Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Eastern » 04 дек 2023 12:44

ogrizko написа:на мен ми се иска да вземем от Хебър тоя младия играч Георги Николов, мисля нападател точно като него ни трябва - висок, борбен, пъргав, да вкарва.... Брено е трайно контузен, Наско пък е някак си много тромав :oops: Иса пък е по-лек нападател.... Георги Николов би паснал идеално, така че ако Хебър решат наистина да продават, то в Черно море е националния треньор, движим се в челото на класирането - достатъчно предпоставки да избере Варна :roll:

Не е зле да погледнем и към вратаря на Хебър, Матвей Игонен,! На Дюлгера му липсва конкуренция и от там му падна формата според мен.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 дек 2023 19:32

И на мен това момче Николов от Хебър ми прави добро впечатление. Илиан Илиев може да го прикотка тука, факта, че е Национален селекционер ще натежи. Един млад и амбициозен играч особено българин няма как да не иска да бъде трениран от Илиан Илиев, от отбора-лидер в класирането и налагащ българи. Само луд човек би предпочел Числото на Цеката, това е тотална безперспективност.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 дек 2023 19:57

според мен е добре да вложим малко пари тоя трансферен прозорец ....ако инвестираме 100к в Николов и още 1 играч да речем, имаме всички шансове да сме в топ 3 накрая :oops:

Локо Пд взеха да издишат, Левски направиха много грешки, 1948 ще сменят треньора при първата издънка след нова година ...Славия и Ботев Пд са далече ......реално в момента ако се огледаме, в класирането сме си редом с Лудогорец и ЦСКА... и единствената причина да не сме пред тях е тая, че не си вкарваме положенията :idea:

затова много настоявам за тоя Николов дори да струва пари - заслужава си, а пък и достатъчно спечелихме от трансфери, че да можем да вложим някаква част от тия пари според мен...

Николов и едно крило дето да може да вкарва... и може би още 1 бек :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 дек 2023 22:10

ogrizko написа:според мен е добре да вложим малко пари тоя трансферен прозорец ....ако инвестираме 100к в Николов и още 1 играч да речем, имаме всички шансове да сме в топ 3 накрая :oops:

Локо Пд взеха да издишат, Левски направиха много грешки, 1948 ще сменят треньора при първата издънка след нова година ...Славия и Ботев Пд са далече ......реално в момента ако се огледаме, в класирането сме си редом с Лудогорец и ЦСКА... и единствената причина да не сме пред тях е тая, че не си вкарваме положенията :idea:

затова много настоявам за тоя Николов дори да струва пари - заслужава си, а пък и достатъчно спечелихме от трансфери, че да можем да вложим някаква част от тия пари според мен...

Николов и едно крило дето да може да вкарва... и може би още 1 бек :roll:

Към Лц и ЦСКА Тире сложи и Лс ,защото съдиите винаги правят чудеса от храброст в ползу отбора на народа)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 дек 2023 09:13

Една добра новина.Черно море с интерес към Алекс Колев.Дано тази добра новина се превърне в отлична със завършване на трансфера!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 дек 2023 11:59

Дано, защото мисля, че българите винаги трябва да са основна цел зимата. Зимната селекция изисква незабавно вписване, а това с чужденец много трудно ще стане. Според мен, обаче ни трябва и едно крило, да не кажа - две, Пачеко е посредствен, Ники Златев е в дупка, Вили е в много слаба форма, а Малушев засега не е спечелил доверието на Илиан....и двамата ни плеймейкъри играят по крилата сега или пък втория ни ляв бек - Василев и това показва, че там ни трябват хора задължително.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 дек 2023 15:16

ShooterMan написа:Дано, защото мисля, че българите винаги трябва да са основна цел зимата. Зимната селекция изисква незабавно вписване, а това с чужденец много трудно ще стане. Според мен, обаче ни трябва и едно крило, да не кажа - две, Пачеко е посредствен, Ники Златев е в дупка, Вили е в много слаба форма, а Малушев засега не е спечелил доверието на Илиан....и двамата ни плеймейкъри играят по крилата сега или пък втория ни ляв бек - Василев и това показва, че там ни трябват хора задължително.

