Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ti4a
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот ti4a » 11 яну 2018 16:06

sicilianecat написа:Имах си хас Берое да не го искат, те всичко искат, брей че широк е тоя държавен джоб...

не знам за него но съм почти сигурен че тоя от Верея избяга за 1000лв. повече обещани от Берое дано не съм прав времето ще покаже

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 11 яну 2018 18:48

ti4a написа:
sicilianecat написа:Имах си хас Берое да не го искат, те всичко искат, брей че широк е тоя държавен джоб...

не знам за него но съм почти сигурен че тоя от Верея избяга за 1000лв. повече обещани от Берое дано не съм прав времето ще покаже

Нещо нормално, по същата причина и Камбуров предпочете Берое, не искам да намесвам политиката, но ако падне Герб от власт, тия ще окапят като озрели круши, засега обаче са доста силни финансово, издържани с парите на народа. Айде да се спрат малко викам аз, харчат много и пак Тирето ги бие сто пъти и с 6:0, пари на вятъра, сега и за Кишада ще предложат 1000 лв повече, извадени от нашия джоб.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 яну 2018 20:16

Споко, моряци. Всичко се развива по план. Даже очаквам още добри вести през трансферния прозорец.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 11 яну 2018 20:44

зеления написа:Споко, моряци. Всичко се развива по план. Даже очаквам още добри вести през трансферния прозорец.

точно това очаквам и аз сигурен съм че ще има хубави вести за трансфери защото има вече тренер който може и мисли за доброто на морето горе главите

Stariq
Контакти:

Мнениеот Stariq » 11 яну 2018 21:34

ti4a написа:Жуниор Кишада има оферта вече от нас изчаква за Турция ако не го очаквам при нас

To и тоя Бенгюзов имаше оферта , че даже и се се съблече по шорти, ама ...

Нещо не ми се вярва да успеем да заинтригуваме Кишада, при условие че не можем да заинтригуваме някакъв Бенгюзов.

Кишада едва ли го вълнува нещо на принципа - "с малки суми, но редовно"

Това с верееца е сериозен гаф на някой, само че няма кой да си признае. Ако имаше подписан договор - и 100 000 лева да му даваха - все тая.
Друг въпрос е обаче, след като няма подписан договор - защо трябва да се прави цирк, и да се представя като официално ново попълнение играч, който не е подписал.

Някак си олеква сериозно ръководството....

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 11 яну 2018 22:11

Stariq написа:
ti4a написа:Жуниор Кишада има оферта вече от нас изчаква за Турция ако не го очаквам при нас

To и тоя Бенгюзов имаше оферта , че даже и се се съблече по шорти, ама ...

Нещо не ми се вярва да успеем да заинтригуваме Кишада, при условие че не можем да заинтригуваме някакъв Бенгюзов.

Кишада едва ли го вълнува нещо на принципа - "с малки суми, но редовно"

Това с верееца е сериозен гаф на някой, само че няма кой да си признае. Ако имаше подписан договор - и 100 000 лева да му даваха - все тая.
Друг въпрос е обаче, след като няма подписан договор - защо трябва да се прави цирк, и да се представя като официално ново попълнение играч, който не е подписал.

Някак си олеква сериозно ръководството....
А ние въобще,защо още трябва да го коментираме това?Щом не иска не иска.Без никакви проблеми си е тръгнал.Неразбориите не са присъщи само на моряците,четете и знаете за Каранга...Така е през време на трансферен прозорец.Всичко има и това е част от чара на на любимата ни игра. ;)

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 11 яну 2018 22:11

Не знам какво толкова го коментирате още тоя Бенгюзов. Като не иска да играе тук да се връща във Верея, или да ходи в Берое, все тая. Ние, че нямаме адекватно ръководство не е тайна, но поне вече имаме треньор и то моряк. Надявам се да успеем да привлечем Кишада, ако ли не, то животът продължава. Аз лично няма да имам против титуляр да е Кузма, а Минчев да втората опция.
Truth is hate for those that hate the truth.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 11 яну 2018 23:14

Не е първият такъв случай, в който нов играч при нас след една тренировка си тръгва, също такс не е вярно, че е бил представен като ново попълнение, беше представен като един от новите започнали подготовка.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 11 яну 2018 23:36

sicilianecat написа:Не е първият такъв случай, в който нов играч при нас след една тренировка си тръгва, също такс не е вярно, че е бил представен като ново попълнение, беше представен като един от новите започнали подготовка.
За много години,сицилианец!Нещата са много ясни до тогава,когато няма да са ясни!хахахах.И при мен не са... :lol:

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 11 яну 2018 23:53

violetovgeneral написа:
sicilianecat написа:Не е първият такъв случай, в който нов играч при нас след една тренировка си тръгва, също такс не е вярно, че е бил представен като ново попълнение, беше представен като един от новите започнали подготовка.
За много години,сицилианец!Нещата са много ясни до тогава,когато няма да са ясни!хахахах.И при мен не са... :lol:

За много години! Жив и здрав и любимият отбор да ни радва повече. Че са неясни, ясно е, ай наздраве :mrgreen:

Върни се в “Черно море”