Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот ShooterMan » 06 юли 2014 10:39

Аз не мисля, че ще се борим за тройката. Затова аплодирам навлизането в отбора на Слави Сталев и Бекир Расим, а защо не и на други като Костадинов, Сашо Попов и т.н. Смятам, че всички тези момчета ИМАТ качества за А група и след 2-3 години МОГАТ да се борят за медали. Смятам, че ще е супер да се положат основите на един МОЖЕЩ, един МЛАД и надъхан Черно Море, който да играе основна роля и сега, но не чак толкоз, както се казва. Това е реалността. Продължавам да твърдя, че Беки е много голям талант и е въпрос на време да наследи Жоро Илиев и Илиан Илиев, може и повече от тях да направи, но неговото време не е сегашното, а утре, просто не е готов 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 юли 2014 01:02

ShooterMan написа:Аз не мисля, че ще се борим за тройката. Затова аплодирам навлизането в отбора на Слави Сталев и Бекир Расим, а защо не и на други като Костадинов, Сашо Попов и т.н. Смятам, че всички тези момчета ИМАТ качества за А група и след 2-3 години МОГАТ да се борят за медали. Смятам, че ще е супер да се положат основите на един МОЖЕЩ, един МЛАД и надъхан Черно Море, който да играе основна роля и сега, но не чак толкоз, както се казва. Това е реалността. Продължавам да твърдя, че Беки е много голям талант и е въпрос на време да наследи Жоро Илиев и Илиан Илиев, може и повече от тях да направи, но неговото време не е сегашното, а утре, просто не е готов 8-)

Всеки фен иска да гледа повече родни футболисти в отбора си,НО!!!НЯМА такъв отбор в света,който да налага основно юноши и да е фактор.Даже и великата школа на Аякс забуксува в момента в който си повярваха и започнаха да налагат основно собствени кадри.Не знам вече колко години станаха без да са извадили голям играч.А с нашата скромна школа,дори и един да изкараме на година,който да е титуляр,пак ще е много.За сега само един Китанов оправдава надеждите ни.Истината е,че след Жоро Илиев не сме вадили голям играч от школата.Жоро съм го гледал още в юношите и сравнен с Бекир...Абе няма какво да сравняваме въобще.Единственото което има Бекир е умението да чете играта и да даде пас в точния момент/някога му се получава,повечето пъти-не/.Проблема му е че няма хъса на Жоро и борбеноста му,която му дава огромно предимство.Тя го превръща наред с другите му качества в играча правещ разликата.Бекир нито има тази енергия,нито този хъс за игра,нито тази воля за победа.Един мек футболист,с мек глезен и засега толкова.Ако наложат юношите,ще заприличаме на Левски от мача им с Берое.Никаква тройка,никаква четворка.Игра в средата на таблицата,без шанс за изпадане и без шанс за нещо повече.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 юли 2014 01:17

В голяма грешка си за Бекир. Той стана Вицешампион с юношите до 19 г., а до 15 спечели Купата на България. Вярно, че му липсва хъса и борбеността, но той се движи по терена с огромна лекота, владее с огромна лекота топката, обработва я с финес и лекота и може да подава и със затворени очи отлични пасове. И понякога не му се получава не толкова заради него самия, а заради това, че нямаме достатъчно класа - един класен играч умее да чете играта и да очаква добрия пас! Бекир работи добре само с Бакари ;). Мисля си, че ще подобри физиката и борбеността си, просто малко се поуплаши от мъжкия футбол, но пак ще върна лентата - лекотата с която играе за мене е признака за страхотен талант! Другото - там вече трябва работа и упоритост, без работа не става. Пример е Китанов. И той е самороден талант, но е и много упорит и страшно надъхан, роден лидер и победител, след Котев съм сигурен, че веднага ще вземе капитанската лента (не броим Венков разбира се), ако не замине де :)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 юли 2014 18:57

Готвача написа:
ShooterMan написа:Аз не мисля, че ще се борим за тройката. Затова аплодирам навлизането в отбора на Слави Сталев и Бекир Расим, а защо не и на други като Костадинов, Сашо Попов и т.н. Смятам, че всички тези момчета ИМАТ качества за А група и след 2-3 години МОГАТ да се борят за медали. Смятам, че ще е супер да се положат основите на един МОЖЕЩ, един МЛАД и надъхан Черно Море, който да играе основна роля и сега, но не чак толкоз, както се казва. Това е реалността. Продължавам да твърдя, че Беки е много голям талант и е въпрос на време да наследи Жоро Илиев и Илиан Илиев, може и повече от тях да направи, но неговото време не е сегашното, а утре, просто не е готов 8-)