В.Панайотов е човека за закучените мачове и всички го разбрахме прекрасно.Дори и тези които определено не го харесваха,вече виждат че е незаменим.Нещо което ИИ бе разбрал отдавна.Тоест мястото на т.н. плеймейкър е вече заето от Васко,затова и тези които по принцип са такива играят на крилата.Крила няма да вземем ,сигурен съм на 100%,защото имаме доста такива.Но ЦН нападател в нашата ситуация е просто ЗАДЪЛЖИЕЛНО да привлечем.А А.Колев е от малкото които бих искал да видя на Тича.Другият е младежа от Хебър,но там ще има сериозно противопоставяне.Също така,нямам нищо напротив да си върнем Сердюк на лято,ако е възможно.Дано успеем да привлечем нападате тази ваканция.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 08 дек 2023 13:24

И тримата ми се струват добри варианти, като за Николов не вярвам, че ще се преборим. Млад е и с игрите си за Хебър и младежкия нац. отбор със сигурност е приковал вниманието на много по-заможни клубове. Сердюк не е лош вариант и след контузията и слабия сезон, мисля че имаме шанс за него. Алекс обаче ми е фаворитът. Българин е и е на такава възраст, че спокойно може да се пенсионира при нас. Като по-улегнал може би няма да се подлъже по краткосрочната печалба и миг слава, а би избрал добрия колектив и работна среда.

Илиан споменава и за крило.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 дек 2023 14:41

'enki' написа:И тримата ми се струват добри варианти, като за Николов не вярвам, че ще се преборим. Млад е и с игрите си за Хебър и младежкия нац. отбор със сигурност е приковал вниманието на много по-заможни клубове. Сердюк не е лош вариант и след контузията и слабия сезон, мисля че имаме шанс за него. Алекс обаче ми е фаворитът. Българин е и е на такава възраст, че спокойно може да се пенсионира при нас. Като по-улегнал може би няма да се подлъже по краткосрочната печалба и миг слава, а би избрал добрия колектив и работна среда.

Илиан споменава и за крило.

Това за крилото честно ме учуди много.Ние май нямаме нищо повече от крила,макар че друг е въпроса с класата и приноса им.Според мен крилата трябва да доставят поне 30% от головете и асистенциите,а ние не виждаме подобно нещо.От друга страна се взема/евентуално/ заместник на Велислав,а е възможно още някой да отпадне.Хубаво е че относно нападателите имаме сходни виждания като тези на ИИ,визирам Алекс.За Сердюк се надявам да се получи,но дали ИИ го иска обратно и дали от числото ще са склонни да се разделят с него са 2 въпроса.Макар че с оглед казаното от теб е вероятно да ни го преотстъпят /зависи от това колко му е договора/ и дали той ще иска обратно при нас.Много въпросителни,като Алекс изглежда най вероятен и възможен вариант.ИИ му показа че му вярва и момчето може да поиска продължаване на кариерата си при нас.Мисля че е 30 годишен и с енергията която показва,едни 3-4 години може да играе на високо ниво.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 дек 2023 09:35

Мен не ме учуди това за крилото и не споделям оптимизма на някои колеги по-горе, че сме имали достатъчно крила. Нищо подобно няма. На книга може, на практика - или са посредствени, или в лоша форма, или недоказани. И тук съм готов да споря с всеки - при целите които имаме, при мястото, което заемаме - никакви лекомислени експерименти не ни трябват. Нито трябва да махнем с ръка и да кажем - еми ще го налагаме пък каквото стане. Това класиране идва веднъж на 100 години, и шанса също. Говоря, че така да сме 3 отбора вклинени и докато те се ритат да се промушим. Изобщо не съм ентусиазиран в този исторически миг да поемаме каквито и да е рискове. Крило ни трябва, както и нападател след травмата на Брено. За да имаме шанс да вземем, това, за което всички мечтаем трябва ситуацията на крилото да не е Пачеко-Вили-Ники, а такава, каквато е за позицията на плеймейкъра - Сула-Алекс-Васката, или за дефанзивния халф - Дани-Пабло-Васката.

Върни се в “Черно море”