СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Защо ли си мисля че този филм вече сме го гледали?Следва серията в която Прическата/в случая може и Луканов,или някой подобен,без значение е името/,после поредният физкултурник с титлата сър,после още няколко сезона/полусезона/подобни щури изпълнения и накрая се обръщаме отново към най успешният треньор на Черно море за всички времена-бате ви Кольо.Както обикновено ще се подпре на чуждата селекция,ще изкара няколко месеца с добри резултати под прожекторите и като опрем до селекция направена от него с прилежащата подготовка ще последва отново срив.Не ми се търси по мненията ми,но още преди съм писал,че Никола Спасов е треньор за турнирни мачове на елиминация.Дали заради подхода му,дали заради късмета му,но там му се получава най добре.Когато трябва да се оре дълга нива,каталясва още на първият ред.Пожелавам му успех в който и отбор да е,дори и да остане в Черно море.Само дето ми е много интересно какъв отбор ще имаме с него,или без него.Ясно е че за втори път ще гледаме изграждане на отбор от пълната нула.Предният път имахме само един останал играч/май беше Косьо Мирчев/,сега може да е нещо подобно,като не се наемам да прогнозирам кой да е в ролята на единствения. 
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Абе ....истината е, че Сашо Станков докара 2 от най-добрите ни играчи - Стенио и Курьор. И въпреки че в началото се представяха зле, в последствие стана ясно защо ги е вземал. Обаче при Сашо Станков бяхме зле в началото ...а дали щеше да потръгне при него идея нямам ...Докато Кольо заложи на нова схема 3-6-1 и заиграхме супер добре и интересно и аз се чудя ....защо се отказа от тая схема и преминахме на по-сигурните като с оная мачкахме и играехме супер раздвижена и беше удоволствие да гледаме мачовете? Нещо като работи защо трябва да се променя ...според мен и досега трябваше така да си играем, но това си е мое мнение ...да мачкаме напред, а пък при евентуалните контри само да избиваме топката в тъч примерно колкото да отмине опасността. Добре си беше, ама на ...уплаши се нещо тренера и така ...сега със сигурните простотии затънахме 

-
ShooterMan
- Контакти:
Защо заложил на сигурната схема? Много прост и очевиден отговор! Защото е долен страхливец!!! Кой не направи смените в Щутгарт, за да мисли за продълженията? Същия, който играе за 0:0 днес. Атакуващата схема беше принудително наложена поради липсата на достатъчно дървари в защитата....в момента в който привлече такива - моментално заигра насигурно. Всъщност, той и на Финала в Бургас щеше да се окенза от шубе, но за една седмица изгониха Котев, а Кулибали се контузи!!! Та затова играхме там с Живко Атанасов и Паланков...само се замислете ако черньото не беше контузен кой щеше да е титуляр и какво щеше да последва...Сетете се за предния Финал в София с Литекс - хаха, страхливец и половина, но понякога му връзва играчите да се надскочат, да направят голям мач и да заличат огромните говна дето ги е изсрал. Но както казаха горе, на една дълга нива това няма как да се случи. Просто треньорската смяна НЕ подлежи на каквито и да уговорки! Просто категорично този човечец изхвърча и повече никога да не се връща след това, което направи с този чудесен отбор и играчи...90% от които НЕ бяха събрани от него, но както и да е! След стореното - ВЪН!!! И никога обратно в Черно Море!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- thisisthelife
- Контакти:
Onq написа:Мастиката остава с нов двегодишен договор.Честито!
Боже опази! Усещам, че дори и да не е вярно това и Спасов напусне, на негово място ще застане един човек, който наскоро си вземаше Про лиценза...
Truth is hate for those that hate the truth.
Onq написа:Виж кой първи написа че Кольо ще смени Гонзо.Няма майтап
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
ShooterMan
- Контакти:
Кольо никога не е сменял Гонзо само че.... 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
левскарите са страшни малоумници ....както и да е, би ми харесало Стойчо Стоев да акостира на Тича и поне малко залага и на младежи ако не друго, и отборите играят някакъв приличен футбол
пък и при нас има вариант да се задържи повече като треньор ..в Миньор нямаха пари, в лудогорец и левски го махнаха незнайно защо ..а ние сме търпеливи, аз нямам проблем да сме и на 2 място след лудогорец, само за купата ще искаме да се реваншира за загубената с левски и да я спечели с нас

-
ShooterMan
- Контакти:
Добре дошъл е! Онзи Мишо Инженера каза, че бил отличен треньор и му вярвам напълно! Още в пика на Кольовия късмет той го беше вече разкрил за разлика от всички нас, така, че този път ще взема да му се доверя, че Стойчо Стоев е свестен треньор. Задължително Стоев тука, много бързо, повечето отбори си имат треньори, не бива да става като с Илиан Илиев!!!