И пак да попитам?Какъв е проблема?Продават играчи...АМА РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ РАЗПРОДАДАТ ТЕЯ,КОИТО ПРЕДНИЯ СЕЗОН ЗАВЪРШИХА 8-МИ,А ТОЗИ СА 9-ТИ!!!Вие тези места ли искате?Не.Тогава предвид класиранията трябва да признаем извода - ТОВА НЕ СА ИГРАЧИ ЗА НАШИТЕ ВИСОКИ ЦЕЛИ....Без Сашо Шерифа всички други можем да ги заменим безкрайно лесно,дори и с момчета от Черно Море-19г,Капитанов е класи над бездарника Маркес.Дано изгонят и Адемар+Тиаго.Всички бразилци са смешници в нашия отбор.Помня един пост на наш фен,който заяви,че сефте виждал бразилски дърводелци,ами да,дърводелци и некъдърници,дори и за без пари да си ходят,дори и да им платят да си ходят
Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Зимни трансфери на Тича
Момчета,стига преекспонации на нечие напускане.Ели Маркес ли ви притеснява?Кога този мухльо е бил водещ футболист в Черно Море?Кажете ми,аз просто съм изумен!Това,че Прическата го обяви за основен ли ви кара да мислите така?Този освен да скатава,да играе на гърба на останалите,да се крие в тежките мачове друго не знам да е направил.Сашо Шерифа си чака трансфера за чужбина момчето от миналата зима.Отказа на Шериф по-добри пари от тук,преди месец го поиска ПАОК.За разлика от други Сашо 2 пъти отказа да ходи в Левски преди години,нали?Но,че ще излиза в чужбина ни бе ясно на всички.Относно Танко Дяков сме говорили.
И пак да попитам?Какъв е проблема?Продават играчи...АМА РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ РАЗПРОДАДАТ ТЕЯ,КОИТО ПРЕДНИЯ СЕЗОН ЗАВЪРШИХА 8-МИ,А ТОЗИ СА 9-ТИ!!!Вие тези места ли искате?Не.Тогава предвид класиранията трябва да признаем извода - ТОВА НЕ СА ИГРАЧИ ЗА НАШИТЕ ВИСОКИ ЦЕЛИ....Без Сашо Шерифа всички други можем да ги заменим безкрайно лесно,дори и с момчета от Черно Море-19г,Капитанов е класи над бездарника Маркес.Дано изгонят и Адемар+Тиаго.Всички бразилци са смешници в нашия отбор.Помня един пост на наш фен,който заяви,че сефте виждал бразилски дърводелци,ами да,дърводелци и некъдърници,дори и за без пари да си ходят,дори и да им платят да си ходят
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- th3_gr3en_rapper
Ели Маркес ще играе в Кипър
Десният халф-бек на "Черно море“ Ели Маркес ще продължи кариерата си в Кипър. Бразилецът имаше предложение от АЕЛ (Лимасол), където треньор е бившият наставник на "Литекс“ Михай Стойкица. Миналият през ЦСКА футболист дълго време обмисляше офертата и в крайна сметка я избра. В края на тази седмица Маркес ще дойде във Варна, за да уточни параметрите по разтрогването на договора си с "моряците“. След това той заминава за Острова на Афродита, където започва подготовка с новия си отбор. Преди Ели Маркес от стадион "Тича“ си тръгнаха още двама футболисти. Това са полузащитникът Даниел Димов, който ще продължи кариерата си в "Левски“, и Марио Жардел, подписал с аматьори от Бразилия.
Десният халф-бек на "Черно море“ Ели Маркес ще продължи кариерата си в Кипър. Бразилецът имаше предложение от АЕЛ (Лимасол), където треньор е бившият наставник на "Литекс“ Михай Стойкица. Миналият през ЦСКА футболист дълго време обмисляше офертата и в крайна сметка я избра. В края на тази седмица Маркес ще дойде във Варна, за да уточни параметрите по разтрогването на договора си с "моряците“. След това той заминава за Острова на Афродита, където започва подготовка с новия си отбор. Преди Ели Маркес от стадион "Тича“ си тръгнаха още двама футболисти. Това са полузащитникът Даниел Димов, който ще продължи кариерата си в "Левски“, и Марио Жардел, подписал с аматьори от Бразилия.
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]
[/center]-
DanielGeorgiev
- Контакти:
Жалко за Ели. Никой не го оцени както трябва. Човека рядко играеше, но винаги ги мачкаше по фланга(в момента си спомням мача със Сливен - беше най-добрия)
- th3_gr3en_rapper
"Бил е най-добрия ..." - може би защото Сливен бяха едни от най-слабите отбори :] с недостатъчен брой хора на скамейката хах...
С нищо кой знае какво няма да го запомня Ели Маркес,само като име...
