Любима песен / Скандиране

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Re: Любима песен / Скандиране

Мнениеот Popeye » 14 сеп 2010 15:20

rosen_1914 написа:djikata, как успя в 1 пост да напишеш толкова безмислици и глупости, чак да не ми се занимава да ти отговарям

Обърка ли се малък хулиганино тия работи май не си ги чел .
Време е МОРСКИЯ да ти сложи спирачки май

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 14 сеп 2010 20:13

rosen_1914 написа:
Popeye написа:
rosen_1914 написа:djikata, как успя в 1 пост да напишеш толкова безмислици и глупости, чак да не ми се занимава да ти отговарям

Чел съм ги тия теории на конспирацията, все едно слушам Сашо Томов.
За какво да ми слага спирачки? Вас като нещо не ви е угодно и вече веднага провокация било, да ви се мазня ли бе? Тука във вашия форум само за Левски се говори, ебахти омразата, ние ли сме ви виновни, че имате 1 титла дето са я виждали само дядовците на бащите ви и толкова? Или че играете в УЕФА веднъж на 35-40 години?

или че ПФК Левски е най-съдиския :evil:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 14 сеп 2010 20:22

Росенчо, айде чупка от тука разбирачо ГБ, знамена, смешни отбори и агитки...разбираш ги нещата, стига писа... :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 сеп 2010 23:12

rosen_1914 написа:Това за сините хуни беше най-тъпото нещо, което съм чувал. Ми като има фенове, направили са си знаме и са го сложили. Точно тия сините хуни са си големи левскари, кво като са от перник :?:
Вас да ви мразя?! Че кои сте пък вие да ви мразя? Абсолютно безразлични сте ми, просто самите хора сте дразнещи, защото си мислите, че отбора ви е нещо, а той реално не е.
Това за Спартак не го знаех, ама то е нормално за фенове на малки отбори като вас и Спартак да подкрепят и други отбори освен локалните.
Оха колко са опасни "ГБ. Нямали да ми простят ако ме видят.
Обещавам другата година като идвам във варна ще ги намеря да им кажа колко са смешни.
Имайки впревдив, че са ви най-силната фракция, то вие сте жалка картинка. Знамето им сигурно е гепено от сам човек с раница, нали? Така винаги се оправдават като им вземат знамето смешниците

I love Black Seа, а вие колко титли и евроуспехи имате та си отваряш устата на тая тема?

Изобщо не ми се и коментират глупсотите дето ги изписа :mrgreen: То самия факт, за хуните е достатъчен.... Направили си били знаме, ами тогав ане говорете колко мразите Перник, ако бяхте толкова принципни никога нямаше да ги посунете в сектор Б! ПРОСТО НЕ ТИ ОТЪРВА да си признаеш :mrgreen: Иначе като сме никои какво киснеш в нашия форум, а? То за мен и вие сте никои и дори не ви отразявам във форума, ама ти си по-досаден и от конска муха и киснеш тук, така че не на мен тези!
За това кой се мислел за нещо повече от това което е- хахаха, намери кой да го каже... Абе вие левскарите не бяхте ли отбора на народа случайно :mrgreen: Значи ботевисти, локомотивци, ние , беройци- не сме от народа,а :mrgreen: Как става така, че този народ хич не ви харесва май? От вас и цесекарите трудно може да се намери хора с по-голямо самочувствие! В повечето случаи без покритие, че сте и нахални нас да обвинявате!
Иначе за подрепата към т.нар "големи отбори" във Варна(какви големи отбори у нас, ахахах- вие ли сте голям отбор :mrgreen: Пак самочувсвтието ви... Големи отбори са Барса, Реал , Милан, Юве и т.н!), та пак се показа колко не си запзонат! Феновете на Черно Море в 90% си подкрепят само морето, за разлика от Спартак, които в голям процент са левскари... Така, че и тук удари на камък... При нас има и фенове на ЦСКА и Левски, които са за Черно Море, но процента е смешно малък...
А относно това, че ГБ са ни най-силната фракция :mrgreen: Пак се излагаш и пак не позна моето момче! Има други фракции, това че не си ги чул е отделен въпрос и не е мой проблем! А за вашата суперсилна фракция София- Запад(изток, север) , да отварям ли тема... Дето бие ваши хора и масата там са наркомани :mrgreen: И това ви е най-силната фракция уж! Добре, че има свестни левскари, които да се разграничават от нея!
А доколкото имам впечатления върху теб- ще кажеш на ГБ, че са смешници на живо, ама друг път и в някой друг живот :mrgreen: Яко си се филмирал явно!
А, ако държиш да го направиш- понеделник не е далеч, те няма да ти откажат :mrgreen: Дори и да не е тази година, за купата може да се паднем пък и има и други мачове.... Стига да ти стиска има как да стане винаги!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 сеп 2010 23:20

rosen_1914 написа:
Popeye написа:

