ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот MORSKI » 15 авг 2010 16:43

Жардел с какво смяташ, че ще се докаже? И като е голямо име във футбола, звезда от световна величина значи ли да му целуваме краката и да го величаем например! Да, той е голямо име, да той е бил голям футболист, да това е голяма реклама за нас, да той може да помогне с опита си, но до там! Той не е това което е бил, желание дори и да има, само това не стига!
И как така реши, че някой играч е шезлонг и не знам си какъв при все, че си го наблюдавал смао в един мач и 1 мижав репортаж :mrgreen: При все, че този "шезлонг" ни мушна два гола и донесе трите точки за Локото! Това е несериозно което го говориш.... Как така д ане екритерий- дай да не играем там направо- каот нямаме победа и каот нбе било критерий- дай направо да не ходим до Пловдив! Що за глупост? Всеки мач е важен и всеки мач е критерий за състоянието на даден играч... Във футбола такива неща като прокоба и т.н свързани с лоша серия не играят! Мач с мач не си прилича, така че това, че нямаме победа там- не значи, че само психологически не сме подготвени... И още нещо- кога ще признаеш, че и нашата игра не е кой знае каква? Ти показваш само хубавите страни, ами негативните? Трудно бихме Академик, трудно бихме Пирин...

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 16:49

MORSKI написа:Жардел с какво смяташ, че ще се докаже? И като е голямо име във футбола, звезда от световна величина значи ли да му целуваме краката и да го величаем например! Да, той е голямо име, да той е бил голям футболист, да това е голяма реклама за нас, да той може да помогне с опита си, но до там! Той не е това което е бил, желание дори и да има, само това не стига!
И как така реши, че някой играч е шезлонг и не знам си какъв при все, че си го наблюдавал смао в един мач и 1 мижав репортаж :mrgreen: При все, че този "шезлонг" ни мушна два гола и донесе трите точки за Локото! Това е несериозно което го говориш....

Кой величае Жардел?Навсякъде подчертавам,че основното нещо е факта,че помага и надъхва младите ни играчи.Надявам се да върне някаква форма и да помогне и с голове разбира се.А как направих извод за плажния играч Де Карвальо ти казах от "впечатляващата" му визитка....12 години професионален футбол,29 години възраст...ОБЩО вкарани голове 43,или точно по 3,5 гола на сезон..хахахахаха,е,тоя бележи те се къса бе :lol: .И добавяме - едва 3 гола на ниво елит,останалото аматьорщина!И нова добавка - 2 от 3-те гола - в нашата врата!Ау....ама ти разбираш ли,че този палячо направи мачът на живота си,на кариерата си срещу нас?И да сравняваш този куц кон с Жардел е направо престъпление и кощунство.Защо говоря това?Защото ми писна от тъпи медии дето пишат Жардел това,Жардел онова,как Карвальо ни развинтил,как Локо взели играч,а ние дебелак...АБЕ ЕЙ,я вижте статистиката,визитката и възрастта на тоя плажен корифей и тогава пак!Междудругото това,че от 2 удара тоя паляк ни вкара 2 гола само доказва,че мача на Лаута не е критерий за нас и не бива изобщо да го взимаме под внимание за каквото и да било вкл. и за играта ни там.

ПС:Разбира се,че не е критерий.Най-нормалното нещо на Лаута по логиката беше този плажен шезлонг да направи няколко маркови тъпи пропуска напълно отговарящи на жалката му празна визитка от аматьорски отбори.Но,не.Антилогика,спънатия кон ни прави 2 гола от 2 удара.Е,няма как това да е критерий,разбираш ли :?:
Последна промяна от The Sailor Man на 15 авг 2010 16:51, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 авг 2010 16:50

Относно селекцията на чужденци, Локо Пд ни бие по този критерий отвсякъде и щом Зума твърди, че Карвальо е един от най-добрите нападатели в БГ значи е така, просто абсолютно винаги намират точните хора от чужбина, ние сме този, които сме взимали последните години така наречените ''плажни футболисти'' да не ги изброявам, помним Кольо какви ги беше докарал Джалма, Фабиньо, Тигран, Спречкович, който даже не записа официален мач, Пихоцкис и много други, Велизар преквалифицира в халфове двама бразилци, които през цялата си кариера са играли като десен и ляв бек - Ели Маркес и Адемар, последния добър чужденец и наистина класен който е играл в Черно море беше Дарко Спалевич
Последна промяна от Mourinio на 15 авг 2010 16:58, променено общо 2 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 16:52

А Жовалдир Периш какъв беше?Е,той беше по-класен от всеки ляв защитник играл някога в България.Жалко,че сега нямаме такъв играч на този пост
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
martinski1970
Контакти:

Мнениеот martinski1970 » 15 авг 2010 16:53

GreeN-1913 написа:Отново няма да казвам как ще свърши мача от суеверие.Ще гледаме , ще видим :) Напред Моряци!

