Черно море се раздели и с Владко Костадинов
Черно море се раздели по взаимно съгласие освен с бразилеца Ели Маркес, който премина в кипърския АЕЛ, също и с Владко Костадинов. Последният е юноша на клуба. Като основна причина за раздялата в официалния сайт на клуба се изтъква следният факт: „За да им дадат възможност да играят редовно в други отбори”.
Треньорският щаб начело със Стефан Генов ще вземе разширена група от 30 футболисти на лагера в Анталия, от които ще определи състава за пролетния полусезон в А ПФГ.
„Моряците” ще се готвят в Анталия от 2-и до 16-и февруари, където ще изиграят и 5 контроли. На 1-ата тренировка за годината, на 10 януари ще пристигнат няколко играча на проби, като селекцията ще продължи в движение. Първата проверка от зимната подготовка на Черно море остава на 25 януари срещу Светкавица. На 28-и моряците ще срещнат Несебър в Обзор, а заради отказ на Черноморец Бургас на 31-и януари съперник на варненци ще бъде Черноморец Поморие, съобщава се още в официалния сайт на клуба.
Последната контрола на Черно море преди възобновяването на шампионата ще бъде на 18 февруари срещу Черноморец Балчик, в курортния комплекс Албена.
Черно море търси нападател и централен защитник
Черно море е в усилено търсене на двама футболисти на възлови постове. На „Тича” изпитват остра нужда от централен нападател и централен защитник.
На върха на атаката варненци разполагат само с един чист таран - Георги Божилов. Включилият се добре от резервната скамейка Румен Николов играе по-скоро като краен нападател, а все още възстановяващият се Миро Манолов не се знае кога ще се завърне в игра, което чувствително намалява конкуренцията за този пост.
Подобно е положението и с централните защитници. Стефан Генов разполага само с двама на тази позиция - Танко Дяков и Александър Александров. Интерес и към двамата, обаче има от чужбина и е твърде вероятно при добра оферта да се стигне до раздяла поне с единия.
Засега е ясно, че със сигурност на 10-и януари на старта на подготовката на Черно море ще има две нови имена-юношата на ЦСКА Атанас Зехиров, който е полузащитник и юношата на Локо Пд Веселин Марчев, който е нападател.
Ели Маркес подписа официално с АЕЛ Лимасол
Бразилският бек Ели Маркес, който за последно се подвизаваше в тима на Черно море, подписа официално договор с кипърския АЕЛ Лимасол. Договорът на кариоката е за срок от две години и изтича през май 2012 година, обявиха от клуба.
„Ръководството на АЕЛ Лимасол съобщава, че Елидиано Маркес вече официално е играч на тима. Договорът на бразилския футболист е до май 2012 година. Всички ние пожелаваме успехи на Маркес в голямото семейство на АЕЛ”, се казва в съобщението от кипърския клуб.
Ели Маркес преминава от Черно море в АЕЛ Лимасол със свободен трансфер.
Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни трансфери на Тича
Неска ми казаха, че новият нападател почти сигурно е Димитър Илиев, който е освободен от ЦСКА и вече се е разбрал с Генов в Пловдив, ако е вярното инфото, мисля че при нас може да много да израстне, млад е, само на 22 години и има потенциал
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Неска ми казаха, че новият нападател почти сигурно е Димитър Илиев, който е освободен от ЦСКА и вече се е разбрал с Генов в Пловдив, ако е вярното инфото, мисля че при нас може да много да израстне, млад е и има потенциал
Абе, няма лошо... ама колко е млад точно? Щото при нас и на 25-6 са все млади... до към 27-8, после пък след 30 изведнъж вече стари стават
Иначе Димитър Илиев съм го гледал няколко мача и не ми направи кой знае какво впечатление... статистиката му също не ме радва особено... ама поне е нападател и едва ли ще е по-зле от Божилов, пък дано и се развие щом така смятате някои съфорумници

На 22 години нападател няма как да има по 20 гола на сезон, най-силно впечатление ми направи в престоя му под наем в Миньор, направи силни мачове за половин сезон вкара 5 гола и имаше доста асистенции, най-силния му мач беше срещу Локо Сф, поне тогава му гледах цял мач и ме хвана яд, че са го взели Цска
Mourinio написа:На 22 години нападател няма как да има по 20 гола на сезон, най-силно впечатление ми направи в престоя му под наем в Миньор, направи силни мачове за половин сезон вкара 5 гола и имаше доста асистенции, най-силния му мач беше срещу Локо Сф, поне тогава му гледах цял мач и ме хвана яд, че са го взели Цска
Добре айде, от мен да мине... 22 години все още има някакъв шанс за развитие
Щом като те е хванало яд, сега трябва да си щастлив... а дано момчето ако го вземем да ме опровергае и да го харесам повече от ония мачове дето му гледах... аз мисля, че гледах с Миньор един мач и с Локо Пд ли къде играеше не се сещам 2 мача... но пък сигурно са били с някой от силните отбори, иначе какво да им гледам средняшки дербита, така че може би затова не се е представил на ниво

- Ron Jeremy
- Контакти:
Mourinio написа:Неска ми казаха, че новият нападател почти сигурно е Димитър Илиев, който е освободен от ЦСКА и вече се е разбрал с Генов в Пловдив, ако е вярното инфото, мисля че при нас може да много да израстне, млад е, само на 22 години и има потенциал
тоя ще е поредния хрантутник минал и заминал , по добре Генов да събере смелост и да пуска Капитанов или това другото момче от малките , айде лека по лека взе да ми писва от изгонени от Пловдив и Марчев е освободен от Локото , тоя Д.И. имаше проблясъци като юноша и толкова ...
ex Popeye
Търпение му е майката.
А като се говори за нападател и както нашите казват,че само българи ще се взимат,защо не пробваме да вземем един Д.Христов от Сливен,снажен центр.нападател с усет за гола и е на добра възраст,а впредвид лошото финансово състояние на Сливен в момента и постоянно напускащи футболисти от там,не мисля че ще е много трудно да го убедят да дойде при нас
За вас моряци ний живеем...
-
14 Ноември 2008
- Контакти:
Mourinio написа:Неска ми казаха, че новият нападател почти сигурно е Димитър Илиев, който е освободен от ЦСКА и вече се е разбрал с Генов в Пловдив, ако е вярното инфото, мисля че при нас може да много да израстне, млад е, само на 22 години и има потенциал
Забравете за Д.Илиев.Преотстъпен е на Академик София.
В такъв случей с нетърпние очаквам да видя какъв нападател е измислил Стефчо
трянбва да е някой таран от Брестник или Марица, понеже той чужденц за нападател не искал, да не се давало излишно пари