Добре бе как не ви писна да меляте цяла седмица едно и също във форима на Левски,във форума на Черно Море.
Всичките тези темички са напълно безмислени...казвам ТЕМИЧКИ.Както Литекс ви обясни по горе , трябва да сте запознати с наредбите и т.н.
След това искам да отбележа изключително лошия терен на който се игра мача. Ок искате преиграване ? Аз предлагам със чужд съдия и на стадион Лазур. Мисля че всички знаеме какво ще стане. Знаете ли едно време в Англия какво са правили слабите отбори от долните девизии когато са играели за купата на Англия срещу силните от Премиършип ? Мокри ли са терените,за да запреличат на кални бани,така шансовете са били 51:49 в тяхна полза.Ако не се лъжа пред скамейката на гостуващия отбор ( В случая Левски ) терена е пропаднал около 5 см и по телевизията изглеждаше супер смешно.
Черно Море сезира УЕФА!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море сезира УЕФА!!!
Стига демострации на некомпетентност.
1. Едва ли отговорните фактори в Черно море са и помислили, да се обръщат към Международната феде-
рация. За всеки нелаик в тази област, е пределно ясно, че УЕФА не се занимава с подобни казуси и при
неспазването на въведените от нея правила, наказва жалбоподателя. Само миналата година, поради
направилно подадени жалби са наказани с глоба до 5000 шв.франка 7 европейски отбора.
2. Като прибавим, че съдийството в тази среща ощети и двата отбора, но не допусна формално нарушение,
прави всякакви желания за преиграване, несъстоятелни и са само плод на амбиции за демонстрация на
невежество и груба запалянковщина.
1. Едва ли отговорните фактори в Черно море са и помислили, да се обръщат към Международната феде-
рация. За всеки нелаик в тази област, е пределно ясно, че УЕФА не се занимава с подобни казуси и при
неспазването на въведените от нея правила, наказва жалбоподателя. Само миналата година, поради
направилно подадени жалби са наказани с глоба до 5000 шв.франка 7 европейски отбора.
2. Като прибавим, че съдийството в тази среща ощети и двата отбора, но не допусна формално нарушение,
прави всякакви желания за преиграване, несъстоятелни и са само плод на амбиции за демонстрация на
невежество и груба запалянковщина.
Последна промяна от elit на 23 сеп 2010 19:41, променено общо 1 път.
-
bat sashko
- Контакти:
лелеее ако пратите запис на ЦЕЛИЯТ мач по-скоро ще ви присъдят служебна загуба отколкото преиграване, а и ако незнаете Батков е купил И уефаSagittarius написа:GoingDown написа:Да пратете и запис на мача миналата година за купата , с кристално чистия гол който ни отмениха и скандалното съдийство на Ставров !
Що миналата година не ревахте ! А смешници ?
Защо да ревем,вие малко ли ревахте,че сменихте комисиите,сложихте ваша подлога чиято робота се видя в понеделник?Пак ви казвам-сбъркали сте хората с които да си правите майтап!Ние не сме Миньор Пк или ЦСКА и точно защото имаме чест и достойнство не можем да оставим някакво отборче да се подиграва с нас.И отново повтарям,че играхме с ПСВ,Сампдория,Щутгарт,Макаби...нямаме НИТО един изгонен и срещу нас не е бита НИТО една дузпа...така,че бръщолевенията за 5 изгонени и 100 дузпи ги запазете за лумпените си фенове,на нас не ни ги пробутвайте,не върват
Последна промяна от bat sashko на 23 сеп 2010 19:44, променено общо 1 път.
На съдии от чужбина и на тях сме сърбали попарата и точно, че идва взема си парите и си заминава съм твърдо против такива назначение, защото тогава всички ще са с измити ръчички.
Сега Йорданов е наказан и няма да получи наряд, ако е съдия от чужбина няма кой да го накаже.
Проблема се крие някъде в предразсъдъците ни, защото даден мач без значение кой е той далече преди да се изиграе се коментира неговия съдия, а това е адски вредно и тъпо.
Супер много ще се радвам ако от съдийската комисия не обявяват имената на съдиите преди мачовете и да ги научваме един час преди самият мач.
Ще ти дам пример, назначиха пастата на ЦСКА - Литекс, цяла седмица простотия по медиите и след това искаме съдията да бъде спокоен когато води двубоя и всички му следят дори дишането.
Славия - ЦСКА, същата работа, Славия победи и коментарите почнаха с и Генов не им помогна и ред подобни глупости и простотии.
Мога да изреждам примери до утре, но не виждам никакъв смисъл.
Сега Йорданов е наказан и няма да получи наряд, ако е съдия от чужбина няма кой да го накаже.
Проблема се крие някъде в предразсъдъците ни, защото даден мач без значение кой е той далече преди да се изиграе се коментира неговия съдия, а това е адски вредно и тъпо.