Всеки фен иска да гледа повече родни футболисти в отбора си,НО!!!НЯМА такъв отбор в света,който да налага основно юноши и да е фактор.Даже и великата школа на Аякс забуксува в момента в който си повярваха и започнаха да налагат основно собствени кадри.Не знам вече колко години станаха без да са извадили голям играч.А с нашата скромна школа,дори и един да изкараме на година,който да е титуляр,пак ще е много.За сега само един Китанов оправдава надеждите ни.Истината е,че след Жоро Илиев не сме вадили голям играч от школата.Жоро съм го гледал още в юношите и сравнен с Бекир...Абе няма какво да сравняваме въобще.Единственото което има Бекир е умението да чете играта и да даде пас в точния момент/някога му се получава,повечето пъти-не/.Проблема му е че няма хъса на Жоро и борбеноста му,която му дава огромно предимство.Тя го превръща наред с другите му качества в играча правещ разликата.Бекир нито има тази енергия,нито този хъс за игра,нито тази воля за победа.Един мек футболист,с мек глезен и засега толкова.Ако наложат юношите,ще заприличаме на Левски от мача им с Берое.Никаква тройка,никаква четворка.Игра в средата на таблицата,без шанс за изпадане и без шанс за нещо повече.

Едно много вярно мнение! Подкрепям на 100 %.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 07 юли 2014 19:05

N 14 неудържим :mrgreen:
Никой не коментира като печелим контроли..... :shock:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 юли 2014 21:21

Победи.. хубаво. Но ми прави впечатление, че головете всичките с глава след центриране?!? Това определено е добър прийом, когато имаш подходящите изпълнители и когато противникът ти позволява да го използваш! До тук добре. Но на мен ми се иска да видя другото. Смислена игра, задържане на топката, постепенна атака и създаване на положения! Защото у дома като ти се затворят, като се подредят пред вратата, само с кюскане напред и игра с глава.. не винаги става. И другото.. стабилната ни защита, която патентовахме последните години и бързи контри. Така пък се печели навън. Това го имахме готово, при Гонзо го демонстрирахме често, а сега като че ли изчезна??! Няма как да гледаме контролите, за да си направим цялостни изводи, но оставам с впечатлението, че играта ни основно.. ритане напред, пък там каквото стане. Но нека си дойдат, нека изгледаме някой и друг мач тук и тогава да говорим повечко. За сега е хубаво, че взеха да бият, щото колкото и да не са важни резултатите в контролите... другичко си е да биеш. И самочувствието ти друго, и настроението, по-малко напрежение от натрупани лоши резултати, по-малко нерви.. Продължава да ни трябва стабилен централен защитник и креативен халф, ако приемем, че с Живко Петков сме решили проблем с нападателя?
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 07 юли 2014 21:35

Нов треньор,нормално е в началото да пробва някакъв експериментален състав в началото на контролите и е логично за изясняване кой може да са евентуални титуляри,във началото да се ескперментира.Не съм със зелени очила не очаквам нищо особено като фактор в първенството,дано не съм прав.Не е приятно е винаги предварително да плюем преди първенство.Винаги е така в този форум. ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 юли 2014 22:08

moreto vn написа:N 14 неудържим :mrgreen:

Да коментират тези които са гледали мача :mrgreen: .

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 07 юли 2014 22:33

greenpeak написа:
moreto vn написа:N 14 неудържим :mrgreen:

Да коментират тези които са гледали мача :mrgreen: .

На равни и загуби има най много коментари,тези които са коментирали едва ли са гледали мачовете. ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 юли 2014 22:34

moreto vn написа:Нов треньор,нормално е в началото да пробва някакъв експериментален състав в началото на контролите и е логично за изясняване кой може да са евентуални титуляри,във началото да се ескперментира.Не съм със зелени очила не очаквам нищо особено като фактор в първенството,дано не съм прав.Не е приятно е винаги предварително да плюем преди първенство.Винаги е така в този форум. ;)

Изказвам мнение, аргументирам се и правя изводи, доколкото е възможно на този етап. Форума е за това! Това плюене ли е?! Напротив, винаги пожелавам успех, въпреки, че открито споделям, че по принцип не го харесвам този треньор. Или съм длъжен да харесвам всеки, който ни поеме?! Ще съм доволен, ако Станков с моряците успее да направи нещо повече от това, което е сътворил досега. Не мога да разбера, защо ви се иска всички мнения тук да са само позитивни?! Е как само да хваля, като виждам неща, които не харесвам?! Не виждам проблем в това, да се казват и негативните неща, когато ги има.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”