ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот gambara » 23 юни 2011 10:42

според оле–бг,чакаме бразилец и шотландец,и все нападатели
http://www.ole-bg.com/264691.html
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 юни 2011 11:34

Ами вчера говорих с Hermes Palomino :mrgreen: , успях да се свържа с него в Фейсбук.
Момчето се оказа доста общително (не отказа на съобщенията ми), никакво надуване от негова страна, доста естествен човек, не лош английски от негова страна на първо четене дето се вика.
В Европа е. Пристига днес в 17 часа във Варна с полет вероятно от София.
Прави впечатление, че е сериозен католик. Явно в тази част на света са така възпитани.
Не съм го разпитвал кой знае колко, пожелахму успех във Варна :mrgreen:, и това е в общи линии .
А това е въпросния Jordan Gil :mrgreen: , има 8 гола в 16 мача:

http://www.zerozero.pt/jogador.php?epoc ... stats=club

Не знам за каква Враца говорите????? :mrgreen:
Този ще играе В КОРЕЯ Gyeongnam FC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :

http://www.zerozero.pt/equipa/rep_corei ... ault/12450

Нердене ВРАЦА нердене КОРЕЯ бе :mrgreen:
Последна промяна от greenpeak на 23 юни 2011 11:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 23 юни 2011 11:52

какъв му е фейсбука на Хермес
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 23 юни 2011 12:03

http://chernomore.gong.bg/view_article.php?article_id=209567

Марчев и Попов също почват с нас. Отдавна не сме били толкова активни на трансферния пазар. Би трябвало утре на първата тренировка да дойдат цели 8 играчи - Паломино, Марчев, Попов, Симеон Симеонов от Добруджа, Лефтеров, Йотов, бразилеца, шотландеца както и четиримата, които досега бяха преостъпени в други отбори - Граматиков, Трифонов, Николай Колев и Николай Илиев.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 23 юни 2011 13:09

Танко щеше да е глупаво момче ако беше отишъл точно в чорбата или говедата.Не се самонадъхвайте против него сега.Решението си е негово, даде каквото можа за Черно Море и това е.Пак повтарям - проблем щеше да е ако беше избрал панчеревци или Подуяне.Доко СФ ше го преглътнем.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 23 юни 2011 13:29

Mussolini написа:Танко щеше да е глупаво момче ако беше отишъл точно в чорбата или говедата.Не се самонадъхвайте против него сега.Решението си е негово, даде каквото можа за Черно Море и това е.Пак повтарям - проблем щеше да е ако беше избрал панчеревци или Подуяне.Доко СФ ше го преглътнем.

Няма какво да преглъщаме!Отива в отбор пряк конкурент за 1000лв повече.Толкова му е мъжеството да се продава на Гигов,но тук не става въпрос за това,че изпускаме футболист,защото той не е такъв,а става въпрос,че аз няма да му цепя изобщо басма на този.За толкова години колко гола има за Черно Море,като се има предвид,че на всяко центриране е в нак.поле?Значи момчето,което иска да се развива в Левски го храните,а дървото,което отива в отбор,срещу който за поредна година бяхме джаладски ощетени да го благославям?Няма ка да стане!Който иска да му се радва,но не и аз."Шабленският"-как може такова нещо,аз не мога да разбера,момчето си оставяше дробовете по терена и като юноша и като играч при мъжете,вие така го осрахте,че все едно е отишал в кръвния ви враг.Къде да отиде да се развива?В Трявна ли?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 23 юни 2011 13:45

ralimavridov написа:
Mussolini написа:Танко щеше да е глупаво момче ако беше отишъл точно в чорбата или говедата.Не се самонадъхвайте против него сега.Решението си е негово, даде каквото можа за Черно Море и това е.Пак повтарям - проблем щеше да е ако беше избрал панчеревци или Подуяне.Доко СФ ше го преглътнем.

Няма какво да преглъщаме!Отива в отбор пряк конкурент за 1000лв повече.Толкова му е мъжеството да се продава на Гигов,но тук не става въпрос за това,че изпускаме футболист,защото той не е такъв,а става въпрос,че аз няма да му цепя изобщо басма на този.За толкова години колко гола има за Черно Море,като се има предвид,че на всяко центриране е в нак.поле?Значи момчето,което иска да се развива в Левски го храните,а дървото,което отива в отбор,срещу който за поредна година бяхме джаладски ощетени да го благославям?Няма ка да стане!Който иска да му се радва,но не и аз."Шабленският"-как може такова нещо,аз не мога да разбера,момчето си оставяше дробовете по терена и като юноша и като играч при мъжете,вие така го осрахте,че все едно е отишал в кръвния ви враг.Къде да отиде да се развива?В Трявна ли?

Страхотно развитие,няма що.Пейка и половина.Но като продължи да се развива така още две години,поне ще може да се върне в Шабла,вече развит.Няма Димов,няма Дяков.Щом предпочита да смени клуба заради маллко повече пари е ПРЕДАТЕЛ!!!Ако става въпрос за разлика в заплатата в поне два пъти,евентуално ще ги разбера.Но сега просто ми падат в очите.Ако Шабленския искаше да се развива,да беше отишъл на запад,а не при говедата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 23 юни 2011 13:45

Значи определяш колко е дал един защитник на отбора, по това колко гола е вкарал ? :lol: :lol: А колко се "развива" това същото момче дето отиде в Подуяне?Не виждам да се е "развил" кой знае колко.Със 6-7 мача много се разви.Това за оставянето на дробовете и за Танко мога да го кажа.Онова момче беше длъжно да се отнесе с малко повече уважение към бившия си клуб, това е проблема.Той си тръгна като първия човек ... Хората го викали в Швейцария да се "развива" той избра да отиде там където не трябва, при положение, че знае мнението на феновете ни за този отбор.Можеше поне един път да каже нещо към феновете на ЧМ, да изрази някакво уважение, дори и да не го мисли.Но той не го направи, все едно всички фенове на ЧМ са го псували 90 мин всеки мач.А доко сф не са отбор който чак толкова да те боли, че е отишъл там, сравнено съсс всичките унижения които сме били принудени да търпим от "синьото отборче" ....

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 23 юни 2011 13:49

Проблема при момчето от Подуяне е че го искаха на запад но той избра там, точно при най-противния ни за момента отбор ( съгражданите ни са полуразрушени и будят по-скоро съжаление у мен ).

Върни се в “Черно море”