И Лудогорец се включи в мръсотията! https://gong.bg/bg-football/kupa-na-bul ... bor-832094
Така е, когато надигнеш глава и започнеш да ги биеш "грандовете" и да им бъркаш сметките! Ще си им неудобен.. Хахахаха
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Така. Вече се изяснява ситуацията :D.
Съвсем очевидно Илиан Илиев като личност и най-вече резултатите на Черно Mоре с Лудогорец и Левски са причината за атаката от двата сестрински клуба от Разград и София подчинени на Киро Агата. Първо се пускат напред еничарите от Подуене, като ударна сила да изсипят лайната водени от Караибрахим от ПФЛ и еничарите от ДСПОРТ, после идва и Падишаха Киро да заяви претенциите си.
Съвсем очевидно Илиан Илиев като личност и най-вече резултатите на Черно Mоре с Лудогорец и Левски са причината за атаката от двата сестрински клуба от Разград и София подчинени на Киро Агата. Първо се пускат напред еничарите от Подуене, като ударна сила да изсипят лайната водени от Караибрахим от ПФЛ и еничарите от ДСПОРТ, после идва и Падишаха Киро да заяви претенциите си.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Да сменят и съдийската комисия сини смешници.
Милиционерски похвати от едно време, пригодени в модерни времена.
Старото познато: "Крадеца вика, дръжте крадеца". Същото, на което станахме свидетели и в политиката последните 4 години. Еми лека полека, стават клиенти на една институция, която дано си свърши работата.
Най-несъстоятелното в днешните атаки по ИИ е "конфликт на интереси". Кое с кое е в конфликт? Дано от нашия клуб излязат с незабавна контра декларация. Все пак бе назначен нов помощник треньор в лицето на Веско - за да помага на ИИ при лагерите на национала. И неговата заплата ли плаща БФС или клубът Черно море?
И както мнозина споменаха вече, сега точно преди баражите ли трябваше да се изсипе цялата тази помия?
Отврат отвсякъде ...
Старото познато: "Крадеца вика, дръжте крадеца". Същото, на което станахме свидетели и в политиката последните 4 години. Еми лека полека, стават клиенти на една институция, която дано си свърши работата.
Най-несъстоятелното в днешните атаки по ИИ е "конфликт на интереси". Кое с кое е в конфликт? Дано от нашия клуб излязат с незабавна контра декларация. Все пак бе назначен нов помощник треньор в лицето на Веско - за да помага на ИИ при лагерите на национала. И неговата заплата ли плаща БФС или клубът Черно море?
И както мнозина споменаха вече, сега точно преди баражите ли трябваше да се изсипе цялата тази помия?
Отврат отвсякъде ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Илиан да си подава оставката незабавно от национала! Но също така да я подава незабавно и Караиванов, защото не може да иска оставката на националния селекционер броени дни преди важните баражи дето предстоят и така да дестабилизира националния ни отбор! Освен това и него не го видяхме каква работа е свършил освен да писка от време на време и да иска оставки!
Илиане, стига си спасявал за*ниците на БФС и ПФЛ с добрата си работа в национала! Подавай си оставката там и да се оправят!!!!! Тъкмо като почнем да падаме от Гибралтар и Сан Марино и Гонзо ще си замине най-после и ще дойде Бербатов!!!! И без друго тая подмяна дето се случи ми се повръща от нея....
Гонг са продажници. Декларациите на Черно море, ЦСКА и Ботев Вр ги няма! 3 от 4 отбора са съгласни да има нов жребий според правилата ;) Само един иска оставката на Илиан.....
Илиане, стига си спасявал за*ниците на БФС и ПФЛ с добрата си работа в национала! Подавай си оставката там и да се оправят!!!!! Тъкмо като почнем да падаме от Гибралтар и Сан Марино и Гонзо ще си замине най-после и ще дойде Бербатов!!!! И без друго тая подмяна дето се случи ми се повръща от нея....
Гонг са продажници. Декларациите на Черно море, ЦСКА и Ботев Вр ги няма! 3 от 4 отбора са съгласни да има нов жребий според правилата ;) Само един иска оставката на Илиан.....

