Iceberg написа:Бе то няма лошо. Важното е да го правим за собственно забавление и употреба, а не да се вземаме насериозно и едва ли не да диктуваме на треньора състава, действията и да натрапваме мнение. : ))))))))) Иначе то е ясно. Всички сме разбирковци! : )))))) И котарака, и Рон, и Зеления... всички : )))))))))))))) Вижте, не ме разбирайте погрешно. И на мен ми е интересно да редя състав, ама някак не го натрапвам и не заклевам тренера да пусне точно него : ))))))))) Айде сега, да видим и други мнения за състава в Неделя?! Стрелеца гледам се отчете, имаше още някой напълно съгласен. Други мнения има ли? Аз ще изчакам още малко до утре, че да поразмисля : ))))))))))
айс, стига бе братле... Нали не мислиш, че някой от форума като пуска правилния за него съств според него, едва ли не го натяква на треньори и ръководство

Това е несериозно... Форума е затова всеки да пусне каквото мнение прецени според правилата... Тук сме страшно различни хора, но ни обединява идеята Черно Море! На мен лично много хора са ми странни и с техните виждания, както аз на тях, но точно затова е интересно