rosen_1914 написа:djikata, как успя в 1 пост да напишеш толкова безмислици и глупости, чак да не ми се занимава да ти отговарям
Обърка ли се малък хулиганино тия работи май не си ги чел .
Време е МОРСКИЯ да ти сложи спирачки май
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
rosen_1914 написа:djikata, как успя в 1 пост да напишеш толкова безмислици и глупости, чак да не ми се занимава да ти отговарям
rosen_1914 написа:Popeye написа:rosen_1914 написа:djikata, как успя в 1 пост да напишеш толкова безмислици и глупости, чак да не ми се занимава да ти отговарям
Чел съм ги тия теории на конспирацията, все едно слушам Сашо Томов.
За какво да ми слага спирачки? Вас като нещо не ви е угодно и вече веднага провокация било, да ви се мазня ли бе? Тука във вашия форум само за Левски се говори, ебахти омразата, ние ли сме ви виновни, че имате 1 титла дето са я виждали само дядовците на бащите ви и толкова? Или че играете в УЕФА веднъж на 35-40 години?
rosen_1914 написа:Това за сините хуни беше най-тъпото нещо, което съм чувал. Ми като има фенове, направили са си знаме и са го сложили. Точно тия сините хуни са си големи левскари, кво като са от перник![]()
Вас да ви мразя?! Че кои сте пък вие да ви мразя? Абсолютно безразлични сте ми, просто самите хора сте дразнещи, защото си мислите, че отбора ви е нещо, а той реално не е.
Това за Спартак не го знаех, ама то е нормално за фенове на малки отбори като вас и Спартак да подкрепят и други отбори освен локалните.
Оха колко са опасни "ГБ. Нямали да ми простят ако ме видят.
Обещавам другата година като идвам във варна ще ги намеря да им кажа колко са смешни.
Имайки впревдив, че са ви най-силната фракция, то вие сте жалка картинка. Знамето им сигурно е гепено от сам човек с раница, нали? Така винаги се оправдават като им вземат знамето смешниците
I love Black Seа, а вие колко титли и евроуспехи имате та си отваряш устата на тая тема?
rosen_1914 написа:Popeye написа:rosen_1914 написа:djikata, как успя в 1 пост да напишеш толкова безмислици и глупости, чак да не ми се занимава да ти отговарям
Чел съм ги тия теории на конспирацията, все едно слушам Сашо Томов.
За какво да ми слага спирачки? Вас като нещо не ви е угодно и вече веднага провокация било, да ви се мазня ли бе? Тука във вашия форум само за Левски се говори, ебахти омразата, ние ли сме ви виновни, че имате 1 титла дето са я виждали само дядовците на бащите ви и толкова? Или че играете в УЕФА веднъж на 35-40 години?
rosen_1914 написа:Виж симпатяга, аз живея в демократична държава и ще си правя каквото си искам. Всеки има право на мнение.
Аз съм съгласен с теб, че понякога ни подпират, ама да не мислиш, че на някой от нас му е приятно? За шефа и фракциите пак съм съгласен отново. Ама така наречените селяни са фенове на Левски благодарение на популярността му, такава каквато вие нямате.
Не се ли гордеете с онова 4:1, дето се скъсаха да ви подпират?
Все се бутате да се сравнявате с нас, а то не става. Това ми е много непонятно, иначе живейте си. Аз ако мисля, че не си прав в нещо, ще се опитам да те опровергая с факти, а вие факти не ползвате много много.
rosen_1914 написа:Виж симпатяга, аз живея в демократична държава и ще си правя каквото си искам. Всеки има право на мнение.
Аз съм съгласен с теб, че понякога ни подпират, ама да не мислиш, че на някой от нас му е приятно? За шефа и фракциите пак съм съгласен отново. Ама така наречените селяни са фенове на Левски благодарение на популярността му, такава каквато вие нямате.
Не се ли гордеете с онова 4:1, дето се скъсаха да ви подпират?
Все се бутате да се сравнявате с нас, а то не става. Това ми е много непонятно, иначе живейте си. Аз ако мисля, че не си прав в нещо, ще се опитам да те опровергая с факти, а вие факти не ползвате много много.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта