СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Ron Jeremy » 06 авг 2020 16:15

Щото сега лесно се правят протести в жегата и топлото и приятно време ама след туй ще видим...... абе не знам, тъпото е, че не ми се заминава оттук за съжаление.... и усещам, че тотално всичко ще се обърка години напред заради няколко лумпена с палатки дето не знаят какво искат..... щото нямат искания някакви съществени освен да искат оставка, което за мен поне е абсолютно безсмислено!
точно тия лумпени знаят какво искат , но че ти не искаш да ги чуеш си е твой проблем , сега изчетох ти всичките опорни точки , дано взимаш накакви пари от ГЕРБ, иначе нямаш оправдание да си толкова ограничен!!! Като ги гледах вчера какви измислени тюфлеци от кол и въже бяха събрали ,те по зле и от каскетите и червените бабички пълни морони!!!
ex Popeye

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 авг 2020 17:29

да, знаят какво искат ....оставка оставка оставка оставка ......което не променя нищо, защото какво след това ?????

ти си мисли, че вземам пари като искаш ....но просто не мисля, че момента е подходящ за оставка :!: иначе и мен ме дразнят организираните контрапротести и глупости ...което също е безсмислено ама как да е...... :lol: както казах явно просто на мен нещо не ми е наред, така че все тая .....исках да видя дали само на мен ми изглеждат абсурдни и безсмислени исканията на оставки....... явно да :oops: не ми се спори и не ми се занимава, щом като вярвате, че оставките ще осигурят доброто бъдеще на страната ...без да има идеи кой ще дойде и какво ще направи и как ще оправи нещата... ОК, така да бъде :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 06 авг 2020 19:20

Естествено, че работещи хора с ангажименти постоянни няма как да ти отговорят веднага, за разлика от разни тулупи спящи до обяд и безделничещи - чакащи някой друг да ги издигне в живота (както бе едно време) :)

И естествено, че това с оставките са глупости! След 6 месеца идват избори, нека нещата да се решат по демократичен път.

Кое предишно правителство не е било за оставка? Колко от тях си завършиха мандата? Не е ли имало кражби и злоупотреби? Имало е, и дори са ни спирали евросредствата!
Имало е и отстранени за съмнение в корупция. Имало е огромни батаци и скандали! Ебаха ни мамата едни други преди време ...

Сега колкото и да ни се иска да е по-бързо и с по-големи крачки - има напредък всяка година. Всяка година ни вдигаха заплатите, което е добре за народа. Март месец и в нашата фирма трябваше с още 10+ процента да вдигнат, ама дойде този вирус. После казаха 10% надолу, че ще има, но в крайна сметка се размина с програмата 60/40.
Облъчването е голямо, хората се подвеждат и заблуждават твърде лесно в БГ, тъй като са лъгани от комунисти, пирамиди, приватизатори, мними бизнесмени и т.н.! Няма да сложи спестяванията си в банка, заради ПИБ, КТБ, Пирамиди, Евро (бах тая прокоба), ама ще ги хвърли през терасата с едно-две обаждания!

И хич не съм съгласен там някакъв катунджия на 50 години, където все още разчита на мама и тати за издръжката си - да ме представлява в тия протести, аман ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 06 авг 2020 19:25

ogrizko написа:да, знаят какво искат ....оставка оставка оставка оставка ......което не променя нищо, защото какво след това ?????

ти си мисли, че вземам пари като искаш ....но просто не мисля, че момента е подходящ за оставка :!: иначе и мен ме дразнят организираните контрапротести и глупости ...което също е безсмислено ама как да е...... :lol: както казах явно просто на мен нещо не ми е наред, така че все тая .....исках да видя дали само на мен ми изглеждат абсурдни и безсмислени исканията на оставки....... явно да :oops: не ми се спори и не ми се занимава, щом като вярвате, че оставките ще осигурят доброто бъдеще на страната ...без да има идеи кой ще дойде и какво ще направи и как ще оправи нещата... ОК, така да бъде :!:

Е то е ясно кой ще дойде - едни хорица които имат да замитат разни неща и да си спасяват задниците :P

Тежко и горко ни тогава, те за народа не мислят, тъй като и в момента нищо не правят за него! Само плямпат, плюят, сипят закани и се зверят ,,,. ай някой да ме опровергае дано :!:
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 авг 2020 21:00

Delija написа:Естествено, че работещи хора с ангажименти постоянни няма как да ти отговорят веднага, за разлика от разни тулупи спящи до обяд и безделничещи - чакащи някой друг да ги издигне в живота (както бе едно време) :)

И естествено, че това с оставките са глупости! След 6 месеца идват избори, нека нещата да се решат по демократичен път.

Кое предишно правителство не е било за оставка? Колко от тях си завършиха мандата? Не е ли имало кражби и злоупотреби? Имало е, и дори са ни спирали евросредствата!
Имало е и отстранени за съмнение в корупция. Имало е огромни батаци и скандали! Ебаха ни мамата едни други преди време ...

Сега колкото и да ни се иска да е по-бързо и с по-големи крачки - има напредък всяка година. Всяка година ни вдигаха заплатите, което е добре за народа. Март месец и в нашата фирма трябваше с още 10+ процента да вдигнат, ама дойде този вирус. После казаха 10% надолу, че ще има, но в крайна сметка се размина с програмата 60/40.
Облъчването е голямо, хората се подвеждат и заблуждават твърде лесно в БГ, тъй като са лъгани от комунисти, пирамиди, приватизатори, мними бизнесмени и т.н.! Няма да сложи спестяванията си в банка, заради ПИБ, КТБ, Пирамиди, Евро (бах тая прокоба), ама ще ги хвърли през терасата с едно-две обаждания!

