Тъпото ни пресаташе пак се наак*ло!
Отварям сайта на отбора и в лентата с мочовете виждам, че на 15-ти вместо на Крумовград гостуваме в Пазарджик на Хебър:
https://chernomorepfc.bg/
Влизам после в менюто ОТБОРЪТ и гледам, че още от миналата година седят старите снимки на футболистите: https://chernomorepfc.bg/otborat/
Този е доказан ИДИОТ!!!
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Ръководството на Черно море възнамерява да прекрачи прага на заплатите, за да осигури на Илиан Илиев нов централен нападател. Говори се, че най-високото месечно възнаграждение на „Тича“ е 4000 евро, но за нов таран може да се стигне до предложение в размер на 5000 евро на месец, пише „Мач Телеграф“.
Въпросът е, че трансферният пазар у нас затваря на 24 февруари, а след това може да бъдат привличани само свободни агенти.
Илиан Илиев има огромен проблем с централния нападател. Той беше решен за кратко с привличането на ветерана Клаудиу Кешер. Румънецът обаче реши да прекрати своята кариера и така в началото на пролетния полусезон атаката се води от Уеслен Жуниор и Брено Тейшейра. През целия сезон двамата бразилци имат едва по един гол на сметката си.
Друга опция е Исмаил Иса, който пък е вкарал само два пъти тази кампания.
Въпросът е, че трансферният пазар у нас затваря на 24 февруари, а след това може да бъдат привличани само свободни агенти.
Илиан Илиев има огромен проблем с централния нападател. Той беше решен за кратко с привличането на ветерана Клаудиу Кешер. Румънецът обаче реши да прекрати своята кариера и така в началото на пролетния полусезон атаката се води от Уеслен Жуниор и Брено Тейшейра. През целия сезон двамата бразилци имат едва по един гол на сметката си.
Друга опция е Исмаил Иса, който пък е вкарал само два пъти тази кампания.
Това не е вярно, още по времето на Маринов заплатите бяха с таван 5000 евро. Тогава той ми се оплака как Бергонси отишъл в ЦСКА за 5500 евро. После всички видяхме какво се случи с него.
Полуфинал с ЦСКА. Първия мач на Тича. Най- неудобния вариант ни се падна, но каквото такова. Ще се борим и вярвам че ще спечелим. Който излезе от нашата двойка ще вземе купата.
Vladislav написа:Полуфинал с ЦСКА. Първия мач на Тича. Най- неудобния вариант ни се падна, който излезе от нашата двойка ще вземе купата.
Напълно съгласен. Изтеглиха ни най-късата клечка, но ще се борим до последно.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
-
- Контакти:
Монетата има 2 страни. И за ЦСКА ние бяхме най-лошия вариант - с Лудогорец щяха да имат 2 лесни 1/2 финала, виждаме как Лудогорец се отнася към този турнир, а имат трудности и в А група. Ботев Вр е без коментар. Освен това аз мисля, че да срещнем ЦСКА в 2 мача, единия от които на Тича е по-добре от само 1 и то на техния стадион в София. И не на последно място - аз мисля, че сме 99% бетон 3-ти, Ботев Пд се срина, това е факт и по-добре там няма да стане - да сме реалисти, знаем какво е да загубиш собственика по никое време. На нас Купата не ни е или-или, докато за ЦСКА тя е точно това - те до 4-ката няма да додрапат, а може и на бараж с 4-тия да не им се получи. Според мен психологическия натиск ще е изцяло върху тях, особено, ОСОБЕНО и ако вземем победа на Тича в първия мач! Сещам се как Ботев Пд преди няколко години на 1/2 финали така ги би 3:2 на Коматево и после съдии, дузпи, 2 ЧК за Ботев пак не им стигнаха и отпаднаха след 3:3, такъв гипс бяха наляли и то при все, че не им зависеше ЕКТ от това. Напълно спокойно, хладнокръвно, УДРЯМЕ ги здраво първия мач, 2:0 и им гледаме сеира после. Междудругото, аз мисля, че Лудогорец няма да отиде на финал - освен чисто спортно-техническото, че им е през уя и са зле в А група - там Домуза ще поизбие малко пари с тотото. Не е като да не го е правил - Локо ГО. С този 2-ри мач в Разград, двуцифрен коефициент.....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ако целта е да се играе на финал, Ботев беше най-добрия жребий. Ако целта е да спечелим купата, два мача с ЦСКА е най-добрия жребий за полуфинал. На финал в София срешу ЦСКА шанса ни беше минимален.
Хахаха! Това беше най-нагласения жребий. За първи път виждам топките да не помръднат от началото до края. Всеки си знаеше коя топка трябва да изтегли. Диема удариха дъното. Итс ок обаче, на мен ми харесва. С тези ще се справим по-лесно в два мача, отколкото на финала на домакинския им стадион.
Mariner написа:Хахаха! Това беше най-нагласения жребий. За първи път виждам топките да не помръднат от началото до края. Всеки си знаеше коя топка трябва да изтегли. Диема удариха дъното. Итс ок обаче, на мен ми харесва. С тези ще се справим по-лесно в два мача, отколкото на финала на домакинския им стадион.
Нагласен в чия полза?
За ЦСКА е важно да стигне финала (ще е един мач на стадиона на който играят), дали ние сме им най- удобния вариант? Не мисля. Лудогорец показват явно нежелание да играят в този турнир. направиха всичко по силите си да загубят от Ботев, но някак не успяха. От наша страна- при все че на ЦСКА купата им сякаш е най- реалния вариант за мачове в Европа е добре да ги срещнем преди финала. По добре щеше да е в един мач на Тича, но няма пълно щастие. Има немалко време до мачовете, картите е възможно да се пренаредят някак, но за нас (при положение че купата е цел) това е най- добрия вариант.
-
- Контакти:
Най-добрия жребий за ЦСКА беше да срещнат нас на Финала като домакин и в 1 мач или да бъдем елиминирани на 1/2 финалите от друг - Лудогорец/Ботев Вр. Най-нежелания вариант за ЦСКА е 2 мача с Черно Море, единия във Варна. Това е истината. Следователно за нас това беше най-добре. Нашата цел не е Финала, а Купата, както някой е казал по-горе. Да играем Финал на техния стадион, пред тяхна публика и когато само това ги оправя за Европа - мноооого трудно щеше да ни се получи. Ние здраво хвахахме 3-тото място и финали не ни оправят, а Купи. Елиминирваме ЦСКА - шанса става 50 на 50 за трофей, другото бяха илюзии. Впрочем, ако успеем да ги елиминираме смятам, че който и да е другия финалист имаме и всички шансове да се разберем с него за мач в Пловдив на Христо Ботев, ай стига с тоя кенеф Васил Левски - най-грозния стадион в България, шопска противна кочина.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.