Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Зимни трансфери на Тича
Да идва Ильо,ама не сам,да носи от Берое лявото крило Тодор Христов и плеймейкъра Стефан Велев
,аз лично съм хвърлил око на тези двама играчи на Берое,а ние да им пратим Марадончо,Будинов и Даниел Г в замяна+Прическата 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Хаха, Прическата къде го пробутваш,
Той май няма лиценз още, ще трябва да го вземат с Генов.

Като се замислих... вече ми е ясно що Димов поздрави шефовете... щото е имало по-добра оферта от Швейцария, и можеше да не го пуснат в Левски както той иска... а да го трансферират в Швейцария, или да го оставят на Тича. Затова благодари на шефовете, и явно не благодари на нас феновете, защото нещо му е гузно
Ама то да си глупак не е лесно... там щеше да се докосне до истинския футбол, истински бази, истински тренировки... уредена държава едно друго. Но явно му харесва тук в лайната, чалготеки ала-бала... нали ще му липсват като иде в Швейцария

Поне трансфера на Димов показва, че не е само парите да вълнуват ТИМ... демек това показва искрица светлина, че все пак няма да изоставят съвсем отбора. Щото и Юруков замина без да вземат пари за него, за Ели Маркес не знам. Но можеха да вземат повече пари от продадените играчи. Явно просто наистина са били ядосани за бойкота и са искали да поизчистят тима от хората, на които не може да се разчита. Това на пръв поглед изглежда добре.... обаче от друга страна, според мен самите шефове много голяма вина имат за всичко, което се случи. И мен няколко пъти ме гонят шефовете от работа, че се бунтувам нещо... ама като ме хване яд и не издържам
Та, имам предвид това.... ако бяха назначили наистина кадърен треньор, който знае какво правим и знае как да води отбора... тогава щяхме да се борим за челните позиции и труда на футболистите нямаше да остане невъзнаграден. Обаче тъпите схеми на Велизар, тъпата смяна на позиции, малоумния избор на играчи и т.н. предопределиха много по-слабото класиране от класата, която действително имахме. И нормално от моя гледна точка поне футболистите да се вдигнат на такъв бунт, за да се промени ситуацията. Просто с Велизар нямаше как да стане.... дори си мисля, че Велизар трябваше да го върнат в ДЮШ пък да назначат някой наистина качествен треньор. На мен все още ми е съмнително дали Стефан Генов би се справил добре, дано все пак да има повече качества и смелост от Велизар. Но най-важното нещо е треньора... Моуриньо и сър Алекс го показват... Моуриньо където и да отиде прави наистина качествени отбори, качествени схеми, постига добри резултати... сър Алекс пък бих казал, че не разполага с чак толкова добри футболисти, но явно успява да ги накара да си повярват и да печелят мачовете си. Така че тренера е и психолог, трябва да може да мотивира играчите, да може да ги нареди правилно, да направи качествена подготовка, тренировките му да дават положителна промяна и резултат. Хубаво, ще сменим тия бунтовници с други играчи.... ама дали Стефан Генов ще има силите да ни добута до Европа и това да показваме добри игри и резултати.... или след сезон-два ще наблюдаваме същата картинка и в момента привличаме бъдещите нови бунтари в отбора.... нямам нищо против да вземаме свободни играчи, да не даваме пари за трансфери и т.н. ...но ТИМ някои неща явно не могат да ги проумеят и основното е, че ни трябва наистина качествен треньор, който да знае какво прави... и да не е някакъв измислен като Стойчо и т.н. Стефан Грозданов, Илиан Илиев са добри варианти... та такива неща си мисля аз. 
Ама то да си глупак не е лесно... там щеше да се докосне до истинския футбол, истински бази, истински тренировки... уредена държава едно друго. Но явно му харесва тук в лайната, чалготеки ала-бала... нали ще му липсват като иде в Швейцария
Поне трансфера на Димов показва, че не е само парите да вълнуват ТИМ... демек това показва искрица светлина, че все пак няма да изоставят съвсем отбора. Щото и Юруков замина без да вземат пари за него, за Ели Маркес не знам. Но можеха да вземат повече пари от продадените играчи. Явно просто наистина са били ядосани за бойкота и са искали да поизчистят тима от хората, на които не може да се разчита. Това на пръв поглед изглежда добре.... обаче от друга страна, според мен самите шефове много голяма вина имат за всичко, което се случи. И мен няколко пъти ме гонят шефовете от работа, че се бунтувам нещо... ама като ме хване яд и не издържам

- th3_gr3en_rapper
Черно Море очаква новите попълнения още на първата тренировка
Черно море очаква почти всичките си нови попълнения на първата тренировка, разкриха от клуба. Наставникът Стефан генов иска да знае на 90 процента на кои играчи ще разчита, за да може да проведе пълноценна подготовка с всички. Тимът стартира своята зимна подготовка на 10 януари със задължителните медицински и функционални изследвания. Тогава трябва да стане ясно и кой ще бъде освободен от отбора. В първите две седмици ще се акцентира на физическа издръжливост, със занимания около морската столица. Първата контрола на "моряците" е на 25-и януари срещу Светкавица (Търговище), като мястото на проверката ще бъде уточнено допълнително. На 28-и Черно море ще среще Несебър на стадиона в Обзор. На 31-и е двубоят с Черноморец Бургас , като тук вариантите са два – на осветление на стадион “Лазур" или ако атмосферните условия не позволяват – на изкуствения терен в Поморие. Все още се уточняват детайлите за 2-ата част на зимната подготовка през първата половина на февруари. Последната контрола на Черно море преди началото на пролетния полусезон на шампионата, ще бъде на 18 февруари в курортния комплекс Албена срещу Черноморец (Балчик).
