Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Щом като отборът на Левски , с 12 милиона лв. годишен бюджет привлича футболист като Васил Панайотов , няма защо да се учудваме , че селекцията на Черно море е изцяло от футболисти освободени като ненужни от предишните си отбори . Вярно е че повечето от привлечените в Черно море са освен всичко друго и ветерани , но този неизвестен за широката публика " юноша " Панайотов е на цели 27 години и досега има в " А " група 1 сезон в Пирин - Гоце делчев и цели 3 мача като резерва в Берое .
Vladislav написа:Янко Георгиев и Банков с нищо не са по- добри от Емил Михайлов. Емо според мен е на едно прилично ниво за нашето първенство.
Съгласен съм. Но при всички случаи ни трябва вратар -- несериозно е да имаме само двама вратари, като единия е юноша и ще играе за старшата. Ако новия е по-добър от Емо, още по-хубаво. Най-вероятно ще е чужденец и дано Гонзо не го избира чрез клипчета.
violetovgeneral написа:Хайде някой да предложи футболисти,които РЕАЛНО можем да купим от БГ,защото за чужденци,ще е трудно да предположим,нямаме скаути от форума..И ДРУГ ТРЕНЬОР СВОЕВРЕМЕННО...
Понеже говориш за покупки, знаеш ли кой футболист последно сме купили и кога е било

И кой футболист сме продали последно, и кога е било

За последно купихме Райков от Левски, януари 2013.
Последните продадени са Коварж и Секо тази зима (най-вероятно за символични суми), а преди това Китанов на гнусния хибрид. Миналата зима продадохме Бурабия (говореше се за €100к, но не вярвам да е чак толкова).
Последните продадени са Коварж и Секо тази зима (най-вероятно за символични суми), а преди това Китанов на гнусния хибрид. Миналата зима продадохме Бурабия (говореше се за €100к, но не вярвам да е чак толкова).
За Райков нямам идея какво сме им платили тогава, и дали сме плащали.
Но съм сигурен за Ратников
2010г., че платихме някакви пари
.
Но съм сигурен за Ратников

Казах ви на "чист" български език, че е важно дали ще дадем пари за изброените от мен футболисти. Че имаме пари, имаме, но че не ни се дават е съвсем друг въпрос. Просто отговорих на колегата, че има в българското първенство играчи на добро ниво, които могат да бъдат привлечени в нашия отбор, без да струват милиони или милиарди. И Борян е чудесен вратар (като за нас - перфектен), и Жоро Терзиев би ни решил проблемите в центъра на защитата, и Кампаняро или Де Нойер са идеални халфове, и Лукоки или Юл.Ненов са 1000 класи над Коконов. Да, с големи заплати са повечето от тези футболисти, но просто ги има, докато колегата намекваше, че няма добри и качествени играчи, които да привлечем, просто няма избор. Напротив има, и с малко усилия и желание от нашите собственици, бихме направили съвсем приличен отбор.
https://gong.bg/bg-football/a-grupa/sim ... cha-222404?
Гонзо тогава също беше потвърдил в интервю, че сме платили. Даже си спомням, че коментирахме първата си "покупка" от много време насам и някои изразиха надежди, че стягаме силен отбор за Европа и атака на топ 3.
Гонзо тогава също беше потвърдил в интервю, че сме платили. Даже си спомням, че коментирахме първата си "покупка" от много време насам и някои изразиха надежди, че стягаме силен отбор за Европа и атака на топ 3.
Значи излиза, че последните ни покупки са от 2013г. и 2010г. .
1. Симеон Райков (Левски), януари 2013 (?)
2. Даниил Ратников (Транс Нарва), февруари 2010 (€50k)
3. Георги Божилов (Черноморец Бс), февруари 2010 (€50k)
4. Сашо Александров (Берое), януари 2010 (€30k)
5. Ели Маркеш (ЦСКА), юли 2009 (?)
6. Адемар (ABC), юли 2009 (?)
Сумите са по циркулираща информация от медиите тогава, нищо официално.
2. Даниил Ратников (Транс Нарва), февруари 2010 (€50k)
3. Георги Божилов (Черноморец Бс), февруари 2010 (€50k)
4. Сашо Александров (Берое), януари 2010 (€30k)
5. Ели Маркеш (ЦСКА), юли 2009 (?)
6. Адемар (ABC), юли 2009 (?)
Сумите са по циркулираща информация от медиите тогава, нищо официално.
- thisisthelife
- Контакти:
Доста хора тук бяха против Емо Михайлов (аз също не му бях особен фен), но истината е, че се представи доста добре. Смея да твърдя, че като за А група си е на много прилично ниво. Не виждам с какво Янко Георгиев, или Банков са по-добри от Емо. За Георгиев дори няма нужда да се коментира, че е уникално слаб. Вратарският пост не е най-належащ в момента. В центъра на защитата имаме само Станчев и Хасани. Дано Александров подпише с наш, защото много увисваме в тази зона. Витиня ако се присъедини ще бъде едно добро попадение и то за позиция, на която в България липсва качество.
Качествен играч е, но тепърва ще има по-голяма роля в Разград. Дяков няма да стане по-млад, а и си вади лесно картони. През новия сезон очаквам Дерменджиев да разчита повече на Кампаняро. Ако не се получи, то тогава трябва да се пробва някаква схема, като тази с Ернандес.
ShooterMan написа:Аз отдавна съм хвърлил око на Компаняро. Има същия профил като Ернандес в Лудогорец, а всички знаем както стана като дойде. Изобщо те имат доста класни напускащи и за радост няма да ги дадат на комунистически гниди, така, че трявба да пазаруваме
Качествен играч е, но тепърва ще има по-голяма роля в Разград. Дяков няма да стане по-млад, а и си вади лесно картони. През новия сезон очаквам Дерменджиев да разчита повече на Кампаняро. Ако не се получи, то тогава трябва да се пробва някаква схема, като тази с Ернандес.
Truth is hate for those that hate the truth.