Йосков не е тръгнал за Банско с отбора, отива в Несебър под наем. Дано играе редовно там.
Със сигурност ще вземем нападател.
Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Цветков е получил по-дълга почивка заради екскурзията до Беларус. Ще дойде направо в Банско.
yavorescu написа:Цветков е получил по-дълга почивка заради екскурзията до Беларус. Ще дойде направо в Банско.
Дано да е така...Писна ми шопите да ни обират качествените играчи още след първата им година при нас.
icko65 написа:yavorescu написа:Цветков е получил по-дълга почивка заради екскурзията до Беларус. Ще дойде направо в Банско.
Дано да е така...Писна ми шопите да ни обират качествените играчи още след първата им година при нас.
Отказал е на Левски , ЦСКА - СОФИЯ не го искат - едва ли ще отиде в Славия , Септември или Витоша - Бистрица .
Цветков ако ходи някъде, ще е в чужбина. Гонзо каза, че има някакъв интерес и до края на месеца ще стане ясно.
bsz1916 написа:icko65 написа:yavorescu написа:Цветков е получил по-дълга почивка заради екскурзията до Беларус. Ще дойде направо в Банско.
Отказал е на Левски , ЦСКА - СОФИЯ не го искат - едва ли ще отиде в Славия , Септември или Витоша - Бистрица .
Говоря за минали години..Не само за Цветков.Ако не си разбрал...
icko65 написа:bsz1916 написа:icko65 написа:yavorescu написа:Цветков е получил по-дълга почивка заради екскурзията до Беларус. Ще дойде направо в Банско.
Това важи не само за вас , а за всички отбори . Така ще е като разчитаме на наемници , а не на собствени кадри . Макар че напоследък с изчезването на морала в държавата изчезва и местният патриотизъм . Може би и затова вашето ръководство и треньорът ви се ориентират към залязващи за футбола ветерани - те поне няма да са атрактивни за БИВШИТЕ СТОЛИЧНИ ГРАНДОВЕ . Защото каква е ползата да изграждаш футболисти , които те да вземат наготово и то в повечето случаи безплатно .
bsz1916 написа:icko65 написа:bsz1916 написа:icko65 написа:yavorescu написа:Цветков е получил по-дълга почивка заради екскурзията до Беларус. Ще дойде направо в Банско.
Това важи не само за вас , а за всички отбори . Така ще е като разчитаме на наемници , а не на собствени кадри . Макар че напоследък с изчезването на морала в държавата изчезва и местният патриотизъм . Може би и затова вашето ръководство и треньорът ви се ориентират към залязващи за футбола ветерани - те поне няма да са атрактивни за БИВШИТЕ СТОЛИЧНИ ГРАНДОВЕ . Защото каква е ползата да изграждаш футболисти , които те да вземат наготово и то в повечето случаи безплатно .
В тази тема други отбори не коментирам.Което е и редно.А и съм фен на Черно море -не на всичките отбори.
То пък нашите юноши едни лоялни... Единия се обяснява в любов към новия си отбор, само дето рога не си сложи. За другия пък беше изключителна чест да бъде част от безпрецедентното ГМО.