СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Китана ,ако се завръща в Черно море,то днес на мача с Дунав трябва да се постарае Ментето да не взима точки 

Той си беше жив за гонене 

Честита Нова Година Моряци ! Нека Ви носи здраве, щастие и Шампински Купи 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Честит Имен Ден на Иван Коконов!Повече самочувствие и повече удари от далече!
Черно море-първият шампион по футбол в България
Георги Иванов - Гонзо: В Левски и ЦСКА е най-голямата мръсотия в спорта в България
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-417480
Едно интервю на Гонзо, много силно и емоционално, според мен! Умишлено не го поствам цялото, а само линка, защото си е в Гонг, но който не го е чел е хубаво да го прегледа. Който иска..
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-417480
Едно интервю на Гонзо, много силно и емоционално, според мен! Умишлено не го поствам цялото, а само линка, защото си е в Гонг, но който не го е чел е хубаво да го прегледа. Който иска..

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Четох го и аз. Искрен и истински както винаги. И както винаги думата "Левски" присъства в пъти повече от "Черно Море" в интервюто на треньора на нашия отбор!!! Не го обвинявам в нищо, нито искам да обича нашия клуб. Просто журналята не престават да повтарят едно и също и да копаят там, където няма нищо повече за копаене и ровене!!! Българска му работа!
Ако стане треньор на Барса, най-вероятно заглавията във вестниците ще гласят:
"БИВШИЯТ ТРЕНьОр и директор на ЛЕВСКИ................."
Батстанчо написа:Четох го и аз. Искрен и истински както винаги. И както винаги думата "Левски" присъства в пъти повече от "Черно Море" в интервюто на треньора на нашия отбор!!! Не го обвинявам в нищо, нито искам да обича нашия клуб. Просто журналята не престават да повтарят едно и също и да копаят там, където няма нищо повече за копаене и ровене!!! Българска му работа!
"Журналистите и Левски" са огледален образ на "Мирча Кришан и Краставицата"

П.С.
Директор на радио ще става шеф в Левски.Програмният директор на Дарик радио Константин Вълков е получил покана да влезе в управата на Левски.
07-02-2017 Тема спорт
http://www.temasport.com
20 кръг - Черно море - ЦСКА-София 19.02/12.30
Макар и напълно да съм съхранил изключителната си красота,а дори отчасти и бистротата на ума......признавам,че не съм в първа младост!!!По тази причина не принадлежа към поколението,което израстна с компютрите и не съм експерт,при ползването им!!!Искам да задам един въпрос,който на умниците и на модераторите може да им се види глупав и наивен!!!Защо коментар,който съм написал вчера след мача с ЦСКА-София......и за мача с ЦСКА-София е преместен,в темата за мача със Славия?Не че моето скромно мнение има,кой знае какво значение,но това не се случва за пръв път!!!Нашето поколение,не познава компютрите.....но помни управлението на другарите!!!Тогава беше нормално,някой да решава вместо теб.....дори и елементарни неща!!!Сега уж е демокрация,но май няма разлика!!!Изтърпяхме всички несгоди на прехода,с надеждата,че поне някаква независимост на личността ще има!!!По всичко личи,че и това е невъзможно!!!
Re: 21 кръг Славия - Черно море
Готвача написа:Играхме слабо /след 70-тата мин/и закономерно загубихме.Двата гола станаха преззоната на младият бек,но и Паланков имаше голяма вина за головете.Докато Балджийски беше на терена,помагаше много на бекчето и опасностите не бяха много,но после младото започна да увисва и белята стана.Но и Мишо да беше там,ситуацията щеше да е същата.Просто отбора застаря,нямаме приемственост и имаме много къса скамейка.Все неща които си ги знаем и сме ги коментиралии многократно.На всичкото отгоре не см и домакини на Тича,което допълнително накланя везните в другата посока.Така че няма смисъл да правим трагедии,защото въпреки всичките изброени по горе неудачи сме все още в първата шестица и в борбата за КБ,така че не е толкова зле,колкото изглежда .На Костадинов му трябват мачове и то в зоната в която играе обикновено,за да трупа самочувствие и да му се получават нещата заради които все пак е повикан при мъжете.Нищо фатално не е станало,отиваме в София и се опитваме да вземем това,което изгубихме в Каварна.
Я кажи, понеже си много запознат, в коя зона играе Марто? Нали си на всеки мач на юношите, за това питам?
Re: 21 кръг Славия - Черно море
Onq написа:Готвача написа:Играхме слабо /след 70-тата мин/и закономерно загубихме.Двата гола станаха преззоната на младият бек,но и Паланков имаше голяма вина за головете.Докато Балджийски беше на терена,помагаше много на бекчето и опасностите не бяха много,но после младото започна да увисва и белята стана.Но и Мишо да беше там,ситуацията щеше да е същата.Просто отбора застаря,нямаме приемственост и имаме много къса скамейка.Все неща които си ги знаем и сме ги коментиралии многократно.На всичкото отгоре не см и домакини на Тича,което допълнително накланя везните в другата посока.Така че няма смисъл да правим трагедии,защото въпреки всичките изброени по горе неудачи сме все още в първата шестица и в борбата за КБ,така че не е толкова зле,колкото изглежда .На Костадинов му трябват мачове и то в зоната в която играе обикновено,за да трупа самочувствие и да му се получават нещата заради които все пак е повикан при мъжете.Нищо фатално не е станало,отиваме в София и се опитваме да вземем това,което изгубихме в Каварна.
Я кажи, понеже си много запознат, в коя зона играе Марто? Нали си на всеки мач на юношите, за това питам?
Готвача няма идея за имената на футболистите, на мач на живо не е бил от години, ти си тръгнал да го питаш кой в коя зона играел....