Черно море - Монтана - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Черно море - Монтана - 2:0 FT

Мнениеот greenpeak » 06 авг 2011 21:00

Само да добавя за софиянците нещастни, които ни плюят постояно, че терена на Тича си е в доста добро състояние в сравнение с миналата година.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 авг 2011 21:02

Тревата е килим.Перфектна.Тъкмо като бием подуенци няма да има с какво да се оправдаят
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 авг 2011 21:04

ShooterMan написа:Тревата е килим.Перфектна.Тъкмо като бием подуенци няма да има с какво да се оправдаят

А бе аз толкова равен не съм го виждал от години :mrgreen: .

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 авг 2011 22:01

Не мога да не споделя и нещо, от което не бях доволен. Д. Петков ако играем срещу ЦСКА или Литекс - да, ама срещу Монтана? Според мен вместо Петков трябваше да играе или Ратников, или Симеонов. Ама това си е мое мнение, де.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 авг 2011 22:11

Мнението не е само твое.Гравесена си е ренде,какво да се лъжем?Последното ренде в отбора е той.Проблема на този човек са пасовете.Даде поне 10 супер грешни паса в най-тънките моменти.Но нека го отдадем на трудности в първия мач.Симеон Симеонов не беше дори сред резервите,може да е имал проблеми някакви.Гравесена ще е много нужен още следващия кръг...но си мисля,че единствената промяна за Левски трябва да е Гравесена-аут,Жоро Илиев-ин.В никакъв случай не одобрявам идеята да играем защитно срещу объркан съперник с много слаб треньор като Левски.И никакво баране на фланговите играчи,най-вече Илиян Капитанов.Гледахме Старокин какъв е - уверявам всеки,че Илиян ще му натроши кръста,онова момченце просто не знае къде се намира,дори тромавите словаци го направиха луд.Като цяло обаче с ротацията Гравесена за Жоро - това е оптималния отбор.Дончо Атанасов също игра добре мисля.Днес по крилата не бяхме зле,проблема беше липсата на Жоро,липсата на офанзивен халф който да раздава на тъчовете...особено първото полувреме много ярко отчетлив проблем,второто-Камазола се развихри и го компенсира 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 авг 2011 22:13

ShooterMan написа:Мнението не е само твое.Гравесена си е ренде,какво да се лъжем?Последното ренде в отбора е той.Проблема на този човек са пасовете.Даде поне 10 супер грешни паса в най-тънките моменти.Но нека го отдадем на трудности в първия мач.Симеон Симеонов не беше дори сред резервите,може да е имал проблеми някакви.Гравесена ще е много нужен още следващия кръг...но си мисля,че единствената промяна за Левски трябва да е Гравесена-аут,Жоро Илиев-ин.В никакъв случай не одобрявам идеята да играем защитно срещу объркан съперник с много слаб треньор като Левски.И никакво баране на фланговите играчи,най-вече Илиян Капитанов.Гледахме Старокин какъв е - уверявам всеки,че Илиян ще му натроши кръста,онова момченце просто не знае къде се намира,дори тромавите словаци го направиха луд.Като цяло обаче с ротацията Гравесена за Жоро - това е оптималния отбор.Дончо Атанасов също игра добре мисля.Днес по крилата не бяхме зле,проблема беше липсата на Жоро,липсата на офанзивен халф който да раздава на тъчовете...особено първото полувреме много ярко отчетлив проблем,второто-Камазола се развихри и го компенсира 8-)

+1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 06 авг 2011 22:27

Много трудно и измъчено първо полувреме,но това е нормално за началото на сезона.Много тегаво беше,но го изтърпях за разлика от някои нови звезди появили се под козирката.За разлика от друг път обичайните заподозрени не викаха ,но имаме нови звезди,които определено не са в пенсионна възраст.А това е проблем с който няма как да се справим.За мача до гола не играхме нищо освен единствен Камазола и епизодично малкия сашко.След гола,Божилов се развихри,Капитанов се включи добре/много му помага това че е играл централен нападател/гардира прекрасно топката,елиминира защитата,единствено центрирането му е проблем.Но ако Генов е решил да го налага на крилото,може и да се научи.Прекрасен Камазола!Добро и радващо включване на Миро.Победата е добре дошла,защото е на старта.А както знаем,денят се познава от сутринта.Дано разбием Гонзовата чета другата седмица и дадем заявка за медали.Ако не успеем,ще трябва отново да се борим за 4-то място.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 авг 2011 22:42

Някои хора не могат да проумеят,че всяко начало е трудно.Капитанов например първите 20 минути нищо не игра,но с показването на самочувствието и идването на спокойствието в играта му-еми левия им защитник вече е кандидат за космодиск при доктор Джак Ливайн.Не само добре гърдира,много е бърз и техничен,но най-голямата му сила е широката крачка-бяга с лекота,без да се сили(Румбата го няма това качество)...играе леко,тича като газелка,а това е природен талант,дарба.Трябва да видим Марчев в реална бойна обстановка,ноооо много категорична заявка на Илиян днес за титулярно място,центриранията му са се пооправили(въпреки,че още се иска)...Румбата например му изостава ако говорим за избор на фланговак.Важното днес беше победата,тя се постигна.А за Левски?Трябва пълна мобилизация.Звучи нескромно,звучи малко лудо....но аз мисля,че треснем ли Левски ще стартираме с 4 поредни победи - отидем ли във Враца с 6 точки,със самочувствие и класа - минаваме си като на парад,а после във Варна Миньор си пада с дежурните 3-4 гола с колкото винаги ги бием...ще ни спре чак Литекс в Ловеч,но ще се сме окопали здраво в 3-ката вече и с много точки.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 авг 2011 22:48

ShooterMan написа:Някои хора не могат да проумеят,че всяко начало е трудно.Капитанов например първите 20 минути нищо не игра,но с показването на самочувствието и идването на спокойствието в играта му-еми левия им защитник вече е кандидат за космодиск при доктор Джак Ливайн.Не само добре гърдира,много е бърз и техничен,но най-голямата му сила е широката крачка-бяга с лекота,без да се сили(Румбата го няма това качество)...играе леко,тича като газелка,а това е природен талант,дарба.Трябва да видим Марчев в реална бойна обстановка,ноооо много категорична заявка на Илиян днес за титулярно място,центриранията му са се пооправили(въпреки,че още се иска)...Румбата например му изостава ако говорим за избор на фланговак.Важното днес беше победата,тя се постигна.А за Левски?Трябва пълна мобилизация.Звучи нескромно,звучи малко лудо....но аз мисля,че треснем ли Левски ще стартираме с 4 поредни победи - отидем ли във Враца с 6 точки,със самочувствие и класа - минаваме си като на парад,а после във Варна Миньор си пада с дежурните 3-4 гола с колкото винаги ги бием...ще ни спре чак Литекс в Ловеч,но ще се сме окопали здраво в 3-ката вече и с много точки.

До мача с Литекс има много време - нищо не се знае. Не бързай да ни отнемаш точки от Ловеч.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 авг 2011 23:05

Ще ти отговоря така-както за мача с Левски,така и за този там имам едно притеснение - да не се окажем в числено неравенство 11 срещу 14 съперника.Миналия сезон в тези два мача - домакини на Левски и гости в Ловеч бяхме бастисани от героите в черно с общо 3 дузпи(защото едната Пиргов я спаси там и трябваше да се пребие до гол)....Нека бием Левски,после ще говорим пак :lol:

Върни се в “Черно море”