен бек:
Сукуп
Зехиров

Ляв бек:
Витиня
???

Централни защитници:
???
Хасани
Станчев
???

Деф.полузащитници:
Цветков
Старокин
Георги Илиев
???

Оф.полузащитници:
Огнянов
Божилов

Крила:
???
Балджийски

???
Коконов

Нападатели:
???
Кузма

Без юношите ни това прави група от 21 човека, с тях 25, аз не мисля, че имаме нужда чак от толкова много нови и в крайна сметка юношите ни да не получават почти никакъв шанс.
Последна промяна от sicilianecat на 17 юни 2017 18:51, променено общо 1 път.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 17 юни 2017 18:51

23-ма са по-горе. Смятам, че Костадинов и особено Минков, Томбак и Янчев трябва да бъдат дадени под наем, както Йосков.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 17 юни 2017 18:53

Alexandrov93 написа:23-ма са по-горе. Смятам, че Костадинов и особено Минков, Томбак и Янчев трябва да бъдат дадени под наем, както Йосков.

И да вземем на тяхно място да играят разни некадърници изгонени от къде ли не, не мерси!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 юни 2017 19:00

Alexandrov93 написа:23-ма са по-горе. Смятам, че Костадинов и особено Минков, Томбак и Янчев трябва да бъдат дадени под наем, както Йосков.

Костадинов няма къде да ходи. Той си е готов дори за титуляр.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”