Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sicilianecat
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот sicilianecat » 13 яну 2018 15:01

Е чак пък така да са му казали да направи каквото може, защото пари няма, той нямаше да дойде първото на което е и второ заради един Бенгюзов ли ще правим такива заключения, да не би във Верея да са плащали космически заплати. Фенуш, Витанов, Макенджиев и Ндонгала как са подписали, този ако се е пазарил за някаква заплата, която само я е сънувал, съвсем нормално е да са му казали да си гледа работата, забавил до вчера как играеше без пари за Верея, тук пазарлъци решил да прави.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 яну 2018 16:13

Въобще защо го коментирате този селски бек? Не знам защо имам усещането че Даниел ще се върне. И при всичките му изцепки то е по- добър футболист от Бенгюзов. Аз доколкото знам нашите шефове може и да са некомпетентни, може да са незаинтересовани... но са точни. Обещаното се дава. Опиташ ли се обаче да им се правиш на тарикат или да проявиш неблагоразумието да ги изнудваш... връщаш се на село.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 13 яну 2018 16:15

Vladislav написа:Въобще защо го коментирате този селски бек? Не знам защо имам усещането че Даниел ще се върне. И при всичките му изцепки то е по- добър футболист от Бенгюзов. Аз доколкото знам нашите шефове може и да са некомпетентни, може да са незаинтересовани... но са точни. Обещаното се дава. Опиташ ли се обаче да им се правиш на тарикат или да проявиш неблагоразумието да ги изнудваш... връщаш се на село.

+1913

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 яну 2018 16:26

Кво става?Тренираме ли?..В Гонг гъмжи от информация за Тирето Левски Берое Марица Ботев...За нас-нищо!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 яну 2018 21:14

icko65 написа:Кво става?Тренираме ли?..В Гонг гъмжи от информация за Тирето Левски Берое Марица Ботев...За нас-нищо!

Тренираме тайно,неусетно почти...Трябва от петък следобед да са в почивка.Отново на пистата в понеделник.
За Бенгюзов и заплащането в България...Има един такъв момент-по добре врабче в ръцете,отколкото орел небето.Този май е имал обещано да получава по 10 000 лв на месец във Верея и сега иска същия договор и при нас.Че не си е взел парите там ясно,не знам на какво е разчитал при нас.Нашите да му бяха обещали 20 000 и да има колело ама друг път.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 13 яну 2018 22:28

Готвача написа:
icko65 написа:Кво става?Тренираме ли?..В Гонг гъмжи от информация за Тирето Левски Берое Марица Ботев...За нас-нищо!

Тренираме тайно,неусетно почти...Трябва от петък следобед да са в почивка.Отново на пистата в понеделник.
За Бенгюзов и заплащането в България...Има един такъв момент-по добре врабче в ръцете,отколкото орел небето.Този май е имал обещано да получава по 10 000 лв на месец във Верея и сега иска същия договор и при нас.Че не си е взел парите там ясно,не знам на какво е разчитал при нас.Нашите да му бяха обещали 20 000 и да има колело ама друг път.

хаха те във Верея ако плащат такива заплати, ще се конкурират с Лудогорец за титлата. Тоя най-много 6 бона да заслужава заплата у нас, ако в поискал нещо повече, нормално е да са му отказали.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 13 яну 2018 22:58

sicilianecat написа:
Готвача написа:

хаха те във Верея ако плащат такива заплати, ще се конкурират с Лудогорец за титлата. Тоя най-много 6 бона да заслужава заплата у нас, ако в поискал нещо повече, нормално е да са му отказали.
Нищо не знаем,така че е хубаво да не го мислим повече.И пак пиша за Каранга-там по-оки ли са?Такъв футболист,доказан да не знае,какво иска?При нас въобще няма нужда от драми,сицилианец.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 яну 2018 23:59

Казах обещали,не плащали!Така че за никаква конкуренция не иде реч. :)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 14 яну 2018 16:49

Днес клубния автобус беше спрян до Еко парка,може би тренираме?
Черно море-първият шампион по футбол в България

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 14 яну 2018 17:56

ticha i vladislav написа:

Днес клубния автобус беше спрян до Еко парка,може би тренираме?

тренираме и взехме Дани Кики вероятно вместо Домовчийски който оставал във вереа

Върни се в “Черно море”