Преди 85 години "Владислав" става първия български шампион!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: Преди 85 години "Владислав" става първия български шампион!

Мнениеот зелено-бяло » 06 сеп 2010 20:54

Няма черноморец,няма тичанец,няма владиславлия,няма дори спартаклия(сокол),който да оспорва че именно Черно Море е наследник на двата отбора-Тича и Владислав!Няма отбор останал без фенове,няма фенове останали без отбор!
Официалната статистика винаги е приемала,че ние сме наследник и на двата отбора.Какво ви става тази година? :?

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 20:59

зелено-бяло написа:Няма черноморец,няма тичанец,няма владиславлия,няма дори спартаклия(сокол),който да оспорва че именно Черно Море е наследник на двата отбора-Тича и Владислав!Няма отбор останал без фенове,няма фенове останали без отбор!
Официалната статистика винаги е приемала,че ние сме наследник и на двата отбора.Какво ви става тази година? :?

Синдром Металик Сопот,как какво?
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 06 сеп 2010 21:10

зелено-бяло написа:Няма черноморец,няма тичанец,няма владиславлия,няма дори спартаклия(сокол),който да оспорва че именно Черно Море е наследник на двата отбора-Тича и Владислав!Няма отбор останал без фенове,няма фенове останали без отбор!

Официалната статистика казва нещо друго:
Изображение

А синдромът Металик Сопот има повече фенове отколкото Черно море за последните 5 години. Синдром :) Така ли лесно се лъжат хората, че да тръгнат от нищото да подкрепят един нов отбор?

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 06 сеп 2010 21:17

Добре де,освен за "честа смяна на името",нещо друго,съществено,доказващо,можеш ли да покажеш?
Защото това ,което си постнал никак,ама никак не подкрепя твоята теория или пък оборва моята.
Собствено ТИ какво искаш да кажеш(покажеш,докажеш,опровергаеш.....)....?
Митьо Кънтрито ли ти липсва?

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 06 сеп 2010 21:21

зелено-бяло написа:Добре де,освен за "честа смяна на името",нещо друго,съществено,доказващо,можеш ли да покажеш?
Защото това ,което си постнал никак,ама никак не подкрепя твоята теория или пък оборва моята.
Собствено ТИ какво искаш да кажеш(покажеш,докажеш,опровергаеш.....)....?
Митьо Кънтрито ли ти липсва?

Понеже казваш че официалната статистика казвала истината за нещата, аз ти цитирам официалната статистика. Пише основан 1945. Това е. Черно море е клуб от 1945 година и носи настоящето си име от 1959. Кънтрито не ми липсва, липсва на такива като теб дето искат Ботев да е слаб отбор.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 06 сеп 2010 21:25

Кажи (пиши) тогава кой е твоят отбор,кога е създаден,кога фалира,кой го приюти!
Къде съм писал че искам Ботев да е слаб!Хайде,ти си вещ в историята?

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 21:34

Твоя Ботев по твоята логика е клуб от 2010 и носи това име от 2010.До това лято отборът който подкрепяш се казваше Металик Сопот
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 06 сеп 2010 21:43

The Sailor Man написа:Твоя Ботев по твоята логика е клуб от 2010 и носи това име от 2010.До това лято отборът който подкрепяш се казваше Металик Сопот

Да, точно така. Винаги съм бил за Металик Сопот, ама стария Металик от преди 1945. Металик е създаден през 1910 година и сега чества 100 годишнината, за това Ботев Пловдив му откупиха правото да играе във В група и сега вече ще се надуват че са клуб от 1910. Иван Вазов е бил фен на Металик и клубът има много привърженици, играе в червено и синьо и ще видите как след 10-15 години сегашния Ботев ще си смени цветовете на червено-синьо за да покаже приемствеността си със стария Металик.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 06 сеп 2010 21:48

Започваш да пишеш глупости!Не може да се отрече ,че е забавно обаче!Продължавай!
Дербито на Металик с Карлово ли е,или с Калофер?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 сеп 2010 01:51

Фене на Ботев, сам започваш да затъваш! Иска ти се да сте най-стар отбор у нас, но не сте откъдето и да го покажеш и това го знае всяко хлапе ;)

Върни се в “Черно море”