Фен Теми за всички играчи на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Фен Тема - Георги Божилов
Блуу я кажи честно яд ли ти е,че Божилов е викнат в националния (разширения) и е от Черно море или си с такъв по природа?Има ли значение отбора,ако покаже качества за национал?Ама ми се струва,че искаш тука вечно да си контра.Не очаквай и безпристрастност от нас,защото и при теб липсва такава.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- blue avalanche
- Контакти:
more написа:Блуу я кажи честно яд ли ти е,че Божилов е викнат в националния (разширения) и е от Черно море или си с такъв по природа?Има ли значение отбора,ако покаже качества за национал?Ама ми се струва,че искаш тука вечно да си контра.Не очаквай и безпристрастност от нас,защото и при теб липсва такава.
При положение,че така и така никъде няма да се класираме,няма никакво значение кого ще повикат!За мен даже е по-добре да се викат такива играчи,че като се издъним, да не се плюе по играчите на Левски.Добре ли се изразих?
Когато,обаче,играчи с НЕДОКАЗАНИ качества се издигат в ранг "новия Бербо"

blue avalanche написа:При положение,че така и така никъде няма да се класираме,няма никакво значение кого ще повикат!За мен даже е по-добре да се викат такива играчи,че като се издъним, да не се плюе по играчите на Левски.Добре ли се изразих?
Когато,обаче,играчи с НЕДОКАЗАНИ качества се издигат в ранг "новия Бербо"![]()
![]()
,трябва ли да изпадам в екстаз?
Ясно тренер извинявам се,че се усъмних компетнетното ви форумно мнение.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
blue avalanche написа:При това положение възниква въпросът защо Матеус го взима като нападател,след като всички тук се "скъсахте" да обяснявате,че той,всъщност,не е нападател в чистия му вид.Нали се сещаш какво ще се случи,ако го пуснат като някакъв таран?
Надявам се да го вика, за да го пробва на мястото зад нападетеля срещу Корсика. Срещу Черна гора Матеус няма право да рискува с дебютант.
-
- Контакти:
Генков в атака и зад него Божилов-това му е играта на Матеус 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Какъв яд само ги тресе в Подуене![]()
Синята лавина налива масло в огъня, Стрелеца го раздухва... От Левски и ЦСКА винаги търсят под вола теле и недоумяват как може някой друг футболист да бъде извикан, нищо ново. Ако си спомняш, и за повиквателната на Димов говореха по същия начин. По онова време бяха уж сигурни шампиони, така че недей да нажежаваш обстановката излишно с приказки за калъфки и тем подобни.
ShooterMan написа:Генков в атака и зад него Божилов-това му е играта на Матеус
Пак ще е турист като предишните викани от Черно море в националния, за да играеш титуляр в националния трябва да имаш сключен договор с Лъчо Танев или Емил Данчев и то в договора ти да фигурира сериозна комисионно при бъдещ трансфер зад граница, ето при това условие може да имаме играч, който да е титуляр в тоя измислен национален отбор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Пак ще е турист като предишните викани от Черно море в националния, за да играеш титуляр в националния трябва да имаш сключен договор с Лъчо Танев или Емил Данчев и то в договора ти да фигурира сериозна комисионно при бъдещ трансфер зад граница, ето при това условие може да имаме играч, който да е титуляр в тоя измислен национален отбор
И на мен ми намирисва на нещо такова. Божилов и да играе, ще е срещу Корсика, непризната от УЕФА/ФИФА контрола, която няма да влезе във визитката му.
yavorescu написа:Mourinio написа:Пак ще е турист като предишните викани от Черно море в националния, за да играеш титуляр в националния трябва да имаш сключен договор с Лъчо Танев или Емил Данчев и то в договора ти да фигурира сериозна комисионно при бъдещ трансфер зад граница, ето при това условие може да имаме играч, който да е титуляр в тоя измислен национален отбор
И на мен ми намирисва на нещо такова. Божилов и да играе, ще е срещу Корсика, непризната от УЕФА/ФИФА контрола, която няма да влезе във визитката му.
Първо-нека го пусне в игра,макар и срещу Корсика.Да покаже става ли за национала,не става ли...После макар че не е официален мач,мислите ли че няма да има мениджъри на мача?Жоро много добре знае че ако се представи на ниво,ще привлече внимание.А той притежава много качества атрактивни за мениджърите.Висок,борбен/не като Бербо с когото е сравняван/играе нелошо с глава,стреля с двата крака,притежава отличен контрол на топката,умее да задържа когато трябва,да подава когато трябва.Играч от типа НЕЕГОИСТИ-отборен такъв.Просто играч-мечта.Ако попадне на правилен треньор,може да се развие много.Има потенциал.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:yavorescu написа:Mourinio написа:Пак ще е турист като предишните викани от Черно море в националния, за да играеш титуляр в националния трябва да имаш сключен договор с Лъчо Танев или Емил Данчев и то в договора ти да фигурира сериозна комисионно при бъдещ трансфер зад граница, ето при това условие може да имаме играч, който да е титуляр в тоя измислен национален отбор
Първо-нека го пусне в игра,макар и срещу Корсика.Да покаже става ли за национала,не става ли...После макар че не е официален мач,мислите ли че няма да има мениджъри на мача?Жоро много добре знае че ако се представи на ниво,ще привлече внимание.А той притежава много качества атрактивни за мениджърите.Висок,борбен/не като Бербо с когото е сравняван/играе нелошо с глава,стреля с двата крака,притежава отличен контрол на топката,умее да задържа когато трябва,да подава когато трябва.Играч от типа НЕЕГОИСТИ-отборен такъв.Просто играч-мечта.Ако попадне на правилен треньор,може да се развие много.Има потенциал.
Наборе, защо всички бързате да продавате момчето? Аз също смятам, че рано или късно Божилов ще отплава на запад, но смятам, че все още има какво да даде на моряците.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!