Супер много ще се радвам ако от съдийската комисия не обявяват имената на съдиите преди мачовете и да ги научваме един час преди самият мач.
Ще ти дам пример, назначиха пастата на ЦСКА - Литекс, цяла седмица простотия по медиите и след това искаме съдията да бъде спокоен когато води двубоя и всички му следят дори дишането.
Славия - ЦСКА, същата работа, Славия победи и коментарите почнаха с и Генов не им помогна и ред подобни глупости и простотии.
Мога да изреждам примери до утре, но не виждам никакъв смисъл.

bat sashko написа:лелеее ако пратите зарис на ЦЕЛИЯТ мач по-скоро ще ви присъдят служебна загуба отколкото преиграване, а и ако незнаете Батков е купил И уефаSagittarius написа:GoingDown написа:Да пратете и запис на мача миналата година за купата , с кристално чистия гол който ни отмениха и скандалното съдийство на Ставров !
Що миналата година не ревахте ! А смешници ?
Защо да ревем,вие малко ли ревахте,че сменихте комисиите,сложихте ваша подлога чиято робота се видя в понеделник?Пак ви казвам-сбъркали сте хората с които да си правите майтап!Ние не сме Миньор Пк или ЦСКА и точно защото имаме чест и достойнство не можем да оставим някакво отборче да се подиграва с нас.И отново повтарям,че играхме с ПСВ,Сампдория,Щутгарт,Макаби...нямаме НИТО един изгонен и срещу нас не е бита НИТО една дузпа...така,че бръщолевенията за 5 изгонени и 100 дузпи ги запазете за лумпените си фенове,на нас не ни ги пробутвайте,не върват
И защо реши, че ще ни присъдят служебна загуба или така е по-удобно със сините очила? Фрапиращи грешки имаше и от двете страни... Просто Йорданов е некадърник доказа го още преди година! И там е проблема, че от Уефа трябва да натисднат БФС да се вземе в ръце- айд емайната му на конкретния мач, ама вие наистина ли мислите, че съдийството у нас е тръгнало на добре, както каза Милиев
- NightSKill
- Контакти:
Да се преиграе ама не на Тча.Да се играе на Генера или на Неутрале ПО ДОБЪР Терен Тогава ще видим кой ще победи.А и това преиграване е около 1% възможно,Сигурно Франция-Ейре са го преиграли.Друг път айде ся приемете загубата и толкова!
Само Левски
- headhunter
- Контакти:
MORSKI написа:headhunter написа:За "Mорето" май това беше мача на сезона. Колкото и жалби да пускат ме съмнява да има някакъв резултат. Лошото е че за този мач с Левски се хващате, като удавник за сламка, вместо да си видите истинските проблеми - слабия треньор, слабата и адски груба на моменти игра, липсата на класни играчи (изключвам само Георги Илиев), както разбира се и липсата на успехи в последните години, което се дължи на предните 3 фактора.
Първо, за нас това не бешпе никакъв мач на сеозна- клише измислено от вас! Това, че 2 месеца ревахте за мача зимаа прави ли онзи мач на сеозна за вас? Стига глупсоти! Ние си гледаме следващия съперник в първенството, но същевременно на ръководството не им пречи да покажат, че не са сългасни с ужасното съдийство на Йорданов, който и вие не харесвате и не знам къде е проблема?
Второ, ние си знаем проблемите - ти не се притеснявай за нас... Знаем си треньора, стадиона и играчите![]()
Успехи пък точно да кажеш, че нямаме- 3 място, два финала за купатаМачове в Европа... До титла няма как да се добререм понеже то е ясно как се ставаа шампион у нас- под масата! Със здраве!
Морски отговарям ти веднага:
Това, че 2 месеца ревахте за мача зимаа прави ли онзи мач на сеозна за вас?
Категорично НЕ. Победата на Олимпико беше мач на сезона, поне за мен.
Ние си гледаме следващия съперник в първенството, но същевременно на ръководството не им пречи да покажат, че не са сългасни с ужасното съдийство на Йорданов, който и вие не харесвате и не знам къде е проблема?
Първо - ще ме убедиш, че ви интересува повече следващия съперник, като почнете да пускате повече теми за следващия съперник, отколкото да дискутирате в безброй теми отминалия мач.
Второ - Йорданов ако беше "наш" човек трябваше да ви изгони поне двама играчи много преди спорните положения за дузпите.
Успехи пък точно да кажеш, че нямаме- 3 място, два финала за купатаМачове в Европа...
Тука ИЗВИНЯВАЙ... просто се подведох - за нас 3-то място и финал за купата са НЕуспех, за вас ясно са успех... За вас са важни мачовете и участието в Европа, а за нас победите и по-дългото участие там
До титла няма как да се добререм понеже то е ясно как се ставаа шампион у нас- под масата!
Съмнява ме, че ТИМ-аджийте са толкова "вързани", че да не могат да станат шампиони поне веднъж (щом Гриша Ганчев и Жоро Илиев могат, не виждам къде е проблема и ТИМ да успее)
Последна промяна от headhunter на 23 сеп 2010 19:53, променено общо 1 път.
