СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот КироВарна » 02 яну 2016 09:16

Готвача написа:
КироВарна написа:Искам да пожелая на всички весело посрещане и много здраве през Новата 2016 година!!!Дай Боже да се радваме и на успехи с ЧЕРНО МОРЕ !!! Преди известно време беше станало дума,за една среща на ракийка и кисело зеле!!! Моето зеле е готово,а Готвача беше обещал след Нова година да си дойде във ВАРНА !!!Така че,лека полека можем да мислим за осъществяване на идеята!!!

На 8.01 съм във Варна,ако всичко е наред с пътуването.Имам да решавам един проблем и след това трябва да съм на линия.
п.п.Кире,смятам да бъда със стария си номер от лятото,ако нещо не са го спрели господата.Иначе чрез Гонг ще правим сбирката възможна.Смятам че няма да е проблем за някоя механа да се съберем,за други варианти не ми идва на ум засега.Весело изкарване на новогодишните празници!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОРЯЦИ !!! Да сме живи и здрави за да подкрепяме ЧЕРНО МОРЕ и през 2016 !!! Относно това,къде ще му седнем,ще мина през Хавай и ще видя как стоят нещата при Иван.Предполагам,че ще работи.Може и в някоя механа,както казваш да се съберем.За мене всичко зависи от бройката на желаещите.Ако сме 7-8 човека,може и домашна да е организацията.Когато преди известно време,се отвори приказка за подобна среща,доста хора проявиха интерес.На всички казах,че ще я организираме след Нова Година.Моля желаещите да ми пишат на лични и да си дадат телефона,за да се чуем и сондираме,кой в кои дни може и кога не може.После с общи усилия,ще определим датата и мястото,за да е удобно на всички. САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

КироВарна
Контакти:

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот КироВарна » 06 яну 2016 09:29

koseto40 написа:Кире..брой ме..:)

Естествено!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Готвача » 08 яну 2016 16:23

Тук съм колеги,започвайте организацията за седващата седмица,след сряда,който и да е ден.Ако някой иска номера ми,Киро го има .
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 яну 2016 17:36

Малко полезно инфо:
http://petel.bg/m/index.php?action=view ... 6&opinion=

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 яну 2016 23:03

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/kuri ... ska-362092
Журналистчето от "Гонг-левски" да си беше написал името под интригантската статийка вместо да се крие като мишок и да слага измислени думи в устата на Курьор.Иначе е вярно,че на Курьор му е направило силно впечатление на мача за Купата синята тишина лъхаща от висналите ченета на "сините" привърженици. :lol:

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 30 яну 2016 14:55

1. Станимир Стоилов - Астана (Казахстан) 264 точки
2. Никола Спасов - Черно море 118 т.
3. Георги Дерменджиев - Лудогорец 70 т.
Давай Кольо следващия път първо място! :)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 фев 2016 13:31

Фенове на Черно море и Спартак Варна казват "НЕ" на оръжията
18 февруари 2016, 12:06
http://www.varna.utre.bg/2016/02/18/359 ... _oruzhiata

Първата по рода си среща между лидери на всички по-големи агитки у нас ще се проведе в петък
В петък (19 февруари), денят, в който се почита Апостола на свободата Васил Левски, в град Пловдив ще се проведе първата по рода си среща между лидери на всички по-големи агитки у нас. Срещата ще стартира в 19,30 часа.
Тема на разговор ще бъде прокарването на т.н. "Кодекс", който цели забраната на "оръжия“" в случаи на сблъсъци между ултраси на противникови отбори. Списъкът с точки и правила е голям и ще бъде обсъден между представители на отборите, които са потвърдили и са се съгласили с предварително изготвения такъв, а именно: Спартак (Варна), Черно море, Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Левски, ЦСКА, Берое, Миньор (Перник), Локомотив (Горна Оряховица), Нефтохимик, Славия и Локомотив (София).
Представители на медиите ще могат да снимат в първите 5 минути от срещата, след което ще трябва да напуснат залата, където срещата ще протече при "закрити врата". След нейния край ще стане ясно какво се е случило от говорителите на фен клубовете.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 фев 2016 16:40

Химик Девня - Спартак Вн 5:0
Няма мърдане от 5-цата, дори и след отпадането в регионалните групи :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 фев 2016 16:50

ShooterMan написа:Химик Девня - Спартак Вн 5:0
Няма мърдане от 5-цата, дори и след отпадането в регионалните групи :mrgreen:

Това не е истина.Спартак не може да загуби мач с 5 гола.Това е някой друг Спартак сигурно.Между другото,някой има ли идея,кой подред е този сегашният чисто нов Спартак?Аз лично им изгубих бройката вече.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”