Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот zelena_varna » 17 юли 2014 12:43

"Преди броени минути договорът ми с Черно море официално стана факт.Не съм умувал въобще преди да подпиша. Аз Черно море го чувствам като мой дом. Това е отбор, който ми даде доста във футбола”, коментира в интервю за Дарик и Гонг на излизане от клубния офис на стадиOн „Тича” около 10 часа сутринта нападателят Миро Манолов, който официално се завърна в отбора.

„Статутът ми в отбора на Литекс не ме устройваше. Аз така, или иначе бях решил, че ще си тръгна”, коментира още Манолов.

След като се раздели с Литекс той се прибра във Варна и поддържаше форма с втория отбор на Черно море, където треньор е неговият бивш съотборник Станислав Стоянов.

„Физически се чувствам готов. Все пак 20 дни водих подготовка с отбора на Литекс. След това продължих и тук във Варна. Аз не съм почивал през това време. Физически съм готов, а игрово ще навляза в необходимия ритъм в течение на няколко мача”.

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 17 юли 2014 13:46

Айде стига вече глупости, вкарал гол - израдвал се, голяма работа, да седне да плаче ли, какво искате и въобще на кого му пука ?
За мен Миро винаги ще бъде човек дал много много за отбора, не просто, че беше в големият отбор на Кольо Спасов, а и абсолютно винаги се е раздавал на 100% и е бил верен на отбора. Освен това Миро беше от лидери на отбора, лидери които в момента нямаме, особенно след напускането на Жоро, Сашко и Бергонси, така че аз лично съм много доволен.
Двата най-добри трансфера за лятото са на Райков и на Миро !!!

А и спрете с глупости, че щял да спре развитието на Наско Петров. То неговото развитие отдавна е спряло и отдавна е в графата на "вечните млади таланти", където беше и Тошко Колев дълго време, с тази разлика, че Тошко поне имаше силен период, а аз на Наско повече от 2-3 силни мача не мога да се сетя въобще да е имал някога за отбора.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 17 юли 2014 15:16

Щом Веселин Минев му простиха феновете на Левски след всичките изцепки, не виждам защо и Миро Манолов да не получи прошка от феновете на Черно Море.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 17 юли 2014 17:07

4erno-more написа:Айде стига вече глупости, вкарал гол - израдвал се, голяма работа, да седне да плаче ли, какво искате и въобще на кого му пука ?
За мен Миро винаги ще бъде човек дал много много за отбора, не просто, че беше в големият отбор на Кольо Спасов, а и абсолютно винаги се е раздавал на 100% и е бил верен на отбора. Освен това Миро беше от лидери на отбора, лидери които в момента нямаме, особенно след напускането на Жоро, Сашко и Бергонси, така че аз лично съм много доволен.
Двата най-добри трансфера за лятото са на Райков и на Миро !!!

А и спрете с глупости, че щял да спре развитието на Наско Петров. То неговото развитие отдавна е спряло и отдавна е в графата на "вечните млади таланти", където беше и Тошко Колев дълго време, с тази разлика, че Тошко поне имаше силен период, а аз на Наско повече от 2-3 силни мача не мога да се сетя въобще да е имал някога за отбора.

Подкрепям!По-добре Миро вместо Наско Петров,който и за колче на домати не става.Миро си вкарваше голове,докато великият ни тренер реши да го пуска като крило.

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 17 юли 2014 17:30

Между другото Атанас Петров е разтрогнал днес ;) !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 юли 2014 18:01

Ужас!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 17 юли 2014 18:36

Поредното доказателство, че на другарите от ТИМ въобще не им пука за нас и от нас, феновете. Нали са големи мъже и пичове - защо го приемат тоя дето им(ни) се изплю в лицето..., защото е без пари и ще играе за символична заплатка.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 юли 2014 20:19

Аз не го искам Миро, но съм сигурен, че ще ни бъде от полза. :roll:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

tralantino
Контакти:

Мнениеот tralantino » 17 юли 2014 21:26

Много жалко за Наско... поне шанс да му бяха дали и без това им рита за без пари...Вярвам, че ще се докаже в друг отбор!

tralantino
Контакти:

Мнениеот tralantino » 17 юли 2014 21:27

black sea написа:Поредното доказателство, че на другарите от ТИМ въобще не им пука за нас и от нас, феновете. Нали са големи мъже и пичове - защо го приемат тоя дето им(ни) се изплю в лицето..., защото е без пари и ще играе за символична заплатка.

Е какво да им пука? Само схемата ги вълнува! И някой лев ...

Върни се в “Черно море”