ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Струва ми се, че шотландецът има малки шансове да се пребори за договор в конкуренцията на Пантерата, но нищо нека се пробва, знае ли човак, да видим бразилеца какъв ще е...
Последна промяна от Mourinio на 23 юни 2011 16:53, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
малеее Пантерата има още трима братя една сестра и две дъщерички,а е на 23 
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Честно казано тоя шотландец Дийн Шийлдс и на мен не ми вдъхва никакво доверие за разлика от Пантерата. Едно е да дойде играч на 23 години, който гори от желание да се докаже, друго е футболист на 28 години тепърва да се доказва. Още повече, че идва от "някакво" малтийско първенство.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ralimavridov
- Контакти:
Mourinio написа:Струва ми се, че шотландецът има малки шансове да се пребори за договор в конкуренцията на Пантерата, но нищо нека се пробва, знае ли човак, да видим бразилеца какъв ще е...
Добри казва,че този бил крило...
ralimavridov написа:Mourinio написа:Струва ми се, че шотландецът има малки шансове да се пребори за договор в конкуренцията на Пантерата, но нищо нека се пробва, знае ли човак, да видим бразилеца какъв ще е...
Шотландецът или бразилецът
Mourinio написа:ralimavridov написа:Mourinio написа:Струва ми се, че шотландецът има малки шансове да се пребори за договор в конкуренцията на Пантерата, но нищо нека се пробва, знае ли човак, да видим бразилеца какъв ще е...
Шотландецът или бразилецът
Шотландецът е дясно крило. А иначе аз до колкото разбрах, засега бразилецът няма да идва, тъй като играел на сходна позиция с шотландеца. Първо щели да пробват Шийлдс и ако не го одобрят, тогава щели да поканят бразилеца. Утре на тренировката ще бъдат само Шийлдс и Пантерата.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
/Борис Дрангов/
На мен не ми е много ясно защо ни е дясно крило. На този пост имаме поне трима футболисти (Румен Николов, Илиян Капитанов, Янчо Андреев), все някой от тях ще се наложи.
Иначе, силно предпочитам британец пред южноамериканец. По-борбени са, тактически грамотни и по-добре физически подготвени.
Иначе, силно предпочитам британец пред южноамериканец. По-борбени са, тактически грамотни и по-добре физически подготвени.
Димитър Илиев вече е свободен агент. Да видим дали ще дойде при нас или ще замени Саидходжа в Локо Сф...
yavorescu написа:Димитър Илиев вече е свободен агент. Да видим дали ще дойде при нас или ще замени Саидходжа в Локо Сф...
Докото взеха македонски и босненски нападател, няма работа при тях, да видим дали ще има работа и при нас ако вземем Пантерата, който може да играе и като по-подвижен нападател, какъвто е и Божилов,Миро Манолов също като се върне в игра, напрактика Димитър Илиев си е централен нападател, тип таран...ще видим първо дали още го иска Генов, иначе аз съм съгласен да го вземем, ще ни върши работа...най-малко поне ще има по-голяма широчина в състава и най-вече в офанзивната част
Генов беше казал, че много искал Митко Илиев, ама той щял да дойде само, ако разстрогне договорът си с ЦСКА. Сега след като вече го разстрогна, няма да се учудя утре да го видим на първата тренировка. Колкото повече, толкова повече
. Нека да има силна конкуренция в атака и всички да се раздават на максимум. А не като досега. Жоро Божилов да знае, че каквото и да покаже на терена няма да излезе от състава, защото просто няма кой да го замени.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
/Борис Дрангов/