Чел съм ги тия теории на конспирацията, все едно слушам Сашо Томов.
За какво да ми слага спирачки? Вас като нещо не ви е угодно и вече веднага провокация било, да ви се мазня ли бе? Тука във вашия форум само за Левски се говори, ебахти омразата, ние ли сме ви виновни, че имате 1 титла дето са я виждали само дядовците на бащите ви и толкова? Или че играете в УЕФА веднъж на 35-40 години?

Да ни се мазниш ли? Моля? Че кой те кара да влизаш тук бе? Ти киснеш и се заяждаш.... За 10 път те питам- аз да вляза ли във вашия форум и да ви кажа, колко сте ми несипматични, а? ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ! В нашия форум се говорело за Левски- бе ти сляп ли си? Как няма да се говори за вас като ваши фенове не спират да влизат тук(има няколко такива остроумници като теб, дето спят в нашия форум) и да се опитват да злобеят и да ни казват "истини"... Я аз да видя, ако вляза във вашия форум и ви кажа все истини: Че сте били подпорани, че сменихте цяла комисля за 1 мач, за да сложите ваш човек начело, който се осра още в първия мач, че крайните ви фракции са пълни с лумпени, че шефа ви е доказан мафиот- дали ще ме приемете добре, а? Ще ме приемете, ама друг път.... И не на последно място, как си пълните стадиона в голяма степен благодарение на хората от т.нар провинция и села(на мача ви с АИК Томислав в коментара си го отчете, че иам знамена от толкова различни места, които дори не е чувал и това го радва), а после нареждате на селяни и т.н! И още, и още..... Тези неща са все истини, които не ти отърват и няма да признаеш никога! Нали истината искаш да си говорим, ама тя не е само за нашия отбор, мой човек! Истната боли и за вас! Айде, че ми омръзна от глупостите ти! Ти не се спря...

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 15 сеп 2010 07:48

МОРСКИ тотално го закова с последните 2 поста БРАВО :)

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 15 сеп 2010 18:27

Виж симпатяга, аз живея в демократична държава и ще си правя каквото си искам. Всеки има право на мнение.
Аз съм съгласен с теб, че понякога ни подпират, ама да не мислиш, че на някой от нас му е приятно? За шефа и фракциите пак съм съгласен отново. Ама така наречените селяни са фенове на Левски благодарение на популярността му, такава каквато вие нямате.
Не се ли гордеете с онова 4:1, дето се скъсаха да ви подпират?
Все се бутате да се сравнявате с нас, а то не става. Това ми е много непонятно, иначе живейте си. Аз ако мисля, че не си прав в нещо, ще се опитам да те опровергая с факти, а вие факти не ползвате много много.
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 15 сеп 2010 18:50

rosen_1914 написа:Виж симпатяга, аз живея в демократична държава и ще си правя каквото си искам. Всеки има право на мнение.
Аз съм съгласен с теб, че понякога ни подпират, ама да не мислиш, че на някой от нас му е приятно? За шефа и фракциите пак съм съгласен отново. Ама така наречените селяни са фенове на Левски благодарение на популярността му, такава каквато вие нямате.
Все се бутате да се сравнявате с нас, а то не става. Това ми е много непонятно, иначе живейте си. Аз ако мисля, че не си прав в нещо, ще се опитам да те опровергая с факти, а вие факти не ползвате много много.

пич голяма щаст от успехите ви са свързани или с късмет или с помощ от странични фактори ... докато ние си живеем и малко по малко се мъчим да стигнем до тези успехи но без чужда намеса ;) затова не мога да разбера какво лошо има да се сравняваме с вас или ЦСКА които също са бая подпирани в някои мачове ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2010 18:59

rosen_1914 написа:Виж симпатяга, аз живея в демократична държава и ще си правя каквото си искам. Всеки има право на мнение.