С нищо кой знае какво няма да го запомня Ели Маркес,само като име...
[/center]
[/center]-
зелено-бяло
- Контакти:
В Бургас вкара много хубав гол за купата! 
-
smallmouse
- Контакти:
Хич няма да ми липсва Елито,най-много го биваше да сваля барманки и сервитьорки по нощните барове.За осмете бона, които вземаше можеше и повече работа да ни свърши.
Направо да вземаме Живко Желев и Валентин Илиев и с Александър Александров да заформят схема с 3-ма централни защитници. Слагаме двама да играят като дефанзивни халфове... Борносузов и Петков, който да израства покрай него. Насищаме средната линия с още 3-ма... Ратников, Жово Илиев и още някой. Отпред играем с 2-ма нападатели, някой да помага най-после на Божилов, и да видим какво ще стане
Мисля, че ако вземем тия двамата в Черно море, ще сме стабилни отзад дори само с 3-ма защитници

Мисля, че ако вземем тия двамата в Черно море, ще сме стабилни отзад дори само с 3-ма защитници

Да вземем и другите двама свободни - Георги Пеев и Захари Сираков, направо клуб на пенсионера да ставаме 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- th3_gr3en_rapper
Танко Дяков преподписва с моряците
Защитникът Танко Дяков ще преподпише договора си с "моряците“. Неговият контракт изтича през лятото на 2011 г., но той е провел разговори с шефовете на клуба, и двете страни са изявили желание престоят на снажния бранител на "Тича“ да бъде удължен. Окончателните параметри по новия контракт ще бъдат договорени през следващата седмица.
Четирима нови почват в Черно море на 10 януари
Четирима нови футболисти ще се явят на първата тренировка на "Черно море“ през зимната подготовка. Старши треньорът Стефан Генов събира варненци на 10 януари на стадион "Тича“. Имената на двама от новите вече бяха обявени – юношата на ЦСКА Атанас Зехиров и Веселин Марчев, който през декември разтрогна договора си с "Локомотив“ (Пд). Другите двама са защитник и нападател, чиито имена Стефан Генов на този етап не пожела да обяви. Ясно е само, че са българи. Наставникът на "моряците“ не смята да привлича чуждестранни състезатели засега. "Наблюдавал съм доста дискове с футболисти от чужбина, но досега не съм видял някой, който да е по-добър от българите. А именно това ще е определящо в избора ми“, заяви Генов.
Стана ясно, че на първото занимание на "Тича“ се очаква и нападателят Васил Тачев, който има шест гола в последните шест мача на юношите (до 19 г.) на "Черно море“. Освен него с първия състав ще започнат още трима или четирима от юношите на тима, както Стефан Генов бе обявил още през декември.
Защитникът Танко Дяков ще преподпише договора си с "моряците“. Неговият контракт изтича през лятото на 2011 г., но той е провел разговори с шефовете на клуба, и двете страни са изявили желание престоят на снажния бранител на "Тича“ да бъде удължен. Окончателните параметри по новия контракт ще бъдат договорени през следващата седмица.
Четирима нови почват в Черно море на 10 януари
Четирима нови футболисти ще се явят на първата тренировка на "Черно море“ през зимната подготовка. Старши треньорът Стефан Генов събира варненци на 10 януари на стадион "Тича“. Имената на двама от новите вече бяха обявени – юношата на ЦСКА Атанас Зехиров и Веселин Марчев, който през декември разтрогна договора си с "Локомотив“ (Пд). Другите двама са защитник и нападател, чиито имена Стефан Генов на този етап не пожела да обяви. Ясно е само, че са българи. Наставникът на "моряците“ не смята да привлича чуждестранни състезатели засега. "Наблюдавал съм доста дискове с футболисти от чужбина, но досега не съм видял някой, който да е по-добър от българите. А именно това ще е определящо в избора ми“, заяви Генов.
Стана ясно, че на първото занимание на "Тича“ се очаква и нападателят Васил Тачев, който има шест гола в последните шест мача на юношите (до 19 г.) на "Черно море“. Освен него с първия състав ще започнат още трима или четирима от юношите на тима, както Стефан Генов бе обявил още през декември.
[/center]
[/center]Re: Зимни трансфери на Тича
Не е чак толкова зле това като информация. Дано това момче Васил Тачев да се окаже попадение, въпреки че не се сещам Стрелеца да е пускал нещо за него, докато пускаше мнения в темата на младежите
Също това ми харесва, че няма да привличаме чужденци заради бройката само
Пък нападателя и защитника ще ги видим кои са, но се надявам и те да си заслужават... пък някой ако има повече инфо по въпроса може да каже
Също това ми харесва, че няма да привличаме чужденци заради бройката само
Пък нападателя и защитника ще ги видим кои са, но се надявам и те да си заслужават... пък някой ако има повече инфо по въпроса може да каже