Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Veso1913 » 15 дек 2023 16:02

bobo03 написа:А защо не погледнем към Лудогорец? Доминик Янков е твърда резерва при Дерменджиев. Да го купим нямаме сили, но под наем мисля, че можем да се пробваме. Също и френското крило Мунир Шуяр, който взеха лятото. Чета, че искат да го шитнат под наем. За мен е класен играч и би паснал на нашия стил. Още повече, че е играл (играл наистина) за отбори от Лига 1 и турската Суперлига.

Тези от Лудогорец вероятно получават сериозни пари и няма да искат да напускат,а на всичкото отгоре няма и да ги пуснат в конкурент.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 дек 2023 21:41

Ради Кирилов според мен ще си иде в Славия, иначе и на мен за момент ми мина идеята :P освен ако не е решил, че с нас може да се бори за титлата тоя сезон ...ама ние не даваме кой знае какви пари, а и той си е свикнал в София...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 15 дек 2023 23:51

И аз го виждам Ради обратно в Славия и София респективно. Лудогорец не вярвам да ни подсилва с техни играчи, дори и да преотстъпват/дават под наем, няма да е при нас. За Умарбаев обаче имаме шансове, въпреки че на мен Дакай лично ми допада и бих искал да му дадем повече шансове. Ако се върнем на думите на Илиан, търсим нападател и крило, така че и Умарбаев отпада.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 17 дек 2023 12:24

'enki' написа:И аз го виждам Ради обратно в Славия и София респективно. Лудогорец не вярвам да ни подсилва с техни играчи, дори и да преотстъпват/дават под наем, няма да е при нас. За Умарбаев обаче имаме шансове, въпреки че на мен Дакай лично ми допада и бих искал да му дадем повече шансове. Ако се върнем на думите на Илиан, търсим нападател и крило, така че и Умарбаев отпада.

Лично аз съм убеден за себе си,че ако има шанс да бъде привлечен Умарбаев,ИИ ще си го привлече.Идеален е за футбола който ние изповядваме,работили са заедно и е инвестиция за Черно море,също като Васко.Ще е поредният незаменим боец и мисля че няма да го изпуснем.А Дакай ще си има неговите шансове да се докаже,като при него е предимство възраста му.Много комплексен играч е, но с тази почти перфектно работеща средна линия,просто няма много време а и място за изява.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 дек 2023 14:00

От тези всичките ми допада само Радослав Кирилов. Колкото до Умарбаев ми се струва доста по-офанзивен от Васката и нищо общо като него в дефназивните му качества. Още повече - ярко ми се е набил в очите като играч с много лимитирана издържливост и никога не съм го видял да издържи повече от 60 мин. футбол. Точно от такъв ние нямаме нужда и Илиан добре го съзнава това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 дек 2023 15:26

gong Станаха ясни съперниците на Черно море в четири от седемте му зимни контроли.

На 13-и януари лидерът в елита ще приеме румънския Фарул Констанца,
на 7-и февруари в един ден ще срещне Дунав и Черноморец Балчик във Варна,
а на 10-и февруари ще е домакин на Добруджа. Преди този спаринг „моряците“ ще представят и отбора си за пролетния полусезон, в който ще стартират с гостуване на Лудогорец на 17-и февруари в Разград.

Другите три зимни проверки на Черно море ще са по време на лагера в Турция, за който тимът пътува на 21-ви януари.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 дек 2023 13:32

Работата май отива на отлагане на мача ни с Лудогорец.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 21 дек 2023 13:47

Veso1913 написа:Работата май отива на отлагане на мача ни с Лудогорец.

Ако държат на 100% да отпаднат от Сервет да искат отлагане. Статистиката от тези изпълнения е безмилостна. А за да има отлагане без да са нарушени някакви правила не трябва ли и ние да сме съгласни?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 дек 2023 16:17

Vladislav написа:
Veso1913 написа:Работата май отива на отлагане на мача ни с Лудогорец.

Ако държат на 100% да отпаднат от Сервет да искат отлагане. Статистиката от тези изпълнения е безмилостна. А за да има отлагане без да са нарушени някакви правила не трябва ли и ние да сме съгласни?

Абе май измислиха някакво "право" в БФС желаещите само да уведомяват тях,а другите отбори да го...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 дек 2023 16:23

Четох какво каза П.Андреев днес.Има интерес към наши играчи и за съжаление разговори.А другото е че водим разговори за ЦН и КРИЛА,не крило.А това вече не ми харесва,защотоо означава че вероятно АФ е на път.А може и Сула и Виктор и Иван/макар че нищо не споменава за вратар/,но каза че по въпросите за селекцията към ИИ.Единствено бих бил съгласен за АФ поради изтичащият му договор на лято /ако не иска да подписва трябва да го пуснат/.

Върни се в “Черно море”