макар че исканията на протестите са абсолютно безсмислени .....то Бойко реши явно да се самосезира и да направи това, което хората отдавна искат и се говори постоянно.... Велико Народно Събрание, намаляване на депутатите, опит за съдебна реформа (вероятно ще се измени), и т.н. .....както казах - ако протеста искаше промени, щеше да ги получи ....сега обаче съм сигурен, че пак всички протестиращи ще скочат, че едикакво си .......а нали точно това искате всъщност?! като изключим малоумното искане за оставка, което не води до конкретни промени .......ами, на мен тия неща доста конкретни ми се виждат

както казах ...само един вярващ човек може да надскочи мисленето на дребно и да жертва част от себе си и своите искания заради другите... но вероятно, предполагам ....и дори съм повече от сигурен, че ще продължават да се искат оставки .....и че протестиращите и много "мислещите за народа" партии ще осуетят решението на Бойко да уважи желанията на хората, които имат от години

демек, отсега насетне протестите ще стават още по-безсмислени и тия, които стоят зад тях още по-нагли, щото не е важно да се направят тия промени дето всички искат ......важното е да си задоволим егото и да дойде някой друг и точно той да направи промените по най-добрия начин ....само дето няма да направи нищо ама айде
аз пък искам да почне промяна на статуквото още сега щом има такава възможност и да почнат да се обсъждат промени в конституцията и т.н., да се дават нови добри предложения и да се вземат най-адекватните решения за бъдещ просперитет на държавата

но съм сигурен, че всичко ще се ореве сега от протестиращите и опозицията и олигарсите само и само да не се нарушава удобното статукво... как да е, малко ме хвана емоцията сори за което.... всеки има право на мнение! който иска да продължава да си ходи на протестите все пак и така....