Надявам се все пак да намериш свободни места. Ходи в клуба и питай, може да излезе нещо.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
surikat написа:Абе момчета,ако се съберете 4 човека и си разделите горивото на един автомобил,ви излиза по евтино от колкото с автобус или с влак.Призовавм ви всички да направим мача в Бургас домакински за нас.Аз съм оптимист и съм убеден,че ще бием(1:3)Между другото бургазлии не са вземали заплати от 4м.дано не са мотивирани за игра.
Converse написа:surikat написа:Абе момчета,ако се съберете 4 човека и си разделите горивото на един автомобил,ви излиза по евтино от колкото с автобус или с влак.Призовавм ви всички да направим мача в Бургас домакински за нас.Аз съм оптимист и съм убеден,че ще бием(1:3)Между другото бургазлии не са вземали заплати от 4м.дано не са мотивирани за игра.
Дабе, само домакински ще го направите![]()
Бургазлии са си взели заплатите, ама при вас гледам ТИМ започват да стягат кранчето
Converse написа:surikat написа:Абе момчета,ако се съберете 4 човека и си разделите горивото на един автомобил,ви излиза по евтино от колкото с автобус или с влак.Призовавм ви всички да направим мача в Бургас домакински за нас.Аз съм оптимист и съм убеден,че ще бием(1:3)Между другото бургазлии не са вземали заплати от 4м.дано не са мотивирани за игра.
Дабе, само домакински ще го направите![]()
Бургазлии са си взели заплатите, ама при вас гледам ТИМ започват да стягат кранчето
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта