Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимни трансфери на Тича
Да се развиват момчетата,ама айде първо да се развива клубът!Какво е Черно Море без Даниел Димов и без Александър Александров?Ами едно голямо НИЩО.Това са ни двата най-класни играчи през цялата есен...при това изпълнители БЕЗ АДЕКВАТНИ смени,с класа над колегите си от другите отбори,играчи придаващи КЛАСА на Черно Море,облик на отбора,спокойствие.Без тях Черно Море ще бъде разпилян!Мога да приема трансфер в чужбина,но в България-не.Мисля,че досега се е доказало,че млади играчи в България не продаваме и се надявам да се продължи това.А слухът за интереса на Литекс към Димов е от партенката-сайт,то интерес може да има,но вярвам,че идиоти в Черно Море макар и да има много в ръководството няма да рискуват и един мощен скандал с феновете ей така,като за финал на всичките простотии от есента.А продажба на Димов в България ще значи скандал и то много голям скандал.Да продават мършите там Георгиев,Мадончо(дето го искаха Левски) и толкоз.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
При тоталната липса на футолни хора в ръководството ни, няма да се учудя на какъвто и да е трансфер.Дано Дани и Шерифа останат и да дойде Винтер.Аз само се чудя за какво са ни млади футболисти от други отбори при положение, че си имаме Тошко,Румбата,Ратника,Капитанов и по-малките отдолу, които се очертават като страхотни футболисти?Имаме нужда най-вече от истински нападател/като Миро/ и 2 бега.Ако Шерифа бъде продадеен ще имаме нужда и от Централен/то не, че сега имаме смяна за него/.За какво за ни дефанзивни и офанзивни халфове, когато едни от най-добрите на тези постове-Димов,Петков,Жоро,Ратника и страхотни крила като Румбата,Тошко,Ели/когато е във форма/.Отново се замислям дали не се прави селекция без треньор или просто Шубата и Ерджан си харесват нещо,някого,някъде и действат???Трябват ни първо Треньор и Спортнотехнически директор, който разбира футбола!!!Вижте какво направи Зума с Локо!!!
зеления написа:Sole написа:За тези тримата анонимници,може да се прецени дали ще останат в Ч.море само след пробен период и игра в контролите през зимната пауза.Но първо преди това трябва да има сериозна чистка в отбора.
А пък още по-първо - треньор.
Най лошото е,че специално за тези трансфери са питали Генов.Той казал че момчето от Ботев преди три години бивал,ама след като отишъл в Англия,не е чувал нищо за него.Въпроса ми е,как като не сте чували за някакъв играч 3!!!???години,ще го викате на проби.За босненеца-ясно.Добра визитка за 20 годишен играч.Ама пловдивчанчето е еба си въпросителната.Не за друго,а ако ставаше за нещо нямаше да се връща в България.Зехиров е играч,какъвто в момента като качества нямаме в школата.Може би само Бекир Расим е с такива,но е още много млад и не си струва да го изхабим толкова млад.Няколко слаби мача и разбирачите ще го метнат.Да ви напомня ли как нареждаха Димов в последните мачове на Тича?И това е лидера,човека който е най добрият в БГ на тази позиция,човека който според феновете е непродаваем,а според Марин Маринов е единственият в Морето който струвал пари.Рано е още за нашите юноши.Не визирам Тошко и Румбата.А за Капитанов е редно от пролетта да присъства в групата и всеки мач да записва минути.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
Бекир Расим е играч с огромно бъдеще.След Илиан Илиев нашата школа не е вадила плеймейкър и този устрем на 17 годишните,спечелената Купа на България през май са доказателство,че имаме страхотен талант и подавач в лицето на Расим.Аз го отбелязвам винаги и апелирам да бъде викан в мъжете,да записва 10-15 игрови минути,просто защото този играч няма алтернатива,специалистите го определят като супер-талант.Не казвам да бъде основна фигура в отбора,но просто трябва да направим така,че да се е адаптирал към мъжете рано-рано,защото в мига в който е готов няма никакво съмнение-Бекирчо ще е основен,фундаментален футболист за отбора,може би дори ключво в мисията Черно Море Шампион 2013.И в тази мисия още влизат Капитанов,Атанас Илиев,до 2012 всички трябва да са титуляри,1 година обиграване на отборът който ще гони титлата и мощна атака 2013.Ние ако не оползотворим това поколение юноши,2 супер нападателя,плеймейкър с невероятни заложби,вратар,2 защитника,ляво крило-всички национали...аз не виждам кога.Барса смаза Реал със 8 свои кадри на терена,ако тези националчета бъдат адаптирани,то и ние ще имаме 8-9 като прибавим и по-старите Димов,Тошко Колев и Румбата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Мда, и аз това казах - най-талантливите направо да се вземат при мъжете да тренират с А отбора. Може да играят мачове за съответната за тях възраст, но най-малкото да тренират с мъжете, за да свикват с по-големите да играят и да се адаптират. Щото на мен ми писна от разни млади надежди на по 25 години... каква млада надежда е това бе
Но пък специално в пускането им в мачове за мъжете може би не трябва да се избързва чак толкова... 1 година просто да тренират с мъжете и да свикнат и едва тогава да се пускат в мачовете по 15-20 мин., за да ги предпазим от контузии, а и да им укрепнат по-добре костите и едно друго. Но хем не трябва да се избързва, хем не трябва и да се закъснява - баланса трябва да се търси (дано не го казвам само заради зодията си - везни
) в развитието на младите
Според мен ни трябва наистина един треньор дето си разбира от работата и помага в развитието на младите, може да им обяснява какво да правят, за да подобряват играта си. А гръбнака си мисля, че трябва да се върти около Георги Илиев, Миро Манолов, Даниел Димов, Александър Александров ЦЗ и Танко Дяков евентуално.... и около тях да се обиграват новите момчета и след време съответно Димов капитан.... въпреки че това май е малко фантастично, ще ми е странно ако не го поискат от някое силно първенство на Запад

