Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Veso1913 » 12 дек 2023 18:53

Ent написа:Златев може да игра на всяка позиция в нападение. Дори за централен е идеален. Трябва му една контра да е на върха на атаката и да набдяга защитник да излезе сам срещу вратаря. Показла го е нведнъж. Сигурен съм, ако имаше минутите на Наско и Иса на тази позиция би имал повече голове от тях. Няма сила на света, която да ме убеди, че когато не играеш с месеци дори секунда вината е в теб. Особено като всички знаят колко си талантлив. Илиан го нарочи и всички опити да извъртите нешата са ненужно. От Илиан зависи и да го реабилитира. Другото са празни приказки. Ако ли не, както коза колегата, друг ще му се радва.

Потенциала на Ники е огромен.Поради тази причина не се чува и думичка да го пращат някъде,или продават.Не зная откъде ти е информацията че е нарочен,но аз го гледах срещу Фратрия и беше пълна трагедия.В този мач,с тоталната доминация на Черно море,Ники показа възможно всички лоши отигравания на които е способен,докато Милушев от друга страна бе на супер ниво.За мен е ментален пробле или проблем с отношението към играта.Обичам го това момче и ще се радвам да го видя неизменен титуляр,но това не зависи от нас-феновете.
п.п.Относно цените-взел съм ги от английският трансфермаркет.Изглеждат ми съвсем нормални,даже цената на АФ ми се струва занижена,а на ВВ малко завишена.Това са разликите според мен.А ако има оферта за Иван,ще разберем дали е вярна оценката,или не.Между другото М.Машадо сме го продали за 600к евро и момчето за 9 мача има 3 гола и 2 асистенции,както и 3 жк.
Георги Николов по всяка вероятност е уреден за Ботев пд.Предпочел е офертата на жълтите пред тази на Левски.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 12 дек 2023 20:02

Veso1913 написа:п.п.Относно цените-взел съм ги от английският трансфермаркет.Изглеждат ми съвсем нормални,даже цената на АФ ми се струва занижена,а на ВВ малко завишена.Това са разликите според мен.А ако има оферта за Иван,ще разберем дали е вярна оценката,или не.Между другото М.Машадо сме го продали за 600к евро и момчето за 9 мача има 3 гола и 2 асистенции,както и 3 жк.
Георги Николов по всяка вероятност е уреден за Ботев пд.Предпочел е офертата на жълтите пред тази на Левски.

Явно не е глупаво това момче, щом избира Ботев и Пловдив пред Левски. За цените имах по-скоро предвид, че повечето от тези играчи са непродаваеми на тези цени, ако въобще някой би платил трансфер за тях. Както и да е, на мен също ми е интересно дали наистина има интерес към Дюлгера и за каква сума иде реч.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 12 дек 2023 20:16

Alexandrov93 написа:Напускащи:
Иван Дюлгеров
Арлинд Дакай
Велислав Василев (под наем)
Берк, Милушев или Златев (двама от тях под наем) - имам много надежди в тези трима играчи, но няма как и тримата да получават шансове. Най-вероятно само един ще получава и то редки възможности, затова аз бих изпратил другите двама под наем.
[/b]

Тук не съм съгласен с "Напускащ" Арлинд Дакай + Берк, Милушев или Златев (двама от тях под наем).

За пролетния сезон, ако вземем твоята титулярна единадесеторка (с А.Илиев вместо Мишаел - между другото ми допада идеята да се пробва последния на върха на атаката в предсезонните контроли), то резервни 11 остават:

1. Наши Юноши: Стефанов, Дичев, Бейхан, Милушев и Златев - 5-ма играчи.
2. Наемници: Ал.Василев, Мишаел, Иса, Дакай, Славков - 4-ма играчи.

Простата аритметика показва, че не ни достигат играчи от резервната скамейка! Така или иначе свикналите с тима Дакай, Берк, Милушев и Златев могат да бъдат полезни за Тима.

Зимата не може да се синхронизира отбора с твърде много нови играчи. Дотук имаме нов вратар, крило и ц.нападател. Това според мен е максимумът.
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 12 дек 2023 20:44

Delija написа:
Alexandrov93 написа:Напускащи:
Иван Дюлгеров
Арлинд Дакай
Велислав Василев (под наем)
Берк, Милушев или Златев (двама от тях под наем) - имам много надежди в тези трима играчи, но няма как и тримата да получават шансове. Най-вероятно само един ще получава и то редки възможности, затова аз бих изпратил другите двама под наем.
[/b]

Тук не съм съгласен с "Напускащ" Арлинд Дакай + Берк, Милушев или Златев (двама от тях под наем).

За пролетния сезон, ако вземем твоята титулярна единадесеторка (с А.Илиев вместо Мишаел - между другото ми допада идеята да се пробва последния на върха на атаката в предсезонните контроли), то резервни 11 остават:

1. Наши Юноши: Стефанов, Дичев, Бейхан, Милушев и Златев - 5-ма играчи.
2. Наемници: Ал.Василев, Мишаел, Иса, Дакай, Славков - 4-ма играчи.

Простата аритметика показва, че не ни достигат играчи от резервната скамейка! Така или иначе свикналите с тима Дакай, Берк, Милушев и Златев могат да бъдат полезни за Тима.

Зимата не може да се синхронизира отбора с твърде много нови играчи. Дотук имаме нов вратар, крило и ц.нападател. Това според мен е максимумът.

Към резервите пропусна Даниел Димов с което резервите според моята 11-ка, ще бъдат: Славков, Дичев, Стефанов, Ал. Василев, Димов, Милушев, Наско Илиев, Иса + един нов външен полузащитник. Стават общо 11 титуляра + 9 резерви = 20 на брой, което е достатъчно според мен.