Първо с това симпатяга леко ме притесняваш :mrgreen: Второ, много бъркаш.,.. Не можеш да си правиш каквото искаш понеже има закони искаш или не... Затова сме я докарали до този хал, понеже ей такив акато теб мислят, че могат да си правят каквото искат- това не е декомрация, това е свободия... Като смяташ, че можеш да си правиш каквото искаш, застреляй например някой полиитк да видим дали няма да има последствия :mrgreen: Така е и с форума, тук има правила и ти трябва да ги спазваш- можеш да казваш мнението си без проблем, стига да не се заяждаш и да не злобееш!
За популярността- я да видим как тя е създадена и ще си признаеш ли, че я имате до голяма степен понеже сте софийски отбор? През комунизма заедно с ЦСКА сте били в доста по-изгодни позиции срямо т.нар провинция(пак от вас измислено наименования, да не сме империя, че да има провинции :mrgreen: )... И за отборите извън София се е считал за успех едно 3 място.... Популярност казваш.... Всеки си избира на кого да е фен, но да си фен на силните е най - лесно.... Не се опитвай да ни внедриш някакво чувство на вина заради това, че не сме имали 30 титли да речем! Винаги е лесно да се подкрепя отбор когато той печели или 1 или 2 място... Трудно и за уважение е това което правят Ботев, което правиха и нашите фенове докато бяхме 6 години в "Б"... , това което правят Дунав(20 години в Б)...
Аз лично не съм горд с това, че ни подпряха при победата ни с 4:1... Да, радвах се, да победихме ви разгормно, но победата беше помрачена поне за мен... И тук идва разликата- вие сигурно сте се радвали като ни бихте с 3:0 миналата година (измислената дузпа и червения картон...) и кому е нужно да ви подпират? Ако сте по-силни бийте, ако не сте примирете се!
Виж сега, ще ти кажа нещо за 1000 тен път- ние с вас не се сравняваме, до голяма степен сте ни враг номер едно след Спартак и ЦСКА, но това не значи, че се опитваме да се сравняваме с когото и да е било.... Ние си гледаме себе си и стига да не се опитват да ни нападат и да злобеят против нас и ние не нападаме ! А защо сте ни враг номер едно, то е просто- точно заради това подпиране, съдийски рамена, аругантност и т.н.... Както ти не ни харесваш заради феновете в нашия форум да речем, така и нашите не ви харесват заради глупостите, които се пишат в нашия форум от ваши потребители....
И послено, понеже ми омръзна- монетата има две страни, колкото вие сте виновни, толкова и ние!

А за фактите... Смятам достатъчно факти ти изредих и колегата над моя поуст,а ти да кажеш, че не сме използвали факти :shock:

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 15 сеп 2010 19:46

The Sailor Man, тия ги разправяй на баба ми. Как пък всичко става с късмет и бутане, ти вярваш ли си?
МОРСКИ, аз на анархия не го обръщам. Свободата на словото е един от големите плюсове на демокрацията. Тук в тоя форум нещата не опират до закони, които аз уж да нарушавам. Изказвам си мнението, ама на вас като не ви харесва и почват да се сипят обиди, аз понеже не обичам да оставам длъжен - отвръщам и ето.
Аз не съм фен на Левски, защото са сини. Просто откакто се помня съм си левскар, видял съм и добро и лошо. Чувство за вина не се опитвам да ви внедрявам, ама само слушам тука как сме били падали от разни смешни отбори в Европа, как сте ни били 4:1. Ми вие що не играете в Европа? Присмял се хърбел на щърбел един вид, нали?
За врагове не мога да кажа, че ви приемаме като такива. Аз за враг приемам ЦСКА. Просто това си е исторически сблъсък, без значение кой играе в Левски и ЦСКА(Разните чужденци, дето не правят разлика). Само този мач има голяма тръпка. А такива като Миньор, Ботев и ако щеш Черно море трябва да ви бием за да си мирувате, защото аз не разбирам вашия ненормален кеф да биеш Левски или ЦСКА, едва ли не си го записвате като златна страница в историята :roll:
Факт е, че на мен Черно море ми беше симпатичен отбор, преди да прочета 1 куп глупости от тукашните фенове, дето не знам колко са и фенове изобщо.
А за фактите на човека над теб не ми говори, че ми е смешно чак.
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Върни се в “Черно море”