Ами хубаво ....аз не съм против ПРОМЯНА, а против ОСТАВКА ....и то точно в тоя момент.... в ситуация на пандемия, в разпределяне на парите на ЕС за различните държави ...и няколко месеца преди изборите
Какво пречи вместо ИСКАМЕ ОСТАВКА да се скандира ИСКАМЕ ПРОМЯНА?!?!?!? и с конкретни желания ...като машинно гласуване както казваш, референдуми по главните въпроси и подобни неща.....
Ако тая оставка беше искана преди половин година добре, ама точно в тоя момент .....нямам думи

за мен никой не знае какво иска......... понеже аз си бях наумил по едно време да ставам министър-председател имам 1000 идеи по всички министерства и то не с козметични промени, а с изцяло нов подход и визия..... затова на мен това искане на оставка ми е супер смешно, щото просто ще дойдат следващите да крадат ......не е ли по-логично да се скандира за ПРОМЯНА, да се притиска правителството да вземе важни решения, които хората искат, а не подаване на оставка ..........за мен това с искането на оставка ако трябва да съм честен е платена работа, защото не се постига нищо точно в тоя момент, освен че някои хора няма да ги разследват и им е изгодно да провокират такива безредици.....
По-склонен съм за оставка на Гешев, защото това няма да прецака държавата, ама оставка на правителството в такъв напечен момент за света .......да не стане като дойде зимата и да съжаляваме, както и следващата година и после години напред?! Имам предвид, щото ще сме последна дупка на кавала на тия съвети и заседания на Европа ако се смени правителството.... 100% ще сме най-прецакани

за мен който иска ОСТАВКА, а не иска конкретна ПРОМЯНА.... много ще навреди на държавата. Щото сега лесно се правят протести в жегата и топлото и приятно време ама след туй ще видим...... абе не знам, тъпото е, че не ми се заминава оттук за съжаление.... и усещам, че тотално всичко ще се обърка години напред заради няколко лумпена с палатки дето не знаят какво искат..... щото нямат искания някакви съществени освен да искат оставка, което за мен поне е абсолютно безсмислено!
Ей това същото ако се правеше с желание да се иска конкретна промяна по конкретни въпроси, тогава можеше и да е полезна цялата работа...... ама така, ще видим кой крив и кой прав

просто за мен държавата ще затъне с оставка в тоя момент..... явно само аз мисля така пак, баси простотията, защо винаги мнението ми трябва да се разминава с множеството.... просто като се скупчат много хора и само простотии, дори и на стадиона.... почва да се псува, да се пее к*р за Спартак и разни подобни.... аз лично нито искам да псувам някого, нито мразя Спартак и като малък съм ходил на техни мачове макар да съм за Черно море, нито имам проблем с феновете им.... нито искам да обиждам противниковите отбори, нито да псувам съдииите..... предпочитам да се подкрепя само Черно море и да се пее и да не се обръща внимание на противници, съдии и подобни .... ама и това май е само мое желание, както и да е може би аз не съм добре в крайна сметка, ще гледам да не го мисля, че се изнервям ...и между другото затова и се отказах от политическите си амбиции, мога да променя всичко изключително бързо..... ама прекалено много се изнервям да следя всичките простотии и да мисля как да ги променя, а реално да не мога