И хич не съм съгласен там някакъв катунджия на 50 години, където все още разчита на мама и тати за издръжката си - да ме представлява в тия протести, аман ...

Много точно казано, Delija, въпреки че.. наполовина. Доста работи си спестил, но те разбирам - аман вече от простотии и разправии. Умните, свестни и разумни хора предимно си траят, дали от култура и възпитание, дали от липса на нужда за разправии и караници. И въпреки това, на мене също взе да ми писва една шепа хора, хукнали по чужбина преди време, сега останали без работа и завърнали се у дома, подведени и употребени от хитри олигарси, неосъществени тъмно сини, червени и новоизлюпени, но безбъдеще политици.. и всички те олицетворяващи се с народа, огромната част пък от който са на съвсем друго мнение /а това си личи по парламентарните избори/, да ограничават правата на придвижване на хиляди хора, които пък въобще не споделят идиотската им мания за преврати и метежи и то в най-неподходящ момент. Тези, ако го направят същото някъде в Европа, Щатите, Русия и по-развитите страни по света.. щяха досега да са отнесени от полицията, с повдигнати обвинения и готови за съд! ОК, имаш някакви претенции, искаш нещо си.. протестирай си, но не пречи на хората, не нарушавай законите и не ограничавай правата на останалите. Така че Огризко, не си сам брат.. напротив!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 авг 2020 21:03

Delija написа:
ogrizko написа:да, знаят какво искат ....оставка оставка оставка оставка ......което не променя нищо, защото какво след това ?????

Е то е ясно кой ще дойде - едни хорица които имат да замитат разни неща и да си спасяват задниците :P

Тежко и горко ни тогава, те за народа не мислят, тъй като и в момента нищо не правят за него! Само плямпат, плюят, сипят закани и се зверят ,,,. ай някой да ме опровергае дано :!:

Да те наплюе може, но да те опровергае с аргументи.. няма как. Виж, с фалшиви новини, измислени простотии с цел оплюване и омаскаряване и с опорни точки - може. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 06 авг 2020 21:38

Е щом ви кефи Бойко и Пеев да ви крадат заедно с назначения от тях каскет и това ви радва няма смисъл от никаква дискусия, кефете се на толупа и мечтайте за пачките в чекмеджето му! Българите сме малък ,но за сметка на това много прост народ !
ex Popeye

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 06 авг 2020 22:32

Ужас. Жалко, че има облъчени моряци. Дано ви даде някое друго евро от чекмеджето след толкова много защита. Не бил за оставка а за промяна. Каква промяна от мутра. Да стане по-малка или по-голяма мутра. Тиквата е комунист, популист, прост човек, бих казал примитивен интелект. Той даже Винету не е чел, а е гледал филма. Как точно разбра, че го уважават в Европа, като даже торта с кафе не може да си поиска. Този човек е голям срам и петно за България. Вдигали се заплати. От 2007г в БГ влязоха страшно много пари от ЕС по най-различни програми, но се преразпределят основно към фирми на олигарси. Няма нито една (НИТО ЕДНА) реформа през последните 11г. Всичко е проба грешка. Има само усвояване на пари. Нагледно политическата му импотентност се доказва с Румъния. Румъния която беше с по-ниски доходи преди да се появи Тиквата,независимо от корупцията и при тях, е вече с 35% по високи заплати и пенсии. Има осъдени вече 20 висши политици и двама бивши премиери. Когато и да подаде оставка Тиквата винаги ще е закъснял. Щетите които нанесе с послушковци и калинки в администрацията са упостощителни. След него Господ да стане премиер 3-4 год няма да му стигнат да разчисти администрацията от корупция и невежество. Смачкан парламент, който приема без дебати лобистки закони. Лумпени му искали оставката!!! Излишно е да изброявам интелектуалци и ерудити, лекари, актьори, адвокати , съдии, морски капитани, които видях на протест. Какво да кажем за вкарването на ЦСКА-София в така наречената висша лига или за спускането на собственици на отборите. Освен във форума на Гонг и другите медии на Домусчиев и Пеевски, не е лошо да се чете и нещо друго. Нещо за лека нощ.

https://www.reduta.bg/%d0%b1%d0%be%d0%b ... %b0%d0%bb/

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 авг 2020 21:13

Четете, мислете, слушайте, гледайте, възпитавайте децата и внуците си в любов към България и Черно море.
Мутри вън.

https://www.segabg.com/hot/category-eco ... o-intervyu

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 07 авг 2020 22:19

Тъжната истина е че по един или друг начин ние позволихме мутрите да завладеят НАШАТА България. В момента срастването на мафия и държава е достигнало такива размери, че наистина човек може да загуби надежда. Все пак си мисля, че има светлина в тунела. Дори и най-тоталитарните режими са рухвали за миг, просто защото са кула от карти. Дано този път се получи нещо и се инициират някакви промени, особено в изборните закони и правила, за да се ограничи възможността за фалшифициране, купуване на гласове, използване на “мъртви души” и т.н. Помня как на предните избори, ако не се лъжа в Плевен ГЕРБ бяха купили цялата избирателна комисия и дори ги бяха заснели как подменят бюлетините, но “принципния” български съд не прие видеозаписа като доказателство. Добре че не разследваха този който го даде, както сега се канят да направят със записите на тулупа. В тази връзка - избор на главния прокурор от народа. Ето ти една малка част от исканията на протестиращите, огризко. И нека, тези които мислят като мен и не са протеста да превъзмогнат еснафщината си и да го кажат на площада.

Върни се в “Черно море”