Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот Iceberg » 20 юли 2016 14:01

Гонзо изгонил бразилец заради неспазване на дисциплината
http://varnautre.bg/2016/07/19/26104/%D ... 0%B0%D0%B7

В Черно море възхитени от футболните качества и обноски на португалеца Уго Секо

Пауло Енрике е бил натирен от Черно море заради неспазване на дисциплината, научи varnautre.bg. “Кариоката”, който пристигна на Тича седмица преди старта на лятната подготовка и подписа договор с клуба, разтрогна с “моряците” веднага, след като отборът се прибра във Варна от двуседмичния лагер в Банско.
Причината е, че Енрике е напуснал непозволено комплекса, в който е бил отседнал отборът. След сутрешна тренировка играчът на своя глава заминал с кола за София, без да поиска разрешение от треньора. Левият бек пропуснал обяда и следобедната закуска и се завърнал в хотела чак за вечерята в 21 часа. Погазването на професионализма и вътрешния ред вбесило Гонзо, който и без това не е бил особено впечатлен от качествата на бразилеца и той, без да се замисля, посочил вратата на „кариоката“.
Разбра се още, че всички в Черно море са възхитени от футболните качества и обноските на Уго Секо. Португалецът общувал със спортно-техническия щаб и съотборниците си на английски език. “Освен че е добър футболист, той е скромен и свестен човек. Бързо печели уважението на всички с поведението си и се вписва в колектива”, изразиха задоволство във варненския клуб.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 20 юли 2016 16:10

За Васев беше крайно време да бъде разкаран. Обаче, съжалявам за Радев. Наистина можеше да му се даде шанс, щом и до юношеския национал е стигнал. Успех му пожелавам на момчето, където и да играе!
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юли 2016 16:14

аз пък за Васев съжалявам, има много потенциал в него и според мен при треньор като Гонзо можеше да го разкрие, но в крайна сметка не знам защо е махнат :) докато Радев нито съм го гледал нито съм го чувал, за да знам дали да съжалявам :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юли 2016 16:27

Марек Кузма се изненадах, че го привличаме ...бил минал медицински прегледи и така без контроли без нищо го вземаме. Интересното е, че сега погледнах богатата му статистика и за последните 10 години от 2006 насам има отбелязани невероятните 25 гола ...или по 2,5 гола на година :shock: усещам, че това е черешката на тортата в нашата селекция ...да живеят талантливи играчи като Марек Кузма, а бездарници като Васев - вън! :evil: :evil: предпочитам си Йосков честно казано въпреки че е малък, поне има бъдеще да речем...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 20 юли 2016 17:49

ogrizko написа:аз пък за Васев съжалявам, има много потенциал в него и според мен при треньор като Гонзо можеше да го разкрие, но в крайна сметка не знам защо е махнат :) докато Радев нито съм го гледал нито съм го чувал, за да знам дали да съжалявам :roll:

На Васев единствения му потенциал май беше колко може да избяга за един мач, без да направи нищо съществено. Радев за десен бек, или централен защитник щеше да е идеален, във всеки случай по-добра алтернатива от Траянов.

ogrizko написа:Марек Кузма се изненадах, че го привличаме ...бил минал медицински прегледи и така без контроли без нищо го вземаме. Интересното е, че сега погледнах богатата му статистика и за последните 10 години от 2006 насам има отбелязани невероятните 25 гола ...или по 2,5 гола на година :shock: усещам, че това е черешката на тортата в нашата селекция ...да живеят талантливи играчи като Марек Кузма, а бездарници като Васев - вън! :evil: :evil: предпочитам си Йосков честно казано въпреки че е малък, поне има бъдеще да речем...

Наистина странно, че привличаме още един нападател. Знае ли човек, може да излезе нещо от Кузма, все пак нивото на А група е едно плачевно.... Но съм съгласен с теб, че е много по-добре да се дават шансове на Йосков. А такива, поне в контролите до сега, бяха дадени не само на него, а и на Минков, Неделчев и Костадинов. Нека изчакаме да започне А група, или както вече там я наричат и да видим как ще се представи отбора.
Truth is hate for those that hate the truth.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 20 юли 2016 22:24

Васев е на повече от 25 години и ако от него щеше да става нещо,отдавна да е станало!!!С нищо няма да го запомня,а мисля,че ако беше футболист...за времето,което престоя при нас,все нещо трябваше да направи!!!Крило е все пак!!!Възможност за изяви е имал,но си е един сив бегач на дълги разстояния!!!За Радев,мисля че трябваше да получи шанс!!!Не съм го гледал достатъчно,за да имам мнение....но е наш юноша и явно има качества!!!При дългите отсъствия на БАКАРИ,мисля че присъствието на още един таран няма да е излишно!!!Не вярвам да е по зле от Ж.Петков!!!Не че Живко може да е критерий,но този след като е стигнал до Слован Братислава,все някакви възможности трябва да има!!!Трябва да има някаква вариативност в атака!!!ГОНЗО наблюдаваше ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ-КАРТЕЧНИЦАТА още при предния си престой при нас и го е викал да тренира с мъжете!!!Спомням си какво каза за него тогава :"Малък е още и няма необходимата физика.Не може да се обърне,като го натиснат"!!!Не вярвам сега да го остави без шансове и възможности за игра!!!Така или иначе,той е треньора и носи отговорност за играта на отбора!!!

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 21 юли 2016 13:12

ogrizko написа:аз пък за Васев съжалявам, има много потенциал в него и според мен при треньор като Гонзо можеше да го разкрие, но в крайна сметка не знам защо е махнат :) докато Радев нито съм го гледал нито съм го чувал, за да знам дали да съжалявам :roll:

На 100% съгласен!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 юли 2016 14:05

Радев не мога да го коментирам, не съм го гледал.
За Васев мога да кажа, че нищо не игра миналата година. В пъти по-слаб от Р.Николов или Капитанов примерно.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 юли 2016 16:33

Черно море изтегли проверката с Балчик за 18:30

Последната проверка на Черно море от лятната подготовка срещу Черноморец Балчик на стадион "Тича" в събота, ще започне в 18.30. Преди нея ще бъде и официалното представяне на отбора за новия сезон.

http://www.novsport.com/news2029481_1059.html

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 юли 2016 18:17

1. Дори ми е смешно, че изобщо се коментират "качествата" на измисления футболист Васев. Просто поредния измисляк в селекцията на Спасов. Дори късно бе изгонен от Гонзо този селски футболист
2. Радев - нямам наблюдения. Гонзо каза, че няма да подарява места на юноши само защото са такива. Обаче съм гледал Минков, знам, че има качества, отзивите от Добрич са чудесни и се радвам, че остава. Чух, че е извикал и Емил Илиев да работи с мъжете, мисля, че може да се развие в много качествен халф.
3. Енрике - при положение, че е селектиран от Спасов (след като си повярва, че е треньор) ми е ясно къв играч е. На видеото му видях бразилски дървар (нещо рядко срещано, макар, че напоследък и в националния им даже изобилстват), абсолютна пейка на Венков щеше да е тоя....А изпълнението му от дисциплинарно естество е без коментар. Може би някой плужек-треньор щеше да го остави? Точно на такова леке трябва веднага да му се скъса догвора и поздравявам Гонзо, че го изрита преди да е разбил съблекалнята в стил Бурабия. Откъде-накъде ще се толерират привичките (пиянски или ......) на разни ........?
Последна промяна от Iceberg на 22 юли 2016 14:18, променено общо 1 път.
Причина: т.8!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”