Готвача написа:КироВарна написа:Искам да пожелая на всички весело посрещане и много здраве през Новата 2016 година!!!Дай Боже да се радваме и на успехи с ЧЕРНО МОРЕ !!! Преди известно време беше станало дума,за една среща на ракийка и кисело зеле!!! Моето зеле е готово,а Готвача беше обещал след Нова година да си дойде във ВАРНА !!!Така че,лека полека можем да мислим за осъществяване на идеята!!!
На 8.01 съм във Варна,ако всичко е наред с пътуването.Имам да решавам един проблем и след това трябва да съм на линия.
п.п.Кире,смятам да бъда със стария си номер от лятото,ако нещо не са го спрели господата.Иначе чрез Гонг ще правим сбирката възможна.Смятам че няма да е проблем за някоя механа да се съберем,за други варианти не ми идва на ум засега.Весело изкарване на новогодишните празници!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОРЯЦИ !!! Да сме живи и здрави за да подкрепяме ЧЕРНО МОРЕ и през 2016 !!! Относно това,къде ще му седнем,ще мина през Хавай и ще видя как стоят нещата при Иван.Предполагам,че ще работи.Може и в някоя механа,както казваш да се съберем.За мене всичко зависи от бройката на желаещите.Ако сме 7-8 човека,може и домашна да е организацията.Когато преди известно време,се отвори приказка за подобна среща,доста хора проявиха интерес.На всички казах,че ще я организираме след Нова Година.Моля желаещите да ми пишат на лични и да си дадат телефона,за да се чуем и сондираме,кой в кои дни може и кога не може.После с общи усилия,ще определим датата и мястото,за да е удобно на всички. САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!