Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Vladislav » 01 мар 2025 12:46

mursusaid написа:Тя схемата им се повтаря от преди години.
Когато пак ги отнесохме за купата мисля с 4:1 беше,тогава цялата съдийска комисия смениха.Сега не спряха да реват отново от съдията ,само че този път имат друга цел,която от години ги боцка отзад яко.Националния треньор .
Нагли и злобни същества.

Те нямат против Илиян в националния, а в Черно Море. Те (и приятелите им с шалварите) не се вълнуват от национален отбор, защото нямат българи. Имат всъщност по 2-3 но те рязко се травмират преди мачовете на националния. Илиян спешно да се маха оттам, да си назначават Топчовци, Сухи, Жадни, ако щат и Петричев и да ги видим. И задължително турско синия нерез Караиванов на съд.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 мар 2025 12:55

Когато пак ги отнесохме за купата мисля с 4:1 беше,тогава цялата съдийска комисия смениха.Сега не спряха да реват отново от съдията ,само че този път имат друга цел,която от години ги боцка отзад яко.Националния треньор .
Нагли и злобни същества.

След онова 4:1 сините приятелки реваха и го споменаваха точно 10 години! И тогава когато Момиров беше шеф на съдиите за пръв път в историята на българския футбол нямаше съдийски аванти за шопските грандове и имаше нормално и безпристрастно съдийство. Но когато има феърплей в съдийството веднага се видя,че медийните грандове са едни жалки средняци и затова направиха преврат и свалиха Момиров. Истината е ,че шопските грандове не могат да съществуват и не са свикнали без съдийски комфорт и аванти във всеки мач. Затова и в Европа ги бият като тъпани и не случайно ги наричат евроидиотите!
Жестоката истина е, че докато ги има двата държавопомазани синьочервени тумора футбол в България няма да има!

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 01 мар 2025 13:26

Vladislav написа:
Нагли и злобни същества.

Те нямат против Илиян в националния, а в Черно Море. Те (и приятелите им с шалварите) не се вълнуват от национален отбор, защото нямат българи. Имат всъщност по 2-3 но те рязко се травмират преди мачовете на националния. Илиян спешно да се маха оттам, да си назначават Топчовци, Сухи, Жадни, ако щат и Петричев и да ги видим. И задължително турско синия нерез Караиванов на съд.

Объркал си се нещо или си прекалено малък. Джаба Караиванов не е син. Той бе пресаташе на ЦСКА преди години, а сега е бушон на Гела от доста време.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 мар 2025 13:30

Илиан Илиев пред bTV (ВИДЕО)
https://btvsport.bg/bgfootball/ilian-il ... video.html

"Няма да влизам в обяснителен режим, казах си позицията. Това, че някой е помислил, че аз съм инициатор на декларациите е абсолютна глупост. Не решава изведнъж някой да прави такава атака срещу мен. От година и 3-4 месеца съм треньор на националния отбор, и на Черно море. Имаше една полемика за броя на чужденци и българи, аз твърдо изразих позиция и като бивш футболист на националния отбор, и като национален селекционер и българин, че искам ограничение на чужденците в родния футбол. И изведнъж след една седмица виждате какви атаки срещу мен. Няма какво да се обяснявам каква е била декларацията. За много хора има притеснителни неща при този жребий", каза наставникът.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 мар 2025 13:44

Позиция на ПФК Черно море

Долу ръцете от Илиан Илиев!

По повод на обидната и клеветническа декларация на председателя на сдружение с нестопанска цел „Българска професионална футболна лига“ Атанас Караиванов, целяща дискредитирането на треньора на ПФК „Черно море“ г-н Илиев, не можем да останем безучастни.

На първо място, ПФК Черно море, а не г-н Илиев постави въпроса за непрофесионалното и непрозрачно теглене на жребия за най-важните мачове – полуфиналите от турнира за Купата на България.

В намираща се безизходица старият апаратчик Караиванов, известен във футболните среди единствено като протеже на Славков и Вуцов, умишлено тръгна да отклонява вниманието от собствения си провал при организирането на жребия, нападайки националния треньор Илиан Илиев, клеветейки го, че се меси в непривични за треньорската дейност неща. Както посочихме, интригантът Караиванов отлично знае, че съдийството е болната тема на българския футбол и добра възможност да обезличиш труда на цял колектив като Черно море и настроиш феновете на конкурентните отбори срещу „неудобния“ Илиев.