А аз от суеверие ще ти кажа-ако велизар прическата е тренер все още-3-0 за цска
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 авг 2010 16:54

The Sailor Man написа:А Жовалдир Периш какъв беше?Е,той беше по-класен от всеки ляв защитник играл някога в България.Жалко,че сега нямаме такъв играч на този пост

От 10 ''плажни футболисти'', един е улучил Кольо и той не беше чак толкова важен играч, че да ни зависи играта от него
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
martinski1970
Контакти:

Мнениеот martinski1970 » 15 авг 2010 16:56

The Sailor Man написа:------------------------------Пиргов-------------------------
Сашо-------------Сашко--------Танко-------------Тиаго
--------------------------Димов-----------------------------
Ели Маркес-----------ЖОРО ИЛИЕВ------------Атанасов
---------------------------Юруков---------------------------
---------------------------Божилов------------------------

Тази стартова 11-ка и така подредена просто ще помете ЦСКА :!: .Задължително с център нападател,онези са много зле при статични положения,а ние тука имаме 5 човека над 1.85....Дано Ели Маркес е на линия и дано помни,че му дължат пари още :mrgreen: .Но съм убеден,че тези 11 дето съм ги написал просто казано и без да се изсилвам....ще ги размажат :!:

само да запитам.......ратников........много хора го забравят че е даже и в резервите не го слага прическата
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 17:06

Ако зависеше от мен(а и много други така мислят) Ратников ще е титуляр и то несменяем в центъра на терена и основен разиграващ халф.Неговите подавания и поглед над играта ги сравнявам само с тези на Кривия.Но Даниил има и страшна скорост и дрибъл,плюс топовни шутове и отлична техника.С работата,която би вършил Ратничето отборът щеше да мачка,а не да разчитаме само на дългите подавания на Димов.Велизар явно има други идеи,но факта,че Ратников още е в отбора значи,че Прическата държи на него и има намерение да го използва в бъдеще.Колкото по-скоро стане,толкова по-добре за Черно Море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 авг 2010 17:08

The Sailor Man написа:Кой величае Жардел?Навсякъде подчертавам,че основното нещо е факта,че помага и надъхва младите ни играчи.Надявам се да върне някаква форма и да помогне и с голове разбира се.А как направих извод за плажния играч Де Карвальо ти казах от "впечатляващата" му визитка....12 години професионален футбол,29 години възраст...ОБЩО вкарани голове 43,или точно по 3,5 гола на сезон..хахахахаха,е,тоя бележи те се къса бе :lol: .И добавяме - едва 3 гола на ниво елит,останалото аматьорщина!И нова добавка - 2 от 3-те гола - в нашата врата!Ау....ама ти разбираш ли,че този палячо направи мачът на живота си,на кариерата си срещу нас?И да сравняваш този куц кон с Жардел е направо престъпление и кощунство.Защо говоря това?Защото ми писна от тъпи медии дето пишат Жардел това,Жардел онова,как Карвальо ни развинтил,как Локо взели играч,а ние дебелак...АБЕ ЕЙ,я вижте статистиката,визитката и възрастта на тоя плажен корифей и тогава пак!Междудругото това,че от 2 удара тоя паляк ни вкара 2 гола само доказва,че мача на Лаута не е критерий за нас и не бива изобщо да го взимаме под внимание за каквото и да било вкл. и за играта ни там.

ПС:Разбира се,че не е критерий.Най-нормалното нещо на Лаута по логиката беше този плажен шезлонг да направи няколко маркови тъпи пропуска напълно отговарящи на жалката му празна визитка от аматьорски отбори.Но,не.Антилогика,спънатия кон ни прави 2 гола от 2 удара.Е,няма как това да е критерий,разбираш ли :?:

Aбе, Жорка.... Не се ли замсиляш поне малко, че този как ли не ог нарече играч за да ни вкара гол, значи нашата защита и вратар са сбъркали? Или той ей така си вкарва, без наши грешки... Стига само си величал да му се невиди! Ти по-велики от Реал ни изкара :mrgreen:
За журналистичексите писаници си прав, но тях гио остави! За да просперираме ние пъров трябва да видим нашите грешки, а тях ги има и не са малко.... С величаене и смятане, че няма по-велик в А група от Жардел, че нашите играчи са номер едно само ще тъпчим на едно място.... И, не на последно място, още по-зле, ако този има 3 гола и 2 са срещу нас.... Това направо е страшно! Та, така....
Иначе статистиката и визитката са в миналото, важно е настоящето! Жардел колкото и голям да е бил в Порто- в момента е при нас и всички препдолагам искаме да го виждаме в игра и бележещ голове..... Ако при нас не вкара гол или отбележи само няколко за цял сезон- кел файда, че е вкарал повече голове от мачовете си преди 5-6 години...

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 17:15

Да бе,грешките са факт и бяха много.Но искам да обясня,че тази защита беше и е най-добрата в България,че Пиргов е отличен вратар.Това обяснявам и някои не искат да ме разберат.И на фона на отличната защита и вратар идва мач на Лаута,те играят като дрогирани и получаваме 2 гола от плажен играч на 29 години бележил досега по 3,5 гола на сезон.Това казвам аз,факти.Също и предни години.Кривия на Лаута е правил най-слабите си мачове,факт.Преди 2 години пак паднахме 1:0,Кривия изпълни фал почти неспасяем и някакво пишлеме на 17 години влязъл на пожар взе,че се метна по-добре и от Касияс,нещо като Лев Яшин и извади топката аха от паяжината....Еееее,то един пример да беше хубаво.Миналия сезон 3 пъти бе на празна врата,Какалов апотеоз.Тази година не коментираме Тиаго как изтърва и той така.Явно е малшанс,разбираш ли.Смешен играч ни бележи 2 гола,най-силното ни звено се проваля все едно е най-слабото....затова не можем да правим изводи от Пловдив и то никакви.Аз нищо не величая,факт е,че сме по-добър отбор от Локо Пд и в течение на сезона това ще се докаже многократно.Помни ми думата.

Върни се в “Черно море”