СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот greenpeak » 27 юли 2022 22:36

Iceberg, втора Бундеслига почнах да гледам. Много здраво първенство. Стадионите фул до дупка.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 28 юли 2022 09:39

greenpeak написа:Iceberg, втора Бундеслига почнах да гледам. Много здраво първенство. Стадионите фул до дупка.

По коя го дават това да му хвърля едно око, че имам още няколко дни мързелуване у нас? А иначе нормално да има много публика, като се има предвид страната, възможностите, нивото, населението.. Там има много отбори с нелоши бюджети, има и много групи - аз поне знам за седма, осма.. Лично съм гледал мачове на живо от четвърта преди няколко години и трябва да ти кажа, че стадиона и въобще базата, организацията и отношението към футбола беше на ниво, по-високо от някои наши елитни тимове!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 юли 2022 09:58

Диемите.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 юли 2022 11:05

Днес съм за ПАОК. Отказвам да следвам новата "национална кауза". Просто искам да го кажа предварително. Успех на гърците срещу Отложените. От сърце пожелавам успех на Ботев, те не тормозят А група като онея. Странно, и те играят в ЕКТ, и те представят България, но не злоупотребяват с това. Пък и ЦСКА не злоупотребява, нито Лудогорец. Само държавния галеник, отбора на всички власти се разписка като ученичка.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 юли 2022 21:16

За 4 минути и половина - Лудогорец - Спартак Варна 2:0. Докато пиша и.. 3:0, дванадесета минута..
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юли 2022 21:26

Аз отбелязах, че Спартак е под нивото на А група още от първия им мач със Славия. Те не можеха да си подадат топката даже, абсолютно отбор за долните дивизии, като дори смея да кажа, че и в челото на Б група играят по-прилично. Техни си проблеми, но не вземат ли читави играчи спешно, а и треньор, точките им ще са по-малко от пръстите на едната ръка, освен това - още няколко пъти да им напълнят кошницата с по 5-6 гола и така ще си върви до края психологически.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 юли 2022 22:51

И на Лудогорец вече, Спартак са им по-приятния и симпатичен отбор от Варна! Има още 4-5 минути до края, чакай да видим, може да им станат още по-симпатични.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 юли 2022 23:38

спартак много бързо преминаха от 3 в 1 лига и оттам проблема ..ако бяха повече сезони във 2 ниво щеше да е по-добре ама сега все едно скочиха от 3 в 1 и стана някаква бездна.... но все пак предполагам ще се окопитят в един момент и ще почнат да играят по-прилични мачове, дано до 15 кръг стане нещо такова, че да е малко по-завързан мача и да бием с интрига в края примерно :)
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 юли 2022 02:32

Аз не знам какви скокове правят, но го казах в друга тема - техните звезди и гръбнак са наши юноши, които им познавам перфектно качествата и съм категоричен, че не са играчи за А група изобщо с възможното изключение на Дичевски. Но въпреки всичко, този фактор - нашите кадри не бива в никакъв случай да бъде подценяван в дербито през есента. Останалите им играчи са такава тотал щета, че няма накъде, изобщо от целия им отбор един човек може да спре топката и да подаде пас - Даниел Начев. А дали ще се стабилизират не знам, Ботев Вр е доста по-можещ отбор, Пирин също. Могат да се сравняват само със Септември, защото и Хебър е класа над тях.....а накрая 2 изпадат и директно. Изобщо не виждам път за спасение за плебса, освен ако ЦСКА-тата - тире и число не се обединят, та единия изпадащ да го няма, другия да е Септември, а Плебса да се закачат на бараж евентуално и там нещо ако стане......интересното е, че им стискам палци да се спасят, за да има дерби хаха, но са просто отчайващи, напълно потресаващи....

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 авг 2022 17:08

По искане на ПФК „ЦСКА – София“ Сф на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Ботев “ Пд – ПФК „ЦСКА-София“ Сф, насрочена за 07.08/неделя/22 г от 21.00 часа се отлага.
На основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф – ПФК „Пирин“ Бл, ще се играе на, на 07.08/неделя/22 г от 20.00 вместо от 18.45 часа.
-=-=-=-=-
да видим лудогорец кога ще отложат и те някой и друг мач :) сега като видят, че цска отлагат ..сигурно и те ще побързат да не останат назад

вече взех да се колебая дали да пускам аз темите за мачовете, че много объркващо стана ...или пък да ги пускам без дата и час, че то нищо не е ясно вече!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”