Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Не знам, но на фейсбук страницата си са ни отделили сериозно внимание. 

-
- Контакти:
Виждам,че някои от младоците се справят отлично.Според чутото и видяното много напред дърпа Петко Цанков,но от видеото най-много ме впечатлиха за пореден път отиграванията на Бекир Расим - страхотна асистенция за Наско Петров за първия гол,после изработи и вкара сам втория...днес бележи и дузпата за 3:2...Беки ще си върне увереността от дебютните си мачове,когато впечатляваше всички.Той е новия Илиан Илиев,дано се развие както трябва и в полза на Черно Море,но още от тази пролет ще покаже кой е и какво може,отдавна чакахме да се излюпи типичен плеймейкър,а като бонус получаваме и доказан лидер,капитан на всички формации на ДЮШ в които е играл.Успех Беки!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Хора вие не виждате ли нивото на противниците ни и ние вместо да ги смачкаме се мъчим и с тях
. На пролет няма да играем срещу отбори от Б група или младежки формации, а в 1вата седмица. Според мен нивото на съперниците ни достатъчно ясно показва, че и Гонзо отлично знае, че отбора ни е много слаб и избира слаби противници, поне да стане интерестно. На фона на подготовката досега, не виждам нищо повече от това да сме боксовата круша в групата на пролет.

Все пак в контролите 1/3 от времето играем с юношите,а срещу Терек/21г/ бяха само юношите.Гонзо няма друг избор,защото просто нямаме играчи като бройка.Но е ясно,че 15-18 годишни ученици колкото и да са добри,то физически и психически не са дорасли,за да играят при мъжете.
Но като започне първенството ще има контузени/наказани/болни и Гонзо иска не иска ще пуска юноши да запълват дупките.
Но като започне първенството ще има контузени/наказани/болни и Гонзо иска не иска ще пуска юноши да запълват дупките.
Колеги, в първата седмица ни о4акват само дерби ма4ове и тези мом4ета може да не издържат на напрежението, особено ако бъдем разгромени два-три ма4а (дано да не стане това). То4но сега ли беше момента за това подмладяване
Питам, защото имахме някакъв реален шанс за третото място, все пак...

