Черно море-Черноморец - 0:2

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: Черно море-Черноморец

Мнениеот Батстанчо » 01 окт 2011 09:20

Поздравления за нормалните фенове от Бургас.
Другите с "големите черпаци" ги видяхме във вашата тема.
Успех след днешния мач!
Само Черно Море!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 01 окт 2011 09:57

Батстанчо написа:Да от Чужбината пиша, иначе няма как да пропусна мач на "Моряците".
ТВ7 го гледам, както и другите БГ програми през нета.
Ще погледна утре, но понеже съм до 2 часа на работа/15-вашо/ ми се искаше да знам по-рано.
Ще се оправя!
Благодаря, живи и здрави да сте и .........ЗАПЕЙ........ :)

ЗA МОРЯЦИТЕ!

п.с. и в сайта на ТВ7 ще го дават ;) http://tv7.bg/livestream/
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 окт 2011 10:05

Не, не. Няма лоши фенове. Всичко е плод на емоция и предстартова треска. Всички очакваме дерби. Бургас и Варна са градове с непрекъснато съперничество във всяко едно отношение. Това е от години. От много години...Но съм сигурен, че се чувстваме по-близки. Все едно да живееш на етажа с комшията, с който всеки ден играете табла и да твърдите, че го мразите, защото от време на време ви бие на тази игра. :)... Що се касае до мен. Благодаря ви, но и аз не съм малък зевзек. :) Зависи как и в каква посока тръгва комуникацията, а с повечето момчета от вашия форум се "познаваме" от години...Време не остана до мача. Стягайте редиците. Важното е и ние и вие да останем доволни независимо от резултата. Ако питате мен ми се ще и двата ни отбора да се класират по-напред и евентуално за Европа-та...Ей ги де Варна/Бургас - на има-няма 2 часа път с почивките. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 01 окт 2011 11:18

Малко дъждец в съботната сутрин тук,дано както ни започва деня с вода,по вода и да ни върви в този мач днес.Въпреки,че с това време сега терена ще бъде... едва ли ще се получи кой знае колко красива игра,но пък нека видим себераздаване и от двата отбора и паднат доста голове,все пак те са зрелището за зрителя,и дано естествено падне един (гол) повече във вратата на бургазлии :) Айде моряци!
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 окт 2011 16:58

mursusaid написа:Малко дъждец в съботната сутрин тук,дано както ни започва деня с вода,по вода и да ни върви в този мач днес.Въпреки,че с това време сега терена ще бъде... едва ли ще се получи кой знае колко красива игра,но пък нека видим себераздаване и от двата отбора и паднат доста голове,все пак те са зрелището за зрителя,и дано естествено падне един (гол) повече във вратата на бургазлии :) Айде моряци!

Засега и водата и гола са в полза на Херовата банда.И аз като бате ви Станчо липсвам от страната,но единственото хубаво нещо е че не присъствам на живо на резилите на моряците.Някой може ли да обясни какво точно става с отбора,или всичко се дължи на отсъствието на Ермес?Имахме си едни приказки преди време че искаме повечко наши момчета в отбора,но май без класни играчи няма да се получат нещата.Хубаво тръгнахме,но спукахме гума.А сега както гледам сме на път да се натикаме в бая голяма дупка.А както всички знаем от там трудно сев излиза.Дано второто полувреме се пооправят нещата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 01 окт 2011 17:39

след такава игра бях длъжен да си тръгна на полувремето....не мога да гледам 11 циркаджии как се подиграват с феновете си
Варна мрази софия

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 01 окт 2011 17:53

Mourinio написа:2:0, даже мисля да го пусна на точен резултат ;)

Очакваме и голямото завръщане на Пантерата, без който вече 3 поредни мача не може да вкараме гол

Дано да си го пуснал за правилния отбор :mrgreen:

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 01 окт 2011 17:54

Честито на "Черноморец" искаха повече победата и я извоюваха.
Вкараха си положенията и спечелиха двубоя.
В атака сме трагични, дори и Паломино, но на него му е простено, не е играл 3 мача.
Отзад не можем да искаме повече от Йотов, не е играл в официален мач отдавна.
Илко ни спаси първото полувреме от 100% гола, така, че не можем да му се сърдим за второто попадение.
Успех в следващите двубои и нека подобрим играта си!
Само Черно Море!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 01 окт 2011 18:15

След 4 кръг:Искаме титлата във Варна!!!
След 7 кръг:Ще печелим ли титлата ?!?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 окт 2011 18:16

Батстанчо написа:Честито на "Черноморец" искаха повече победата и я извоюваха.
Вкараха си положенията и спечелиха двубоя.
В атака сме трагични, дори и Паломино, но на него му е простено, не е играл 3 мача.
Отзад не можем да искаме повече от Йотов, не е играл в официален мач отдавна.
Илко ни спаси първото полувреме от 100% гола, така, че не можем да му се сърдим за второто попадение.
Успех в следващите двубои и нека подобрим играта си!
Само Черно Море!

+11111
САМО ТИЧА!!!

Върни се в “Черно море”