СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: СТЕФАН ГРОЗДАНОВ ПОЕМА ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот зеления » 30 авг 2010 00:25

DanielGeorgiev написа:Е какво искаш вместо Румен Николов, Тошко Колев, Дани Димов, Сашко, Танка, Пиргата да наблюдаваш хора като Акуаро и Грило ли ?! Или Руи Мигел ?

Абе ти от Марс ли падаш? Що за глупости ръсиш тази вечер? Мисля, че ти обясних ясно и разбрано в предния си поуст. Ако Акуаро, Грило, Руи Мигел или бабата на Руи Мигел играят и носят победите на любимия ми отбор, а от там и вдигат в пъти класата на отбора аз съм за тях. А фамилията Пиргов не ми я споменавай поне една седмица, че ... просто нямам думи за левашката му проява.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 30 авг 2010 00:31

зеления написа:
DanielGeorgiev написа:Е какво искаш вместо Румен Николов, Тошко Колев, Дани Димов, Сашко, Танка, Пиргата да наблюдаваш хора като Акуаро и Грило ли ?! Или Руи Мигел ?

Абе ти от Марс ли падаш? Що за глупости ръсиш тази вечер? Мисля, че ти обясних ясно и разбрано в предния си поуст. Ако Акуаро, Грило, Руи Мигел или бабата на Руи Мигел играят и носят победите на любимия ми отбор, а от там и вдигат в пъти класата на отбора аз съм за тях. А фамилията Пиргов не ми я споменавай поне една седмица, че ... просто нямам думи за левашката му проява.

Ами така ще е като гледаш само лошите неща. А това че същия този Пиргов ни спасява доста мачове с добрите си спасявания, не го казваш ..

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 авг 2010 13:08

Този сезон имаме две победи и три загуби.Не се сещам в коя от тези три загуби,Илко ни спаси?Момчето определено не е във форма.Допуска левашки голове.Ама така е.Чувства се сигурен титуляр и това му изигра лоша шега.Че и на феновете.Но не само в Илко е проблема.Който и да е на вратата,защитата като изтърва противниковите играчи,вратаря става мишена.Ама така е.Като имаме безхаберник за треньор,ще си гледаме загубите и ще се молим да не ни бият с много.
п.с.Някой беше казал,че щом разбираме много,да си изкараме лиценз ПРО и да водим отбора.Аз мисля че не е необходимо да си вадя лиценз,защото се вижда че Попов кара без такъв.Значи работата става и по този начин,Стига да има кой да те търпи.Така че аз съм готов да поема вината за оставащите загуби до края на шампионата за наполовина по малко пари от Велизар.И ще си подавам оставката след всяка загуба,като знам че няма да ми я приемат,за да казват феновете-Ей,тоз Весо голям мъжкар бе.Постоянно си подава оставката след загуби.Значи не му пука за заплатата,а мисли за доброто на отбора.А загубите ще следват една след друга... :(
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 30 авг 2010 13:35

зеления написа:

"глупости" , когато аз написах "тъпотия" ти рева като момиченце , а мен ме заплашиха с бан давай го по кротко .Момчето ти каза много истини , аз се се отказвам да говоря , защото се убедих , че няма смисъл...нека ви да ви сложат бай гроздан или тройчо , за да сте щастливи , но тогава всички анализатори с по два лиценза про в джоба първи ще ревнете,след третата загуба .
Това ,че не сте викали оставка не ви прави по различни от тея дето викаха ...начина на мислене там е разковничето дали ще псуваш в колата , в къщи пред телевизора или ще плюеш на стадиона няма разлика ама никаква мои сладки анали ...затори- спИциалисти!
Евала на момчетата,които подкрепяха отбора въпреки резултата!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 30 авг 2010 14:45

..нека ви да ви сложат бай гроздан или тройчо , за да сте щастливи , но тогава всички анализатори с по два лиценза про в джоба първи ще ревнете,след третата загуба .
Това ,че не сте викали оставка не ви прави по различни от тея дето викаха ...начина на мислене там е разковничето дали ще псуваш в колата , в къщи пред телевизора или ще плюеш на стадиона няма разлика ама никаква мои сладки анали ...затори- спИциалисти!
Евала на момчетата,които подкрепяха отбора въпреки резултата![/quote]
Нека да ви сложат бай гроздан или тройчо-извинявай ама ти от кой отбор си?

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 30 авг 2010 15:09

зеленобелия написа:..нека ви да ви сложат бай гроздан или тройчо , за да сте щастливи , но тогава всички анализатори с по два лиценза про в джоба първи ще ревнете,след третата загуба .

Нека да ви сложат бай гроздан или тройчо извинявай ама ти от кой отбор си?

Аз ли? Аз съм от отбора на тия дето не разбират нищо от футбол от тия неспециалистите ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 авг 2010 18:24

Popeye написа:
зеленобелия написа:..нека ви да ви сложат бай гроздан или тройчо , за да сте щастливи , но тогава всички анализатори с по два лиценза про в джоба първи ще ревнете,след третата загуба .

Нека да ви сложат бай гроздан или тройчо извинявай ама ти от кой отбор си?

Аз ли? Аз съм от отбора на тия дето не разбират нищо от футбол от тия неспециалистите ;)

Кажи нещо ново. Това го знаем. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

iast70
Контакти:

Мнениеот iast70 » 30 авг 2010 18:51

И защо се чака още един провал .
Трябва да се действа на момента !
Като те заболи зъб сигурно чакаш и втори зъбобол !И тогава предприемаш мерки !
Попов го харесали от ,,Спартак Пд,, , какво означава харесали ?
Това да не мадама или кола , че да я харесаш !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 авг 2010 19:01

iast70 написа:И защо се чака още един провал .

Не,не е мадама или кола.Щом са го харесали,сигурно ще е за треньор.Дано да го вземат до утре или най-късно в сряда.
Само Черно море.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 30 авг 2010 20:07

iast70 написа:И защо се чака още един провал .

А ще искаме пари за него :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”