Но пък специално в пускането им в мачове за мъжете може би не трябва да се избързва чак толкова... 1 година просто да тренират с мъжете и да свикнат и едва тогава да се пускат в мачовете по 15-20 мин., за да ги предпазим от контузии, а и да им укрепнат по-добре костите и едно друго. Но хем не трябва да се избързва, хем не трябва и да се закъснява - баланса трябва да се търси (дано не го казвам само заради зодията си - везни

Според мен ни трябва наистина един треньор дето си разбира от работата и помага в развитието на младите, може да им обяснява какво да правят, за да подобряват играта си. А гръбнака си мисля, че трябва да се върти около Георги Илиев, Миро Манолов, Даниел Димов, Александър Александров ЦЗ и Танко Дяков евентуално.... и около тях да се обиграват новите момчета и след време съответно Димов капитан.... въпреки че това май е малко фантастично, ще ми е странно ако не го поискат от някое силно първенство на Запад

Димов не е поискан на запад,само и единствено саради начина му на изнасяне на топката.Просто не го може този компонент от играта.Добрата новина е че с един треньор като Винтер примерно.който може да работи с млади играчи и факта че Димов е само на 21.т.е.има време да отработи този елемент от играта/може и до една две години да го вземат.Но аз като един истински фен на Морето,предпочитам да остане завинаги при нас.И наистина да станем като Барса.7-8 наши момчета да играят при мъжете.Нищо друго не искам.Наши да защитават честта на клуба.Със сърце и себераздаване,като Димов,Тошко,Румбата в момента.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
Димов за момента е класически дърводелец,но точно това което му убягва като доброто изнасяне и пас му пречи наистина.Трябва да се отстрани това,защото в Димов виждам един играч тип Серхио Бускетс.На Класико онзи ден коментатора каза,че Серхио бил като стълб забит в центъра,през който няма минаване и който просто разпределя спечелените с лекота благодарение на физиката си топки към Шави,Иниеста и Меси.Точно това прави с лекота и Димов до момента в който се стигне до разпределяне....Междудругото така ми стана интересен Зехиров,защото си спомних,че беше в отбора на България заедно с Дани Димов и Тошко Колев които играха на Европейското за юноши през 2008.Там беше и Петър Денчев.Та се зачудих какъв е точно поста на Зехиров на терена и попаднах на това....http://www.transfermarkt.ch/en/atanas-zehirov/profil/spieler_87284.html....според сайта - плеймейкър!Интересно,може да е удар,де да знаеш 

На мен ми стана интересно какво пише в уикито по въпроса и на какво се натъкнах:
Atanas started his career as player in Rodopa Smolian as teenager he moved to play for Levski Sofia.He did not have very successful stay in Levski and then he moved to FC Septemvri from where he was scouted by CSKA Sofia.
Още един който се води юноша на ЦСКА, а всъщност е сменил почти половин дузина отбори преди да навърши 21.
Atanas started his career as player in Rodopa Smolian as teenager he moved to play for Levski Sofia.He did not have very successful stay in Levski and then he moved to FC Septemvri from where he was scouted by CSKA Sofia.

