Ent написа:Златев може да игра на всяка позиция в нападение. Дори за централен е идеален. Трябва му една контра да е на върха на атаката и да набдяга защитник да излезе сам срещу вратаря. Показла го е нведнъж. Сигурен съм, ако имаше минутите на Наско и Иса на тази позиция би имал повече голове от тях. Няма сила на света, която да ме убеди, че когато не играеш с месеци дори секунда вината е в теб. Особено като всички знаят колко си талантлив. Илиан го нарочи и всички опити да извъртите нешата са ненужно. От Илиан зависи и да го реабилитира. Другото са празни приказки. Ако ли не, както коза колегата, друг ще му се радва.
Потенциала на Ники е огромен.Поради тази причина не се чува и думичка да го пращат някъде,или продават.Не зная откъде ти е информацията че е нарочен,но аз го гледах срещу Фратрия и беше пълна трагедия.В този мач,с тоталната доминация на Черно море,Ники показа възможно всички лоши отигравания на които е способен,докато Милушев от друга страна бе на супер ниво.За мен е ментален пробле или проблем с отношението към играта.Обичам го това момче и ще се радвам да го видя неизменен титуляр,но това не зависи от нас-феновете.
п.п.Относно цените-взел съм ги от английският трансфермаркет.Изглеждат ми съвсем нормални,даже цената на АФ ми се струва занижена,а на ВВ малко завишена.Това са разликите според мен.А ако има оферта за Иван,ще разберем дали е вярна оценката,или не.Между другото М.Машадо сме го продали за 600к евро и момчето за 9 мача има 3 гола и 2 асистенции,както и 3 жк.
Георги Николов по всяка вероятност е уреден за Ботев пд.Предпочел е офертата на жълтите пред тази на Левски.