Не, Илиан няма да си подаде оставката. Той не е *****, която постоянно да си мени мнението. Той пое националния заради нашите момчета - българчета, които скоро няма да има къде да играят, защото дебелогъзите родни ръководители не се налапаха достатъчно. Илиан няма да ги предаде, той има достойнство. Не е мижитурка. Въобще как може да атакуват ИИ, който единствен има̀ смелостта да се застъпи за българите. Добри щял да каже, да пита. Той половин час се обяснява, че не иска да обиди никого, преди да каже нещо. Всички играят с чужденци, а Илиан с българи и ги бие. И каква ирония на съдбата привържениците на клуба с името на Апостола са най-големите чуждопоклонници. Няма по-омразни от тях. Не се свенят да играят с 11 черни и са горди от това. Един път не са загубили с достойнство. Тъкмо си мислиш айде 2 дена мучене най-накрая отмина и ей ги на̀ отново с пълно гърло.
И какъв е този жребий в хола на Диема. Да бяха в лафката го направили докато пият кафе и дъвчат кифлички. Кировата телевизия прави жребий, теглен от Кировата подопечена, която изтегля именно сиромашкия Враца за съперник на Кировата делиорманска команда. Ама не, тук няма никакъв конфликт на интереси. Роме, Добри, Ники, всичките лауреати в дспорт/спортал/диема, за какво се зовете журналя въобще. Официози на Киро и на Раев.
И какъв е този жребий в хола на Диема. Да бяха в лафката го направили докато пият кафе и дъвчат кифлички. Кировата телевизия прави жребий, теглен от Кировата подопечена, която изтегля именно сиромашкия Враца за съперник на Кировата делиорманска команда. Ама не, тук няма никакъв конфликт на интереси. Роме, Добри, Ники, всичките лауреати в дспорт/спортал/диема, за какво се зовете журналя въобще. Официози на Киро и на Раев.
-
- Контакти:
Браво па Илиан!!! От утре ще питаме Караибрахим от ПФЛ, Насо Раев Гъза и триото имбецили от Дспорт за България. От утре подуенските галфони отговорят със задниците си, че саботираха Национала
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Браво па Илиан!!! От утре ще питаме Караибрахим от ПФЛ, Насо Раев Гъза и триото имбецили от Дспорт за България. От утре подуенските галфони отговорят със задниците си, че саботираха Национала
....лошото е, че не се знае дали ще му приемат оставката ;) аз искам да я приемат да видим колко струват тия дето му я искат :)
Но оставката си Караиванов още сега трябва да я подаде, защото подрива националния ни отбор преди баражите!!!!!

ShooterMan написа:Браво па Илиан!!! От утре ще питаме Караибрахим от ПФЛ, Насо Раев Гъза и триото имбецили от Дспорт за България. От утре подуенските галфони отговорят със задниците си, че саботираха Национала
Илиан Илиев: Ще подам оставка като национален селекционер
Наставникът на националния отбор Илиан Илиев обяви, че ще се оттегли от поста си. Оставката му ще стане факт след шампионатния двубой от 23-ия кръг на efbet Лига между Хебър и Черно море в Пазарджик.
Позицията си Илиан Илиев направи чрез официалния сайт на "моряците:
"В отговор на позицията на Президента на българската професионална футболна лига Атанас Караиванов, искам да кажа следното:
Съжалявам, че трябва да отговарям на такива долни лъжи и манипулативни твърдения, пуснати в пространството от Караиванов. Считам, че те уронват престижа на селекционера на националния отбор, на треньора на Черно море и личността Илиан Илиев. Консултирал съм се с адвокат и ще подведа този човек под съдебна отговорност, заради обидни квалификации по мой адрес и за всичките лъжи, целящи да манипулират футболната общественост и да петнят името ми и името на Черно море.
1. Откакто поех поста и в националния отбор, не че нямам нито един работен ден, напротив – не съм имал нито един почивен ден, дори и през лятото. А това, че съвместявам длъжността с тази в Черно море, е решение на Изпълкома, не мое.
2. Относно декларациите – категорично заявявам, че не съм инициатор и подстрекател на въпросните позиции на клубовете, относно жребия за 1/2-финалите за Купата на България. Това са решения на ръководството на двата клуба, но аз съм напълно съгласен с написаното в тях.
