100 коефицент - Черно Море шампион
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 100 коефицент - Черно Море шампион
Той тоя говежди тъпак няма да дойде във Варна ще гледа по ТВ как ..... пак ще ми дойдат от Варна и селата 500 теленца заблудени дето гледат любимия си отбор на живо 2 пъти в година-на плебейския стадион и на Тича и се имат за фенове ама телевизионни говежди фенове
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''
И какво им се случи на перничаните бе малоумно чифтокопитно теленце
Във Варна ще ни убиете от смях,както винаги,половината ви агитка чистокръвни мангали от Синдел,Каменар и Игнатиево.Селяни и мангали дето само като ги видиш си казваш "селянин див,мангал миризлив....100% е говедо тогава".

- sedem_!_dva
Power_Play написа:sedem_!_dva написа:Greenway написа:И какво ще ни се случи бе мучаща краво.Всичките ви титли са измислени,до една и завоювани извън терена,в БФС,в канцелариите на Васил Божков и т.н.Да,все КЕНЕФСКИ е виновен,защото в БФС са само говеда,от до само говеда и всички подлоги на баш говедото Танас Раев спонсорирани от Чорни.КЗЛ
СПРЕТЕ СИ ИНТЕРНЕТА БЕ ГОЛОВОДНИЦИ, НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ САЙТОВЕ КАТО SPORT1 И НЕ ЧЕТЕТЕ СТАТИИ НА ЛИЦЕТО Г.А., ЗАЩОТО ВИ ВЛИЯТ ЗЛЕ НА ПСИХИКАТА. КАКВО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ ВЪВ ВАРНА ЛИ, СЪЩОТО КАКВОТО ИМ СЕ СЛУЧИ НА ПЕУНИЧАНИТЕ![]()
![]()
ti li 6te pla6i6 ve forumna mi6ka, da ti se izsera na podhuqnskata mutra, koi znae kakvo nasrano malko hiumnenci si trygnal da pla6i po forumi i pi6i s po-golemi krave6ki bukvi, moje nqkoi drugo tele da razbere kakvo iska6 da kaje6
ПишИ
NON MOLLARE MAI
- sedem_!_dva
Greenway написа:И какво им се случи на перничаните бе малоумно чифтокопитно теленцеВъв Варна ще ни убиете от смях,както винаги,половината ви агитка чистокръвни мангали от Синдел,Каменар и Игнатиево.Селяни и мангали дето само като ги видиш си казваш "селянин див,мангал миризлив....100% е говедо тогава".
Малко потичаха по градО, сигурно за здраве
NON MOLLARE MAI
- sedem_!_dva
aaaaz-ve написа:Той тоя говежди тъпак няма да дойде във Варна ще гледа по ТВ как ебем сините им задници пак ще ми дойдат от Варна и селата 500 теленца заблудени дето гледат любимия си отбор на живо 2 пъти в година-на плебейския стадион и на Тича и се имат за фенове ама телевизионни говежди фенове
Мислех да не идвам, но специално заради това да гледам как ви биеме и да си направя кефа като в ПеУник, които са същите дебили като вас, ще блъскам път до Варна.
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Greenway написа:И какво им се случи на перничаните бе малоумно чифтокопитно теленцеВъв Варна ще ни убиете от смях,както винаги,половината ви агитка чистокръвни мангали от Синдел,Каменар и Игнатиево.Селяни и мангали дето само като ги видиш си казваш "селянин див,мангал миризлив....100% е говедо тогава".
Малко потичаха по градО, сигурно за здраве![]()
![]()
Потичали

sedem_!_dva написа:aaaaz-ve написа:Той тоя говежди тъпак няма да дойде във Варна ще гледа по ТВ как ебем сините им задници пак ще ми дойдат от Варна и селата 500 теленца заблудени дето гледат любимия си отбор на живо 2 пъти в година-на плебейския стадион и на Тича и се имат за фенове ама телевизионни говежди фенове
Мислех да не идвам, но специално заради това да гледам как ви биеме и да си направя кефа като в ПеУник, които са същите дебили като вас, ще блъскам път до Варна.
WOW

- sedem_!_dva
Greenway написа:sedem_!_dva написа:Greenway написа:И какво им се случи на перничаните бе малоумно чифтокопитно теленцеВъв Варна ще ни убиете от смях,както винаги,половината ви агитка чистокръвни мангали от Синдел,Каменар и Игнатиево.Селяни и мангали дето само като ги видиш си казваш "селянин див,мангал миризлив....100% е говедо тогава".
Малко потичаха по градО, сигурно за здраве![]()
![]()
Потичали.Ама след вас,докато бягате през глава панически по къро ли
Не знам
NON MOLLARE MAI
-
Power_Play
- Контакти:
Не знам![]()
![]()
Каквото е станало няма да тръгна да го пиша по форумчета и тем подобни глупости. Пак ви казвам мислете каквото си искате. Истината си остава за тези, които са били на мача
auuuuuuu vie ste stra6ili6te sko4ili 100 4oveka na edin deto im pokazval sreden pryst 6ala li mu zehte golemi ste ebi mu maikata i teleta, kato vsi4ki 6opski posrenqci ska4at kato sa v pyti pove4e
Ей психично болно говедо,марш в обора и да се изнасяш от форума ни
Недей говори какво щяло да става ,Варна не е Перник,питай другарите си от Ултра Варна за справка
Кой те знае от кое шопско село си
Не ми се занимава с теб,ама от коментарите ти лчии,че си безмозъчно изчадие,като повечето ти събратя говедари.
Пролетта във Варна ще видим какво ще става,няма да ти се заканвам,защото не съм на твоето ниво,но е ясно едно нещо,ако не си дойдете със съдията както винаги,ще си тръгнете насрани от Варна
Пролетта във Варна ще видим какво ще става,няма да ти се заканвам,защото не съм на твоето ниво,но е ясно едно нещо,ако не си дойдете със съдията както винаги,ще си тръгнете насрани от Варна