Ако все пак от гореизброените трябва да остане още един, според мен това трябва да бъде Велислав Василев, тъй като Берк, Ники Златев и Милушев са играчи за крилото, докато Велислав има прецизен пас и може да бъде използван за алтернатива на Сула.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 12 дек 2023 20:55

Аз също имам опасения, че Дакай може да иска да напусне. Липса на игрови минути, но на неговата позиция много трудно да изместиш Пабло/Панайотов/Димов. Въпреки това, последните мачове дори и не играе, а говорим за ситуации където е добре да подсилим халфова линия и тн.

Бих искал да видя Златев като централен нападател. Често отборът ни търси нападателя с пасове в коридор и се опитва да го изведе. Наско Илиев е бавен, а Иса вече я няма тази бързина. Златев я има. Отделно - стилът на Иса повече подхожда на визията на Илиев и много добре може да се види колко често отива към някой фланг. Наистина ще бъде интересен подход, но няма как да се как да се каже без да се види, а Ники дори не играе. Отново казвам - в колкото и лоша форма да е Златев, разни Пашековци са абонирани за минути, а не предлагат нещо по-различно като краен резултат.

За Дюлгеров - ако наистина има оферта за него от чужбина и е в някакви добри параметри, то не трябва да се мисли. Проблемите му в играта са безкрайно много - лоша преценка за излизания при центрирания, играта му с крака е нулева, през мач прави поне една фрапантна грешка, която често е гол. Загубата ни от Левски си е изцяло негова, срещу Славия при 0-0 от нищото изтърва една топката и късмет, че не стана гол. Това са само 2 примера, може да се намерят още. Тъжната истина е, че доста отбори от елита имат къде-къде повече класа на този пост отколкото нас. Продължавам да съм на мнение, че първоначално беше извикан в националния отбор не толкова заради представянето си, а защото тогава бяхме отбора с най-малко допунати голове в първенството и щеше да е някак си странно да не извикаш вратаря от този отбор. Това беше повече атестат за работата на защитата ни, не толкова на Дюлгеров. Ако наистина се стигне до негов трансфер, то успех и дано да подобри доста аспекти от играта си в чужбина. При нас е видно, че достигна тавана си.
Последна промяна от deadlock на 12 дек 2023 21:52, променено общо 1 път.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 дек 2023 21:34

Дакай е много способен и агресивен футболист. Предвид контузии и наказания и неговият ред ще дойде. Когато е влизал е бил на ниво. Просто Васко е тупкащото сърце на този отбор, Пабло е мозъка, а както каза един колега Дани е незаменим от ноември до април.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 13 дек 2023 09:17

Третият в Серия "Б" на Италия Комо проявява интерес към защитника на Черно море Виктор Попов. Националът направи силна есен, както и целият тим на варненци, и е хванал окото на различни скаути. Попов се утвърди не само на "Тича", но и в националния отбор. Комо следи Попов още от лятото, като сега е възможно да излезе с конкретна оферта за правата му.

През миналия сезон Комо остана на крачка от участие в пейофите за Серия "А". Сега се движи силно и е един от претендентите за влизане в елита. След 16 кръга отборът от прословутото езеро в близост до Милано има 31 точки. Лидерът Парма е с 34, а вторият Венеция с 33. Преди месец начело на Комо застана Сеск Фабрегас.

В последните години Серия "Б" се превърна в сериозен пристан за български играчи. Сега в Козенца е Валентин Антов, Димо Кръстев е в Катандзаро, Петко Христов е в Специя, а неговият брат близнак Андреа е в Серия "Ц" в Потенца.

22-годишният Виктор Попов е продукт на школата на Черно море и досега не е играл в друг отбор.

"Тича" може да напусне и още един национал - вратарят Иван Дюлгеров. Той също направи силно развитие в кариерата си в последните сезони. 24-годишният страж е желан от отбори от елита на Турция и Чехия. През октомври се заговори, че вратарят е в полезрението на Спарта (Прага), където преди време варненци продадоха Мартин Минчев.

Ръководството на Черно море е поставило цена от 500 хил. евро за Дюлгеров и ако някой извади въпросната сума, може да го привлече. Затова и ръководството на варненци е започнало да сондира възможността за подсилване на този пост. В последните години Черно море се превърна в една от най-силните школи при вратарите.

За Дюлгеров 500к са перфектни, но Виктор трябва да бъде задържан на всяка цена поне до края на този сезон.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 дек 2023 11:08

Виктор Попов трябва да си тръгне лятото като ШАМПИОН според мен :mrgreen: Или поне 2-3 място... и офертите ще са може би по-добри тогава :roll:

А и Комо дали са готови да бръкнат над 1 млн. евро и 20% от следващ трансфер?!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 13 дек 2023 11:16

Ще е чутовна глупост да продадем Виктор на полусезона. Един от най-добрите ни футболисти, най-добрият на позицията си в А група и да го дадем в отбор, който ЕВЕНТУАЛНО ще се бори за промоция? Нали се сещате какво става , ако не се класират? Фабрегас си заминава , идва нов, закотвя нашето момче на пейката и от претендент за титла в България и участие в ЕКТ, става резерва във втора дивизия на Италия! А да не говорим за смешната цена! Че те, Лудогорец ще изкарат повече и с тях ше играе в ШЛ. Не ме разбирайте погрешно, Разград е последното място, на което искам да го видя, но е несравнимо с нивото на Серия Б. Силно се надявам това да е партенка и той самият да им се изсмее звучно.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 дек 2023 22:33

Комо са последната дупка на кавала за промоция в серия А и ще си ритат в Б група дълги години) А Виктор ,ако излезе с Черно море в Европа ще качи цената си двойно :idea:

Върни се в “Черно море”