Тук е мястото да попитаме какви са постиженията и заслугите на Караиванов за развитието на футбола, че си позволява да напада реализирания футболист Илиан Илиев, популяризирал България по европейските терени с екипа на реномиран отбор като „Бенфика“ и други. Защитавал българския герб на Световно първенство. Доказал се като треньор № 1 в българската лига с родния „Черно море“ и поел в един от най-трудните моменти националния отбор на България, „пренебрегвайки“ работата си в клуба за националната кауза. Риторичен е въпросът: Може ли да има сравнение между Караиванов и личността Илиан Илиев?

Във връзка с гореизложеното ПФК“ Черно море“ като член на неработещата БПФЛ иска оставката на председателя Караиванов, тъй като от всички негови действия лъха липса на професионализъм и морал, и административен капацитет да управлява сдружението на клубовете и елементарно възпитание.

Той, като представляващ взема еднолични решения от името на ПФЛ, в нарушение на устава, тъй като не провежда задължителните заседания на УС. Отделно от това лигата няма дейност, извън организирането на Купата на България и Суперкупата, нито персонал и офис.

Не се притесняваме от очакваното отмъщение, както говори в по-късните часове след употреба на напитки Караиванов, подкрепен от представители на няколко облагодетелствани клубове от работата му като съставяч на часовете на телевизионното излъчване на срещите от „efbet Лига“ .

Същите тези хора стоят зад персоналната атака срещу Илиев, искайки да отслабят „Черно море“ и да няма кой да им се противопоставя в първенството в противовес с принципа на феърплея, без дори и за миг да се замислят за последиците от личните им действия спрямо националния отбор и България.

В заключение потвърждаваме, че ще окажем пълна подкрепа и необходимото съдействие на Илиан Илиев за „изчегъркването“ на безполезни и несъстоятелни хора като Караиванов от българския футбол.

ПФК Черно море

https://chernomorepfc.bg/pozitsiya-na-pfk-cherno-more/

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 мар 2025 21:49

Съдийската комисия за Караиванов: Категорично заявяваме, че подобни твърдения не отговарят на истината
https://sportal.bg/news-2025030114331147742

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 мар 2025 22:55

90 плюс Тема с продължение: Свестните у нас считат за луди
https://parallel43.bg/90-plyus-tema-s-p ... at-za-ludi

Юлиян Атанасов, специално за parallel43.bg

Темата е с продължение. Защото. Скандалът с националния селекционер Илиан Илиев е поредното доказателство, че в България не ценим успелите си личности.
Не само не ги ценим, очерняме ги. Унизяваме ги. Само и само защото са успели повече от нас самите.
Илиан Илиев е успял български футболист и треньор. Всеки може да се запознае с професионалния му път във футбола. И като играч, и като треньор.
Успял е, защото работи. Скромно, без да парадира, просто си върши работата. И я върши добре. В случая на два фронта – в клубния си тим „Черно море” и в националния отбор.
Да, но това не се харесва някому. Ясно кому. И идва изсипаната помия върху главата на Илиан.
Изсипва я чиновникът Атанас Караиванов. Едва ли някой знае какви са неговите заслуги за българския футбол. И доколко сядането на чиновнически стол е някакъв успех.
За разлика от чиновника, който можеше, седейки зад бюрото си, малко да почете и да се образова, треньорът Илиан Илиев жъне успехи с „Черно море”, мачка наред. А това явно не е по вкуса на някого. Пак казвам, ясно на кого.
Треньорът на „Черно море” бе определен за селекционер на националния тим и още след първите няколко мача истински футболните хора в България оцениха положителния вятър, който повя в сборния ни тим. Видя се в постигнатите резултати, почувства се полъхът и в играта, и в настроението на отбора ни като цяло. Именно заради този нов повей в националия отбор феновете се върнаха по трибуните. Факт. И след доста години прекъсване стадионите бяха огласени от позабравеното „Българи! Юнаци!”. Нека Караиванов преброи от колко години този възглас не бе звучал на стадиона. Зазвуча именно заради Илиан Илиев, а не заради Атанас Караиванов.
Като човек достоен и възпитан, Илиан Илиев реагира светкавично и заяви,че ще подаде оставка. Но не за да изчисти името си. Не! Той няма какво да изчиства, защото името му не е опетнено. Няма съмнение, че клеветите и обидите по негов адрес ще паднат в съда.
Илиан подаде оставка, защото е човек с чест и достойнство. Сега е ред на реакцията на Изпълкома на БФС. Това е истинският и сериозен тест за бъдещето на българския футбол. Ако управата на Българския футболен съюз приеме оставката, това ще означава само едно: 150 години по-късно стихът на гениалния Христо Ботев кънти отново актуално: „Свестните у нас считат за луди, глупецът, вредом всеки почита...”
В заключение ми се ще да кажа само още нещо. Ако БФС направи тази глупост и приеме оставката на селекционера, няма да извади очи на Илиан Илиев, ами ще му изпише вежди! Народът го е казал. Треньорът няма да се разкъсва в работата си на два фронта, а ще вложи усилията си само и единствено в родния клуб, което пък означава, че „Черно море” ще продължава да мачка.
Какво ще изгуби българският футбол като цяло от отстраняването на Илиан Илиев, нека премислят чиновниците вБФС!
Сериозно да премислят!

