Гонзо изгонил бразилец заради неспазване на дисциплината
http://varnautre.bg/2016/07/19/26104/%D ... 0%B0%D0%B7
В Черно море възхитени от футболните качества и обноски на португалеца Уго Секо
Пауло Енрике е бил натирен от Черно море заради неспазване на дисциплината, научи varnautre.bg. “Кариоката”, който пристигна на Тича седмица преди старта на лятната подготовка и подписа договор с клуба, разтрогна с “моряците” веднага, след като отборът се прибра във Варна от двуседмичния лагер в Банско.
Причината е, че Енрике е напуснал непозволено комплекса, в който е бил отседнал отборът. След сутрешна тренировка играчът на своя глава заминал с кола за София, без да поиска разрешение от треньора. Левият бек пропуснал обяда и следобедната закуска и се завърнал в хотела чак за вечерята в 21 часа. Погазването на професионализма и вътрешния ред вбесило Гонзо, който и без това не е бил особено впечатлен от качествата на бразилеца и той, без да се замисля, посочил вратата на „кариоката“.
Разбра се още, че всички в Черно море са възхитени от футболните качества и обноските на Уго Секо. Португалецът общувал със спортно-техническия щаб и съотборниците си на английски език. “Освен че е добър футболист, той е скромен и свестен човек. Бързо печели уважението на всички с поведението си и се вписва в колектива”, изразиха задоволство във варненския клуб.
Лятна селекция и контролни мачове 2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- thisisthelife
- Контакти:
За Васев беше крайно време да бъде разкаран. Обаче, съжалявам за Радев. Наистина можеше да му се даде шанс, щом и до юношеския национал е стигнал. Успех му пожелавам на момчето, където и да играе!
Truth is hate for those that hate the truth.
аз пък за Васев съжалявам, има много потенциал в него и според мен при треньор като Гонзо можеше да го разкрие, но в крайна сметка не знам защо е махнат
докато Радев нито съм го гледал нито съм го чувал, за да знам дали да съжалявам 

Марек Кузма се изненадах, че го привличаме ...бил минал медицински прегледи и така без контроли без нищо го вземаме. Интересното е, че сега погледнах богатата му статистика и за последните 10 години от 2006 насам има отбелязани невероятните 25 гола ...или по 2,5 гола на година
усещам, че това е черешката на тортата в нашата селекция ...да живеят талантливи играчи като Марек Кузма, а бездарници като Васев - вън!
предпочитам си Йосков честно казано въпреки че е малък, поне има бъдеще да речем...

- thisisthelife
- Контакти:
ogrizko написа:аз пък за Васев съжалявам, има много потенциал в него и според мен при треньор като Гонзо можеше да го разкрие, но в крайна сметка не знам защо е махнатдокато Радев нито съм го гледал нито съм го чувал, за да знам дали да съжалявам
На Васев единствения му потенциал май беше колко може да избяга за един мач, без да направи нищо съществено. Радев за десен бек, или централен защитник щеше да е идеален, във всеки случай по-добра алтернатива от Траянов.
ogrizko написа:Марек Кузма се изненадах, че го привличаме ...бил минал медицински прегледи и така без контроли без нищо го вземаме. Интересното е, че сега погледнах богатата му статистика и за последните 10 години от 2006 насам има отбелязани невероятните 25 гола ...или по 2,5 гола на годинаусещам, че това е черешката на тортата в нашата селекция ...да живеят талантливи играчи като Марек Кузма, а бездарници като Васев - вън!
![]()
предпочитам си Йосков честно казано въпреки че е малък, поне има бъдеще да речем...
Наистина странно, че привличаме още един нападател. Знае ли човек, може да излезе нещо от Кузма, все пак нивото на А група е едно плачевно.... Но съм съгласен с теб, че е много по-добре да се дават шансове на Йосков. А такива, поне в контролите до сега, бяха дадени не само на него, а и на Минков, Неделчев и Костадинов. Нека изчакаме да започне А група, или както вече там я наричат и да видим как ще се представи отбора.
Truth is hate for those that hate the truth.
