зеления написа:DanielGeorgiev написа:Е какво искаш вместо Румен Николов, Тошко Колев, Дани Димов, Сашко, Танка, Пиргата да наблюдаваш хора като Акуаро и Грило ли ?! Или Руи Мигел ?
Абе ти от Марс ли падаш? Що за глупости ръсиш тази вечер? Мисля, че ти обясних ясно и разбрано в предния си поуст. Ако Акуаро, Грило, Руи Мигел или бабата на Руи Мигел играят и носят победите на любимия ми отбор, а от там и вдигат в пъти класата на отбора аз съм за тях. А фамилията Пиргов не ми я споменавай поне една седмица, че ... просто нямам думи за левашката му проява.
"глупости" , когато аз написах "тъпотия" ти рева като момиченце , а мен ме заплашиха с бан давай го по кротко .Момчето ти каза много истини , аз се се отказвам да говоря , защото се убедих , че няма смисъл...нека ви да ви сложат бай гроздан или тройчо , за да сте щастливи , но тогава всички анализатори с по два лиценза про в джоба първи ще ревнете,след третата загуба .
Това ,че не сте викали оставка не ви прави по различни от тея дето викаха ...начина на мислене там е разковничето дали ще псуваш в колата , в къщи пред телевизора или ще плюеш на стадиона няма разлика ама никаква мои сладки анали ...затори- спИциалисти!
Евала на момчетата,които подкрепяха отбора въпреки резултата!