Черно море - Берое - 1:0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно море - Берое (28 май, Събота, 18ч.)
В Англия честта значи много.Ето например Ман Ю,3 дни преди финал за ШЛ пуска титуляри и бие борещия се за 1 точка Блекпул,повтарям-бие,обръща ги дори от 1:2!!!Това е гранд!А не като нашето отборче от Панчарево,което първо се надупи на Пирин,а после под предтекст,че имали финал за КБ се надупва и на Локо Пд...а къде е ШЛ,къде е финал за КБ и къде е Славия и къде е Барселона а?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:В Англия честта значи много.Ето например Ман Ю,3 дни преди финал за ШЛ пуска титуляри и бие борещия се за 1 точка Блекпул,повтарям-бие,обръща ги дори от 1:2!!!Това е гранд!А не като нашето отборче от Панчарево,което първо се надупи на Пирин,а после под предтекст,че имали финал за КБ се надупва и на Локо Пд...а къде е ШЛ,къде е финал за КБ и къде е Славия и къде е Барселона а?
Aз си спомням един друг мач: Манчестър Юн - Уест Хям, последен кръг, домакините не играеха за нищо, а на гостите им трябваше на всяка цена 3 точки, за да се спасят и биха с гол на Карлос Тевес, а след това въпросният премина на Олд Трафорд

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
yavorescu написа:Mourinio написа:Дори в Премиершип вчера странахме свидетели на ''полягване'' от страна на Стоук Сити срещу Уигън и се спасиха за сметка на Бирмингам.
Няма такова нещо. Стоук не могат да понасят Уигън заради нарушаването на едноминутното мълчание за сър Стенли Матюс преди десетина години. Не биха изпуснали и 3 милиона паунда от по-добро класиране. Просто Уигън се бориха за живота си, а и с голям късмет оцеляват вече пореден сезон...
Абе то и ние не понасяме спартак, ама едва ли си забравил един мач, в който им дадохме 3 точки и останаха в групата, след мача дори тях ги беше срам от тоя ''успех'', ако не се лъжа Красен Кралев и Ясен Петров си подадоха оставките или по-скоро бяха уволнени...
-
- Контакти:
Не не,никакви уволнения,Красен Кралев НАПУСНА и тогава ми каза лично,че напуска "защото това което станало на терена не е в неговите разбирания за футбол и той не може да бъде част от това"-точно така ми каза г-н Кралев тогава.Можем само да гадаем,но никак не е трудно да се досетим как кметските избори есен 2007 пробиха отнякъде ръководството на Черно Море,а след Кралев бяха отстранени и други хора от там като Николаев например,който е гъст с кмета и мисля,че тази работа дойде от него,но както казах-само можем да гадаем.Във всички случаи за разлика от смешниците в ЦСКА,разните Гърнета,Праховци и прочее ПЛАЯЦИ нашия човек имаше МОРАЛ и когато видя нещо не в рамките на феърплея си замина веднага.И тук е момента да напомня,че все още ни трябва ФУТБОЛЕН ръководител,а Кралев тогава каза и,че винаги е готов да работи за Черно Море и неговата кауза-е,очевидно е,че акъла в главите на Маринов и Шабан не е много и точно те са хората пречещи на Черно Море да върви нагоре-като почнем от тревата на стадиона,през провалената селекция зимата,че до допускането на Генов да ръководи решителен мач на Черно Море....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
С две ръце съм ЗА това Красен Кралев да се върне като ръководител в Черно море за сметка на Шабан и Маринов, никога не оставаше длъжен, когато някой шеф, футболист, журналист или какъвто и да е си позволеше да нападне Черно море, винаги защитаваше интересите на клуба, а тоя Шабан се скри онзи ден, когато го извикаха от ДК, Марин Маринов и той се крие, когато трябва да защити Черно море срещу нападки на друг отбор, да не говорим и как управлят парите ма ТИМ за клуба, идея си нямат как да развият Черно море, просто имахме късмет, че случихме на ''помощник'' тоя път, че както не обичат и да дават пари за треньори, щяхме сега да я караме с Радо Боянов или още с Велизар...
Танка напуска със сигурност, инфото е от съблекалнята а отбора можеби е ЦСКА, Радуканов нали уж го харесва!!! Танко даде много за клуба дори разпечата вратата на Йенс Леман, трябва да се опъне един лозунг към него, какъвто опънаха Левски, без значение дали ще остане или не той е моряк и ще бъде изпратен с аплодисменти или ще бъде посрещнат с такива от мене!!!
П.П относно мача футболистите са напълно сигурни, че локотата няма да бият а ние ще бием и към 20:00 на 28.05.2011 ще празнуваме
)) това е което трябва да мислим! да пеем цял мач, ако имаме късмет ще ходим в Бургас на лято! Гигов, плаща на Събев а Динев на Венци и просто правят едни корави хиксове а ние бием Берое с 3:0. Ако ли не можем да ходим с високо вдигнати глави понеже ние сме ЧЕРНО МОРЕ играем феърплей и скачаме на всички!!!
П.П2 Аз също харесвах Кралев! Винаги заставаше зад феновете винаги мислеше както за нас така и за отбора ни, просто човека милееше за Черно море!!! Отделно играехме с екипи Пума последен модел а не с Мишо... аз като бях малък играехме с Пума, плюс това сега "ТИЧА" щеше да е кокетно стадионче подобно на ловешкото и нямаше да ни пука дали ни моткат с Стадион Варна!!!
П.П относно мача футболистите са напълно сигурни, че локотата няма да бият а ние ще бием и към 20:00 на 28.05.2011 ще празнуваме

П.П2 Аз също харесвах Кралев! Винаги заставаше зад феновете винаги мислеше както за нас така и за отбора ни, просто човека милееше за Черно море!!! Отделно играехме с екипи Пума последен модел а не с Мишо... аз като бях малък играехме с Пума, плюс това сега "ТИЧА" щеше да е кокетно стадионче подобно на ловешкото и нямаше да ни пука дали ни моткат с Стадион Варна!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Няма две мнения за Красен Кралев. Всеки един фен на моряците го иска в Управата на отбора, но ... както казах феновете. Важно е какво мисли по въпроса собственика.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
И аз стоях и стоя зад Кралев, но 2 уточнения:
1. Напусна по съвсем нефутболни причини
2. Той махна 1913 от емблемата и измисли звездичките
Трудно ще бием Берое, но е въпрос на чест да го направим.
1. Напусна по съвсем нефутболни причини
2. Той махна 1913 от емблемата и измисли звездичките
Трудно ще бием Берое, но е въпрос на чест да го направим.
morqche написа:Tанка напуска със сигурност, инфото е от съблекалнята а отбора можеби е ЦСКА, Радуканов нали уж го харесва!!!
Много жалко

Не ми е ясно какво ще прави в ЦСКА? Трудно ще измести Коцета-Моцета и разни жабари от титулярния състав, а не вярвам да се задоволи със статут на резерва...
коцето ще играе отляво, а танко централен..... румен трифонов е издънката на цска в момента според мен... танка ще им дойде идеално
лошото е, че мен много ме кефи и искам да го задържим

лошото е, че мен много ме кефи и искам да го задържим