Васев е на повече от 25 години и ако от него щеше да става нещо,отдавна да е станало!!!С нищо няма да го запомня,а мисля,че ако беше футболист...за времето,което престоя при нас,все нещо трябваше да направи!!!Крило е все пак!!!Възможност за изяви е имал,но си е един сив бегач на дълги разстояния!!!За Радев,мисля че трябваше да получи шанс!!!Не съм го гледал достатъчно,за да имам мнение....но е наш юноша и явно има качества!!!При дългите отсъствия на БАКАРИ,мисля че присъствието на още един таран няма да е излишно!!!Не вярвам да е по зле от Ж.Петков!!!Не че Живко може да е критерий,но този след като е стигнал до Слован Братислава,все някакви възможности трябва да има!!!Трябва да има някаква вариативност в атака!!!ГОНЗО наблюдаваше ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ-КАРТЕЧНИЦАТА още при предния си престой при нас и го е викал да тренира с мъжете!!!Спомням си какво каза за него тогава :"Малък е още и няма необходимата физика.Не може да се обърне,като го натиснат"!!!Не вярвам сега да го остави без шансове и възможности за игра!!!Така или иначе,той е треньора и носи отговорност за играта на отбора!!!
ogrizko написа:аз пък за Васев съжалявам, има много потенциал в него и според мен при треньор като Гонзо можеше да го разкрие, но в крайна сметка не знам защо е махнатдокато Радев нито съм го гледал нито съм го чувал, за да знам дали да съжалявам
На 100% съгласен!
Радев не мога да го коментирам, не съм го гледал.
За Васев мога да кажа, че нищо не игра миналата година. В пъти по-слаб от Р.Николов или Капитанов примерно.
За Васев мога да кажа, че нищо не игра миналата година. В пъти по-слаб от Р.Николов или Капитанов примерно.
Черно море изтегли проверката с Балчик за 18:30
Последната проверка на Черно море от лятната подготовка срещу Черноморец Балчик на стадион "Тича" в събота, ще започне в 18.30. Преди нея ще бъде и официалното представяне на отбора за новия сезон.
http://www.novsport.com/news2029481_1059.html
-
- Контакти:
1. Дори ми е смешно, че изобщо се коментират "качествата" на измисления футболист Васев. Просто поредния измисляк в селекцията на Спасов. Дори късно бе изгонен от Гонзо този селски футболист
2. Радев - нямам наблюдения. Гонзо каза, че няма да подарява места на юноши само защото са такива. Обаче съм гледал Минков, знам, че има качества, отзивите от Добрич са чудесни и се радвам, че остава. Чух, че е извикал и Емил Илиев да работи с мъжете, мисля, че може да се развие в много качествен халф.
3. Енрике - при положение, че е селектиран от Спасов (след като си повярва, че е треньор) ми е ясно къв играч е. На видеото му видях бразилски дървар (нещо рядко срещано, макар, че напоследък и в националния им даже изобилстват), абсолютна пейка на Венков щеше да е тоя....А изпълнението му от дисциплинарно естество е без коментар. Може би някой плужек-треньор щеше да го остави? Точно на такова леке трябва веднага да му се скъса догвора и поздравявам Гонзо, че го изрита преди да е разбил съблекалнята в стил Бурабия. Откъде-накъде ще се толерират привичките (пиянски или ......) на разни ........?
2. Радев - нямам наблюдения. Гонзо каза, че няма да подарява места на юноши само защото са такива. Обаче съм гледал Минков, знам, че има качества, отзивите от Добрич са чудесни и се радвам, че остава. Чух, че е извикал и Емил Илиев да работи с мъжете, мисля, че може да се развие в много качествен халф.
3. Енрике - при положение, че е селектиран от Спасов (след като си повярва, че е треньор) ми е ясно къв играч е. На видеото му видях бразилски дървар (нещо рядко срещано, макар, че напоследък и в националния им даже изобилстват), абсолютна пейка на Венков щеше да е тоя....А изпълнението му от дисциплинарно естество е без коментар. Може би някой плужек-треньор щеше да го остави? Точно на такова леке трябва веднага да му се скъса догвора и поздравявам Гонзо, че го изрита преди да е разбил съблекалнята в стил Бурабия. Откъде-накъде ще се толерират привичките (пиянски или ......) на разни ........?
Последна промяна от Iceberg на 22 юли 2016 14:18, променено общо 1 път.
Причина: т.8!
Причина: т.8!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.