Някакви предположения "КОИ" ще са новите ни попълнения,и "КОИ" ще са освободени : ) ?
Черно море очаква почти всичките си нови попълнения на първата тренировка, разкриха от клуба. Наставникът Стефан генов иска да знае на 90 процента на кои играчи ще разчита, за да може да проведе пълноценна подготовка с всички. Тимът стартира своята зимна подготовка на 10 януари със задължителните медицински и функционални изследвания. Тогава трябва да стане ясно и кой ще бъде освободен от отбора. В първите две седмици ще се акцентира на физическа издръжливост, със занимания около морската столица. Първата контрола на "моряците" е на 25-и януари срещу Светкавица (Търговище), като мястото на проверката ще бъде уточнено допълнително. На 28-и Черно море ще среще Несебър на стадиона в Обзор. На 31-и е двубоят с Черноморец Бургас , като тук вариантите са два – на осветление на стадион “Лазур" или ако атмосферните условия не позволяват – на изкуствения терен в Поморие. Все още се уточняват детайлите за 2-ата част на зимната подготовка през първата половина на февруари. Последната контрола на Черно море преди началото на пролетния полусезон на шампионата, ще бъде на 18 февруари в курортния комплекс Албена срещу Черноморец (Балчик).
Някакви предположения "КОИ" ще са новите ни попълнения,и "КОИ" ще са освободени : ) ?
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]
[/center]-
ShooterMan
- Контакти:
От качествения треньор по-важно е да имаме качествен човек на мястото на футболния лаик Марин Маринов-Шубата.Ако там е Танас или Портос - ако ще и аз да съм треньор ти гарантирам,че всички медии ще ме описват като ебаси новия мауриньо и т.н.Без силен човек няма да стане и под силен не разбирам да е силен физически на боцепс,а умствено,да му сече пипето и да знае как стават работите.Играчите както бойкотират Прическата,така могат да бойкотират когото си искат и това се е доказвало в ЦСКА,в Левски,в Литекс.Веднъж като се научат,че могат да го правят ще го правят винаги,затова бяха длъжни да ги изгонят,за да знаят оставащите и идващите след тях в Черно Море,че тези номера тук не минават.Ако ще треньор да е мангала от подлеза на катедралата те трябва да играят,колкото могат и докрай,не е тяхна работа да си избират треньори и да мислят за стратегиите на клуба.Бунтари-да,ние не искаме мишки,но бойкотаджии-не!Малък бунтар ли е Жоро Илиев,който в интервюта критикува шефовете,че гонят качествени играчи?!Но на терена си знае работата и заравя проблемите.Така се правят нещата и така ги разбирам....не разбирам другия начин-хък мък,увесен нос,лукав поглед,симулативна игра-това не.И тук мога да кажа,че просто се изкефих как Шубата безцеремонно ги изрита още на следващия ден,като мръсни котета,без да им иска пари,трансфери,просто им скъса договорите и ги изпъди.Така се прави пък като искаш да изгониш някой,гониш го като мъж,а не като мингян да им търси пари колко може.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Разбирам ви момчета за Димов, защото и при нас(ЛЕВСКИ имам в предвид) са бягали доста момчета за повече пари(Попов, Бандаловски, Йовов, Гаджев и това само от последните години като последните двама се осъзнаха навреме
), но в случая с нашите юноши те избягаха в отбори от чужбина и там нямаха възможност даже мач да запишат за отборите си докато Димов ще дойде в Левски и ще може да играе я в ШЛ, я в ЛЕ и от това може да спечели изключително много и да се развие(най-прясно е прогреса на Гарата). От друга страна ще може да играе и до играч като Грийн и ще може да се развие, тъй че избора не трябва да се гледа само от материална гледна точка. В Левски, той ще има възможността да развие качествата си. Друг е въпроса, че се е калнял във вярност на ЧМ и е бил в споменатите групи в ФБ..