3. Никога не съм се месил в работата на Съдийската комисия, на съдиите и техните наряди за мачовете от първенството и Купата на България. Това не се е случвало в цялата ми кариера на треньор. Нека някой от шефовете на съдиите през годините да каже дали аз някога съм се бъркал в съдийството и съдийските наряди. Изрично настоявам Съдийската комисия (настоящи и бивши членове) да излязат с позиция, дали казаното от Караиванов е истина. Аз съм категоричен, че твърденията на Караиванов са ЛЪЖА.
4. По повод програмата за мачовете – единствено преди лагер на националния отбор, съм си позволявал да искам срещите на отборите, от които са повикани футболисти в представителния тим на България, да се играят възможно най-рано. Не за друго, а, за да имаме повече време да сме заедно с играчите на лагер-сбора. Всички в България знаем, кои отбори си подреждат програмата по дни и часове за мачовете в efbet Лига.
5. След мача на Черно море в Пазарджик ще пътувам за София и в първия работен ден ще си подам оставката като национален селекционер на България. Нека Изпълкомът на БФС да реши дали си върша работата като треньор на България и дали мога да помогна на българския национален отбор… Или Атанас Караиванов ще продължава опитите да командва българския футбол.
6. Относно заплащането ми като треньор, искам да поясня – никога в работата ми не е била водеща финансовата страна и винаги съм приемал това, което са ми предлагали. Защото не съм зависим финансово от футбола. Поради тази причина мога да си позволя да изразявам и отстоявам позицията си пред всеки един, без да се страхувам. За разлика от мен, други хора, които са на заплата на няколко места, когато е засегнат някой от господарите им, скачат на амбразурата да ги защитават.
НФК Черно море: Г-н Караиванов, “несъстоятелен човек” е определение, което би подхождало повече на вас
https://vsport.bg/nfk-cherno-more-g-n-k ... he-na-vas/
Официална позиция на “Национален фен клуб Черно море Варна” в подкрепа на Илиан Илиев!
Уважаеми фенове на Черно море, уважаеми господа от ПФЛ (в частност г-н Атанас Караиванов), уважаеми привърженици на футбола!
В последните дни ставаме свидетели на нарастващото ниво на негативизъм и критики, отправяни към нашия старши треньор Илиан Илиев. Илиан Илиев е доказал се лидер и наставник, който винаги е работил с честност и професионализъм, а резултатите му говорят сами за себе си. Не приемаме никакви опити за подриване на неговото име, било то от футболните структури или от феновете на други клубове, които явно нямат какво по-важно да правят в момента. Не е тайна, че в българския футбол понякога се случват странни неща, които могат да предизвикат усмивки на едни и недоумение на други. Какво да кажем за моменти, в които феновете на някои клубове намират време да се разсейват с атаки към треньори на други отбори, вместо да се концентрират върху собствения си тим?
Г-н Караиванов, “несъстоятелен човек” е определение, което би подхождало повече на вас и подарената ви позиция във футболния съюз! Бъдете по-снизходителен в изказванията си, защото българските стадиони понякога се оказват тесни!
С уважение,
Национален фен клуб Черно море Варна!
https://vsport.bg/nfk-cherno-more-g-n-k ... he-na-vas/
Официална позиция на “Национален фен клуб Черно море Варна” в подкрепа на Илиан Илиев!
Уважаеми фенове на Черно море, уважаеми господа от ПФЛ (в частност г-н Атанас Караиванов), уважаеми привърженици на футбола!
В последните дни ставаме свидетели на нарастващото ниво на негативизъм и критики, отправяни към нашия старши треньор Илиан Илиев. Илиан Илиев е доказал се лидер и наставник, който винаги е работил с честност и професионализъм, а резултатите му говорят сами за себе си. Не приемаме никакви опити за подриване на неговото име, било то от футболните структури или от феновете на други клубове, които явно нямат какво по-важно да правят в момента. Не е тайна, че в българския футбол понякога се случват странни неща, които могат да предизвикат усмивки на едни и недоумение на други. Какво да кажем за моменти, в които феновете на някои клубове намират време да се разсейват с атаки към треньори на други отбори, вместо да се концентрират върху собствения си тим?
Г-н Караиванов, “несъстоятелен човек” е определение, което би подхождало повече на вас и подарената ви позиция във футболния съюз! Бъдете по-снизходителен в изказванията си, защото българските стадиони понякога се оказват тесни!
С уважение,
Национален фен клуб Черно море Варна!