-
Най-добрите зимни трансфери в Черно море са 5-6 юноши от набор 91 и 92, 3-4 от набор 93 и 2-3 от набор 94 в първият отбор, и тези футболисти да почнат да се налагат като титуляри!Така ние ще изградим един силен отбор по примера на Барса - с млади , перспективни и наши юноши!
Стефан Генов познавал добре качествата на Найден Терзиев
Източник: http://www.ole-bg.com 18:46 / 01.12.2010
Треньорът на "Черно море“ Стефан Генов призна, че е запознат с качествата на Найден Терзиев, който е на проби в отбора. Както е известно, двамата са съграждани. "Найден е интересен футболист, но си тръгна от "Ботев“, когато клубът изнемогваше при Христолов. Нямам обаче представа в какво състояние е след гурбета в Англия, нито знам в кой отбор е играл там“, каза Генов. По време на първото занимание добро впечатление с обноските си направи друг футболист на проби - игралбият за Шалке Емир Байрич. Самият той призна, че се справя еднакво добре на всеки пост в средата на терена и изрази надежда, че ще подпише договор. "Дано всичко завърши добре и подпиша. Няма проблем да играя там, където ме постави треньорът“, каза Байрич. Той, Терзиев и Зехиров ще останат на проби най-малко седмица, преди да бъде взето крайно решение за тях.
Обноските??? Хах, та ние Вип Персони за салонните мероприятия на паркетния "лъв" Евгени Минчев ли пробваме или търсим стабилни, кадърни, надъхани за изява и раздаване млади и перспективни футболисти????!!! То не, че културата и възпитанието както на терена, така и извън него не трябва да са на ниво, но... Хаххаха, егати какво направило впечатление на журналистите след като изгледали първото занимание!!!? Щом само това са забелязали и ги е впечатлило, а не някакви чисто спортно-технически или тактически познания, желание за изява и трудолюбие на тренировките.... смятай! Остава само да се надяваме, че журналиста пуснал тая информацийка или е бил на вълна банкети, приеми, изложби и други културно-масови мероприятия, та се е пообъркал леееекичко така в съществото на статиите които пише в момента... или пък просто от добро възпитание, ей така за да не обиди тоя, който е довел момчетата и тоя, дето ги пробва, е написал това, за да има все пак нещо хубавко написано за тях.
До тук с шегите и закачките!
Интересно ми е все пак обаче, защо нищо не пишат за борбеността и твърдостта на тоя Байрич, когото пробваха в защита, за тактическите и не лоши технически умения на Зехиров изпробван в средната линия?! За Терзиев нямам мнение, нищо интересно не видях. То не, че Байрич блесна с нещо кой знае какво или пък Зехиров е някакво Пеле, но на първо четене не стояха зле. А и от една тренировка не се правят генерални изводи, нали?! Ама да ни хвърляш в тъч тука с гениалното прозрение, че единия "впечатлил с обноските си" , нито дума за чисто футболни качества, а и нито дума за другите двама.. хм. Абе аз си се посмях, стана ми веселичко! На вас... не знам?!
Източник: http://www.ole-bg.com 18:46 / 01.12.2010
Треньорът на "Черно море“ Стефан Генов призна, че е запознат с качествата на Найден Терзиев, който е на проби в отбора. Както е известно, двамата са съграждани. "Найден е интересен футболист, но си тръгна от "Ботев“, когато клубът изнемогваше при Христолов. Нямам обаче представа в какво състояние е след гурбета в Англия, нито знам в кой отбор е играл там“, каза Генов. По време на първото занимание добро впечатление с обноските си направи друг футболист на проби - игралбият за Шалке Емир Байрич. Самият той призна, че се справя еднакво добре на всеки пост в средата на терена и изрази надежда, че ще подпише договор. "Дано всичко завърши добре и подпиша. Няма проблем да играя там, където ме постави треньорът“, каза Байрич. Той, Терзиев и Зехиров ще останат на проби най-малко седмица, преди да бъде взето крайно решение за тях.
Обноските??? Хах, та ние Вип Персони за салонните мероприятия на паркетния "лъв" Евгени Минчев ли пробваме или търсим стабилни, кадърни, надъхани за изява и раздаване млади и перспективни футболисти????!!! То не, че културата и възпитанието както на терена, така и извън него не трябва да са на ниво, но... Хаххаха, егати какво направило впечатление на журналистите след като изгледали първото занимание!!!? Щом само това са забелязали и ги е впечатлило, а не някакви чисто спортно-технически или тактически познания, желание за изява и трудолюбие на тренировките.... смятай! Остава само да се надяваме, че журналиста пуснал тая информацийка или е бил на вълна банкети, приеми, изложби и други културно-масови мероприятия, та се е пообъркал леееекичко така в съществото на статиите които пише в момента... или пък просто от добро възпитание, ей така за да не обиди тоя, който е довел момчетата и тоя, дето ги пробва, е написал това, за да има все пак нещо хубавко написано за тях.

До тук с шегите и закачките!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------