black sea написа:Колеги, в първата седмица ни о4акват само дерби ма4ове и тези мом4ета може да не издържат на напрежението, особено ако бъдем разгромени два-три ма4а (дано да не стане това). То4но сега ли беше момента за това подмладяване![]()
И си прав и не си прав колега.Според мен,а и не само,това е точният момент за подмладяване.Момента,когато е напълно възможно да се играе без напрежение,защото нямаме реално поставени цели,а и нямаше как да ги изпълним дори и с освободените в отбора.Имахме да се преборим с Лудогорец,Ботев,Литекс и Левски-говоря за място в тройката.Мисията малко повече от невъзможна.Защо мисля така.Първо Лудите са класа над останалите и само щуротиите на Стойчо запазиха интригата за първотоо място.Литекс са супер добре балансирани и след Разград са вторият най стойностен отбор.След тази милионна селекция на Ботев и традиционно подпираният Левски,просто не остава за какво да се борим/в очите на босовете пък няма смисъл да се плащат големи пари за едното нищо/И така се появи момента когато могат да се наложат сравнително безболезнено юношите ни.Имаме доволно количество млади момчета с качества,имаме амбициозен треньор,показал на всички че може да се оправя в трудни ситуации.Ако не греша,това му е третият отбор в Черно море за малкото време в което е при нас.Освен това,говорейки за напрежение,виждам че няма как да стресираме играчи като Котев,Венков,Дани Георгиев,Еденилсон,Бакари,дори и един Сашко 25,който си е перде по принцип.Като сложим на кантара и Китанов който натрупа самочувствие,Живко Атанасов който вече трябва да е спокоен за титулярното място,Коконов дал вече на няколко пъти заявка за несменяем на левият фланг си мисля че няма да има чак такъв стрес в отбора.А и Божилов ще навлезе във форма,Бекир напира,Цанков си мисли че ще е първи избор...Може и да ударят Бинго тимаджиите с този си ход.Аз си мисля че дори и да отчитаме само присъствие и да си обиграваме състава,печалбата ще е за Морето.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:black sea написа:Колеги, в първата седмица ни о4акват само дерби ма4ове и тези мом4ета може да не издържат на напрежението, особено ако бъдем разгромени два-три ма4а (дано да не стане това). То4но сега ли беше момента за това подмладяване![]()
И си прав и не си прав колега.Според мен,а и не само,това е точният момент за подмладяване.Момента,когато е напълно възможно да се играе без напрежение,защото нямаме реално поставени цели,а и нямаше как да ги изпълним дори и с освободените в отбора.Имахме да се преборим с Лудогорец,Ботев,Литекс и Левски-говоря за място в тройката.Мисията малко повече от невъзможна.Защо мисля така.Първо Лудите са класа над останалите и само щуротиите на Стойчо запазиха интригата за първотоо място.Литекс са супер добре балансирани и след Разград са вторият най стойностен отбор.След тази милионна селекция на Ботев и традиционно подпираният Левски,просто не остава за какво да се борим/в очите на босовете пък няма смисъл да се плащат големи пари за едното нищо/И така се появи момента когато могат да се наложат сравнително безболезнено юношите ни.Имаме доволно количество млади момчета с качества,имаме амбициозен треньор,показал на всички че може да се оправя в трудни ситуации.Ако не греша,това му е третият отбор в Черно море за малкото време в което е при нас.Освен това,говорейки за напрежение,виждам че няма как да стресираме играчи като Котев,Венков,Дани Георгиев,Еденилсон,Бакари,дори и един Сашко 25,който си е перде по принцип.Като сложим на кантара и Китанов който натрупа самочувствие,Живко Атанасов който вече трябва да е спокоен за титулярното място,Коконов дал вече на няколко пъти заявка за несменяем на левият фланг си мисля че няма да има чак такъв стрес в отбора.А и Божилов ще навлезе във форма,Бекир напира,Цанков си мисли че ще е първи избор...Може и да ударят Бинго тимаджиите с този си ход.Аз си мисля че дори и да отчитаме само присъствие и да си обиграваме състава,печалбата ще е за Морето.
Наборе, всичко е много хубаво при едни нормални собственици, които желаят да развиват футбола във Варна. Да, ама за тим футболът не само не е приоритет, а деветата дупка на кавала. Тимаджии унищожиха отбор, който спокойно можеше да влезе в тройката с надграждане от 1-2 класни футболисти. Изобщо не съм съгласен с тезата ти, че не сме имали шанс за тройката. Напротив! Нито Ботев, нито Литекс, а още по-малко Левски можеха да ни бъдат някаква пречка за тройката. Проблемът е само един - нечовешката алчност на ТИМ. Как да продължат с изграждането на отбора при положение, че щом влезем в тройката заспалата варненска общност най-сетне ще потърси сметка от мутрите за стадиона? Какво става с красавеца Юрий Гагарин? Какво става с вечните обещания за изграждане на негово място на модерен градски стадион? И т.н, и т.н. Нищо, като гледам какво става в България май скоро ще трябва да се отговаря на много въпроси... и то не само пред нас феновете.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
няма какво да се лъжем отбора от есента имаше потенциал за 3то-4то място, а с 2-3 качествени попълнения можеше и повече. Много жалко и нищо не оправдава това че собствениците разбиха готов отбор. А отностно подмладяването, аз го наричам просто свиване на бюджета и с тези юноши, без да подценявам качествата им, мястото ни е нищо повече от последни в първата седмица, ако въобще влезем там.
http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %82%D0%B0/
Румънският Крайова е последният съперник на Черно море по време на лагера му в Турция, съобщава официалният сайт на клуба. В първите две дивизии на северната ни съседка обаче няма отбори с такова име, така че най-вероятно става дума за някой от тимовете ФК Университатя Крайова и или СК Университетя Крайова. Другият вариант е тимът да е от някоя от по-долните дивизии. Сблъсъкът с румънците е утре от 15 часа в комплекса „Спорт лайт“.
Има и женски футболен клуб Реал /Крайова/