СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ralimavridov1
Контакти:

1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова визия?

Мнениеот ralimavridov1 » 25 окт 2016 09:52

Onq написа:Ако борбата с несправедливостите в клуба е негативизъм, да най-големият негативист съм.Не тук във форума, а на живо.Цял живот съм така за нещата ,които обичам.

Е, вече съм спокоен, разбрах защо всеки път като се видим ме нареждаш... :)
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Onq

1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова визия?

Мнениеот Onq » 25 окт 2016 13:45

Е то по тази логика теб всички те обичат :)

ralimavridov1
Контакти:

Re: 1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова ви

Мнениеот ralimavridov1 » 25 окт 2016 15:17

Е, не всички изразяват любовта си като теб. Ти си просто по отдаден. За това си ценен! :)
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Готвача » 25 окт 2016 19:50

Пичове,само на мен ли ми се струва че нещата в кондиционно отношение са по добре от преди?И май нямаме въобще контузени играчи от началото на сезона/МОЖЕ И ДА ГРЕША С ЕДИН-ДВАМА,НО МАЙ НЯМА/.А при Амирала нещата не стояха точно така.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 окт 2016 08:07

Може да се каже, че нямаме контузии засега (да чукна на дърво).
Станчев пропусна 5 мача заради сериозната контузия, която получи през зимата.
Бакари се контузи (разтежение) по време на лятната подготовка и пропусна първия мач.
Пламен Николов се контузи на мача с Локо Пд, но беше на пейката срещу Дунав.
Жоро се контузи срещу Верея и беше резерва срещу Ботев.

Това е всичко, струва ми се.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 26 окт 2016 13:53

Знам, че не е хубаво да се гледа в чуждата паничка, ама мернах един репортаж от Монтана - Лудогорец за купата, в Разград, и ... не видях публика ... дори и на кадъра в А сектор се видяха няколко десетки фена (много ми е интересно да видя някаква дори и полуофициална статистика за посещаемостта - интерено, че дори и в http://bulgarian-football.com/ няма) ... или се пазят и феновете им за Шампионската лига ... да не се простудят или наистина това са им феновете. Но ако е второто - не знам тези милиони защо ще ги наливат - футболът е за феновете, не е за лична консумация от г-н Домусчиев ... щото ако се откаже и ...

Още по-интересно ми е дали, след идиотщината на нашия мач в Разград, управата на Дунав наистина ще подходи така:
"Припомняме, че според програмата на Първа лига "драконите" приемат шампионите през последните 5 години на "Лудогорец Арена" в Разград, тъй като "Градският стадион" в Русе тепърва започна дългоочакваното преобразяване, за да може да приема срещи от футболния елит у нас. Двубоят от 12-ия кръг е на 28 октомври, петък, от 20 чaса.
Билетите са с цени от 8 лв. За феновете на Дунав ще бъде отворена Централната трибуна и блоковете на сектор "А". Тези на "гостите" ще са в сектор "В"." ... ще е тенденциозно :twisted: :twisted: :twisted:

а бе, не може ли и ние да го вземем този стадион за домакинстване на Дунав всъщност ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 окт 2016 16:52

Clarion написа:Знам, че не е хубаво да се гледа в чуждата паничка, ама мернах един репортаж от Монтана - Лудогорец за купата, в Разград, и ... не видях публика ... дори и на кадъра в А сектор се видяха няколко десетки фена (много ми е интересно да видя някаква дори и полуофициална статистика за посещаемостта - интерено, че дори и в http://bulgarian-football.com/ няма) ... или се пазят и феновете им за Шампионската лига ... да не се простудят или наистина това са им феновете. Но ако е второто - не знам тези милиони защо ще ги наливат - футболът е за феновете, не е за лична консумация от г-н Домусчиев ... щото ако се откаже и ...

Още по-интересно ми е дали, след идиотщината на нашия мач в Разград, управата на Дунав наистина ще подходи така:
"Припомняме, че според програмата на Първа лига "драконите" приемат шампионите през последните 5 години на "Лудогорец Арена" в Разград, тъй като "Градският стадион" в Русе тепърва започна дългоочакваното преобразяване, за да може да приема срещи от футболния елит у нас. Двубоят от 12-ия кръг е на 28 октомври, петък, от 20 чaса.
Билетите са с цени от 8 лв. За феновете на Дунав ще бъде отворена Централната трибуна и блоковете на сектор "А". Тези на "гостите" ще са в сектор "В"." ... ще е тенденциозно :twisted: :twisted: :twisted:

а бе, не може ли и ние да го вземем този стадион за домакинстване на Дунав всъщност ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хахаххаха, да сме домакини на Дунав в Разград и русенци да са в клетката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

КироВарна
Контакти:

Re: 13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Мнениеот КироВарна » 02 ное 2016 08:32

Sole написа:http://www.blitz.bg/article/19899

Много добра илюстрация на методите и нравите в родното съдийство!!!Такава ни е държавата,такова ни е съдийството!!!И всички лицемерни шефове на комисии,собственици на отбори и ръководители,говорят за честна игра и вдигане нивото на българския футбол....а всъщност правят обратното!!!Защото в нашето първенство това е закон!!!Ако си решил да постигаш високи цели,като Шампионска титла например.....трябва да имаш готови да ти помогнат съдии,сателитни отбори,които да ти бутат гювеч и да се натягат на конкурентите и още много малки и големи подробности,без които нищо няма да постигнеш!!!Така качеството на играта отива на доста заден план,избутано от далеч по важни условия!!!Защо тогава се чудим,че на международна сцена нашите отбори изглеждат направо жалки и са на светлинни години от правия път!?Всички тези прийоми бяха узаконени по времето на комунизма от двата партийни мастодонта,които всячески се бореха за надмощие!!!Титлите бяха запазени само за тях!!!Това лиши българското първенство от равнопоставеност!!!От там последва тоталната липса на амбиции у другите отбори и безнаказно безочие у съдии и ръководители!!!Обвиняват Перукан,но и преди него си беше същото!!!Просто тогава силните на деня не бяха селяците от Делиормана,а "правилните" хора!!!Но жалкото продадено първенство на БЪЛГАРИЯ си беше същото!!!И ще ми парадират сега разни овчарчета от софийското равно поле,кой от кога нямал победа над тях в София!!!Това вашето победи ли бяха драги .....?С Ангел Солаков и Милко Балев зад гърба!!!От както тях ги няма,май проблемите ви са повече от победите!!!

Vladislav
Контакти:

13 кръг - Левски - Черно море 04.11 / 17.30

Мнениеот Vladislav » 02 ное 2016 11:28

Като потвърждение на горното някак тихичко мина жребия за купата (все пак не се надуват фанфари за "синя купа" и "тире от Етрополе"). В случая имахме късмет с жребия- гости на отбора, който официално носи името "Литекс". Чудя се обаче кога все пак ще изиграем елиминационен мач във Варна?

Върни се в “Черно море”