Може и това да е, че трябва силен човек. Въпреки че и треньора трябва наистина да си знае работата. Но според мен нещо горе куца основно... щото играчите си ги имаме. Поне качествен треньор да бяха избрали, който да знае как да ги нареди и да накара играчите да вярват в победата и да я постигат
Ясно, че на ръководител като Порточанов няма смисъл да се надяваме... 

Аз мисля, че по темата за Димов отделихме повече внимание от необходимото 
Да не забравяме, че футболните отбори в А група са професионални и в тях играят професионални футболисти -трансферите са нещо най-нормално. Ако на някой му трябва дефиниция за професионален футболист - Кривия! Без да е моряк, даваше много повече от себе за отбора ни, в сравнение с много моряци.
Да, някои футболисти стават легенди, но не и на 22 г. На Димов просто не му е било писано да стане наша легена. А и в положението ни в момента (играчи, визия, цели, треньор, инвестиции, стадион и т.н.) едва ли заслужаваме да имаме легенди точно в момента ... И с трансформацията за седмица от "най-добрия дефензивен халф в България, национал и т.н." до Шабленския предател - просто ставаме смешни
Да не забравяме, че футболните отбори в А група са професионални и в тях играят професионални футболисти -трансферите са нещо най-нормално. Ако на някой му трябва дефиниция за професионален футболист - Кривия! Без да е моряк, даваше много повече от себе за отбора ни, в сравнение с много моряци.
Да, някои футболисти стават легенди, но не и на 22 г. На Димов просто не му е било писано да стане наша легена. А и в положението ни в момента (играчи, визия, цели, треньор, инвестиции, стадион и т.н.) едва ли заслужаваме да имаме легенди точно в момента ... И с трансформацията за седмица от "най-добрия дефензивен халф в България, национал и т.н." до Шабленския предател - просто ставаме смешни
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Абе момчета, що не разберете най-накрая, че никой от ръководството не е прост, дотолкова, че да не разбира, че трябва треньор, че трябват играчи, че трябва стадион.. Абе не ги правете на простаци. Ами те просто не искат сега да влагат повече пари, това е. Що глупости ли не изчетох тук. То да се смееш ли, да плачеш ли, да се ядосваш ли?!?! Много добре им е ясно какво трябва или поне са близо до истината, щото все пак не са чисто футболни хора. но... на тоя етап са решили да задържат положението и да се оправя отбора така, с минимум средства. Това е и го разберете най-накрая. Може би и на това трябва да сме доволни, както някои писаха, защото има и по-зле, но не се надявайте поне засега на доказани треньори, които струват много пари, на доказани футболисти, които струват също много пари, стадиона ще се бави, дано поне в последствие се направи... Така ще е в скоро време, по всичко личи. Просто трябва да изчакаме. Сега пари няма за футбол или не им се дават. При това положение, това което правят, че поддържат някакво ниво та да се движим посредата на таблицата, мъчат се без средства да подобрят нещо, да се налагат юноши и да се обиграват... все пак е положително. Всички искаме още успехи, бързо да се върнем там, където бяхме, но трябва да изчакаме. Ако решът да го правят, ще разберем след време, ако не.. и това, което е сега няма да го има. Та така, я си гледайте празниците сега и стига сте се дърлили. Всичко предстои и се молете да задържим поне това ниво за сега и ако може да мръднем малко по-напред. Можем, сигурен съм, имаме сили, а и за купата ще пробваме, пък каквото стане. Но не мечтайте и не очаквайте грандиозни неща сега, надявайте се те да са в главите на шефовете и в скоро бъдеше да предстоят все пак, а не... да се откажат. За момента явно... просто застой
, но и това е нещо. Някои грухат по селата във "в" група.....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Clarion написа:Аз мисля, че по темата за Димов отделихме повече внимание от необходимото
Напълно те поддържам в това мнение! Някои просто се оляха! Нека си гледаме отбора и не бъдем злобари, не бъдем фурнаджийски лопати. До вчера бог, днес вече какъв ли не. Глупаво и смешно е. Лошото е, че историята се повтаря след всеки напуснал добър футболист. Ква е тая мания по оплюването, не знам. Не е нужно колеги. Така не ставате по-големи фенове на отбора.... верно, кофти се получи, на всеки му е криво, не ни се искаше, но.. това е футбола. Clarion е прав, част от играта е. Професионалиста играе, хвърля се, раздава се, където и да отиде.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.