NightSKill написа:Да се преиграе ама не на Тча.Да се играе на Генера или на Неутрале ПО ДОБЪР Терен Тогава ще видим кой ще победи.А и това преиграване е около 1% възможно,Сигурно Франция-Ейре са го преиграли.Друг път айде ся приемете загубата и толкова!
Първо, ти сега от Дунав ли си от Левски ли си, или си от Лесичери може би
Второ, да с епреиграел на Герена
Ако изобщо се стигне до преиграване едва ли ще е някъде другаде освен на Тича- терена не е достатчъен довод! Дори и да е на неутрален терен, каква е гаранцията, че Левски ще победи?
Иначе за приемането на загубата си прав порпинцип, но и вие тярбваше да приемете загубата зимата, но не го направихте- сега от нас ли искате? Пак нагло!
- NightSKill
- Контакти:
MORSKI написа:NightSKill написа:Да се преиграе ама не на Тча.Да се играе на Генера или на Неутрале ПО ДОБЪР Терен Тогава ще видим кой ще победи.А и това преиграване е около 1% възможно,Сигурно Франция-Ейре са го преиграли.Друг път айде ся приемете загубата и толкова!
Първо, ти сега от Дунав ли си от Левски ли си, или си от Лесичери може би![]()
Второ, да с епреиграел на ГеренаТи изби рибата, то бива, бива наглост, ама това минава всички граници
![]()
Ако изобщо се стигне до преиграване едва ли ще е някъде другаде освен на Тича- терена не е достатчъен довод! Дори и да е на неутрален терен, каква е гаранцията, че Левски ще победи?
Иначе за приемането на загубата си прав порпинцип, но и вие тярбваше да приемете загубата зимата, но не го направихте- сега от нас ли искате? Пак нагло!
Мда Морки Нагло е.Ама тва че ме питаш от кой отбор съм не ме бърка.Аз съм от Левски щото е по-добрия градн на България,а Дунав щот съм от Русе бе.Пак Нагло!
Само Левски
headhunter написа:Морски отговарям ти веднага:Това, че 2 месеца ревахте за мача зимаа прави ли онзи мач на сеозна за вас?
Категорично НЕ. Победата на Олимпико беше мач на сезона, поне за мен.Ние си гледаме следващия съперник в първенството, но същевременно на ръководството не им пречи да покажат, че не са сългасни с ужасното съдийство на Йорданов, който и вие не харесвате и не знам къде е проблема?
Първо - ще ме убедиш, че ви интересува повече следващия съперник, като почнете да пускате повече теми за следващия съперник, отколкото да дискутирате в безброй теми отминалия мач.Успехи пък точно да кажеш, че нямаме- 3 място, два финала за купатаМачове в Европа...
Тука ИЗВИНЯВАЙ... просто се подведох - за нас 3-то място и финал за купата са НЕуспех, за вас ясно са успех... За вас са важни мачовете и участието в Европа, а за нас победите и по-дългото участие там
Съмняваме, че ТИМ-аджийте са толкова "вързани", че да не могат да станат шампиони поне веднъж (щом Гриша Ганчев и Жоро Илиев могат, не виждам къде е проблема и ТИМ да успее)
Първо, неслучайно дадох този пример, тъй като е лесно да кажете , че това е бил мача на сеозна за нас, но това са пълни измишльотини...
Второ, аз не съм длъжен на микого да давам обяснения за каквото и да е, още по-малко в този форум или да карам някого да мисли каот мен! За мен мач с Левски и ЦСКА не е по-различен от тези с другите отбори, това че някои наши фенове не мислят така не е мой проблем! А и ако имаш къса памет, да ти приопомня ли колко теми се отвориха зимата за мача и то от левскари? Приеми, че сега е същото- както вие бяхте афектирани зимата, така нашите фенове са афектирани сега! Разликата е, че тогава се смени цяла комисия, а сега едва ли ще стане нещо...
А това за Йорданов, пак преиначавате думите и си говорите неща, които на вас са ви удобни- къде съм казал, че е ваш човек? Казах, че е некадърен и двата отбора не бяха доволни от него и е доказал некадърността си отдавна! Четете и мислиете малко ......
Иначе за изгонването да не подхващаме пак темата, но вие имахте играчи, които не по-малко бяха за гонене!
Трето, ТИМ не искат да инвестират във фрубол, ако искахга както сам казваш досега и стадион да бяха направили и играчи да бяха взели, а не анонимници и т.н.. Те искат да печелят без да влагат! А и мерси, препдочитам да сме 10 ти , но не и да си купим титла и да я спечелим под масата, кой знае тогава какви теми ще се пускат и колко омраза ще се излее върху отбора ми! Препдочитам да играем силно и да дфокажем, че имаме място в челото- какт беше по времето на Спасов!