1 март 2025 г.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 мар 2025 00:44

Аз се чудя защо нашите не искат оставката на Атанас Караиванов ??? Някой ако има фейсбук да пише там в страниците на Черно море да излезнат с публична позиция фенклуба най-малкото с искане оставката на Караиванов. Кой пък е тоя и какво е направил за българския футбол ???

Ето за причините, които аз се сещам да му искаме оставката:
- уронва престижа на Черно море и Илиан Илиев като наш треньор
- уронва престижа на националния селекционер
- ЛЪЖЕ, че Илиан влияе на съдиите
- компрометира и насажда напрежение в националния отбор на България преди важните баражи
- абсолютно некомпетентно проведен жребий за купата
- съмнение, че се подчинява на други господари, за да иска така смело оставки
- не се сещам нещо да е направил смислено начело на ПФЛ (ама ако някой знае да каже)

Това не е ли напълно достатъчно като мотиви не само да се оправдаваме, а на свой ред да поискаме оставката на Атанас Караиванов ??? Писна ми некомпетентните и тарикатите в тая държава да управляват, а кадърните и работещите да го отнасят....

Айде Левски и Лудогорец мога да ги оправдая - Левски ги боли от загубата, Лудогорец се кефят на жребия макар и нечестен и си бранят своето :) Само не ми стана ясно тоя Караиванов като какъв точно излезна и взе да се прави на мъж без грам покритие от някаква свършена работа от самия него, че да иска чужди оставки ?!?!?! А както се вижда от тиренцата по-горе има достатъчно основания за една дадена и ПРИЕТА оставка!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 мар 2025 00:56

[quote="ogrizko"]Аз се чудя защо нашите не искат оставката на Атанас Караиванов ??? Някой ако има фейсбук да пише там в страниците на Черно море да излезнат с публична позиция фенклуба най-малкото с искане оставката на Караиванов. Кой пък е тоя и какво е направил за българския футбол ???

Ето за причините, които аз се сещам да му искаме оставката:
- уронва престижа на Черно море и Илиан Илиев като наш треньор
- уронва престижа на националния селекционер
- ЛЪЖЕ, че Илиан влияе на съдиите
- компрометира и насажда напрежение в националния отбор на България преди важните баражи
- абсолютно некомпетентно проведен жребий за купата
- съмнение, че се подчинява на други господари, за да иска така смело оставки
- не се сещам нещо да е направил смислено начело на ПФЛ (ама ако някой знае да каже)

Това не е ли напълно достатъчно като мотиви не само да се оправдаваме, а на свой ред да поискаме оставката на Атанас Караиванов ??? Писна ми некомпетентните и тарикатите в тая държава да управляват, а кадърните и работещите да го отнасят....

Айде Левски и Лудогорец мога да ги оправдая - Левски ги боли от загубата, Лудогорец се кефят на жребия макар и нечестен и си бранят своето :) Само не ми стана ясно тоя Караиванов като какъв точно излезна и взе да се прави на мъж без грам покритие от някаква свършена работа от самия него, че да иска чужди оставки ?!?!?! А както се вижда от тиренцата по-горе има достатъчно основания за една дадена и ПРИЕТА оставка!!![/quote

Днес нещо си пропуснал нещата явно .Клуба излезе с искане за оставката му ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 мар 2025 01:07

mursusaid написа:Днес нещо си пропуснал нещата явно .Клуба излезе с искане за оставката му ;)

Мда, явно. Мерси :) Мислех, че е пуснато повторение на нещо от вчера ама това е друго изявление с искане на оставка :) Ама е трябвало да наблегнат, че така се наслагва напрежение и към националния отбор преди баражите. И аз не мога да разбера тоя лумпен как си позволява такова нещо и как може да вярва толкова силно, че може да прави каквото си реши безнаказано ???
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”