14.08 Черно море Варна - Академик София

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: 14.08 Черно море Варна - Академик София

Мнениеот garfild8 » 11 авг 2010 21:01

За Ясен Петров,не съм виждал,но даваше мнението си през изминалия сезон.
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 авг 2010 12:56

6 ЛЕВА спират феновете! "ТИЧА" остава празен, прогнозира ... ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

varna-sport.com 12.08.2010 11:59
Пред полупразни трибуни ще се играе съботното домакинство на "Черно море" с „Академик” (София). За това обаче си има няколко причини, прогнозира
в-к "Позвънете Новини".
Едната е слабото представяне на „моряците” в Пловдив срещу „Локомотив” в отминалия кръг от първенството. Освен това „студентите” не са атрактивен съперник за феновете, а не е за подценяване и цената на билетите. Срещу „Пирин” тя бе 6 лева и почти сигурно сега привържениците ще влизат на стадиона срещу същата сума. Освен това се очаква в събота да бъде изключително горещо. Нещото, което все пак може да накара феновете да дойдат, е официалният дебют, който Марио Жардел ще направи на клубния стадион на „Черно море”. Досега публиката на зелено-белите имаше възможност да види Супер Марио в действие на живо единствено в двустранната игра, с която отборът бе представен преди началото на сезона. Мачът бе изместен с 30 минути и ще започне в 18,30 ч! Съдия ще е ревльото Ангел Ангелов!
Суперзвездата на „Черно море” Марио Жардел се разсърди. Бразилецът обяви, че се е почувствал неприятно, когато прочел по вестниците, че бил дебел. „Много глупости се изписаха. Към мен трябва да има по-голямо уважение и търпение, тъй като все пак съм голямо име във футбола. Искам да си върна формата и да помогна на „Черно море” да изпълни целите си. Така ще отговоря на критиците. Тук су чувствам много добре във Варна, тъй като климатът, плажовете и морето са същите като в родината му. Живея в голяма къща, в която си имам всичко. Разполагам с басейн и дори малко футболно игрище. Искам да основа своя футболна академия тук след края на кариерата си”, обяви 36-годишният ветеран.
Снимка http://www.varna-sport.com
"Тича" щял да остане празен заради цената от 6 лева, слабото представяне срещу "Локо" (Пд) и жегата време, прогнозира в-к "Позвънете Новин

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 12 авг 2010 13:15

Sole написа: 6 ЛЕВА спират феновете! "ТИЧА" остава празен, прогнозира ... ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

varna-sport.com 12.08.2010 11:59
Пред полупразни трибуни ще се играе съботното домакинство на "Черно море" с „Академик” (София). За това обаче си има няколко причини, прогнозира
в-к "Позвънете Новини".
Едната е слабото представяне на „моряците” в Пловдив срещу „Локомотив” в отминалия кръг от първенството. Освен това „студентите” не са атрактивен съперник за феновете, а не е за подценяване и цената на билетите. Срещу „Пирин” тя бе 6 лева и почти сигурно сега привържениците ще влизат на стадиона срещу същата сума. Освен това се очаква в събота да бъде изключително горещо. Нещото, което все пак може да накара феновете да дойдат, е официалният дебют, който Марио Жардел ще направи на клубния стадион на „Черно море”. Досега публиката на зелено-белите имаше възможност да види Супер Марио в действие на живо единствено в двустранната игра, с която отборът бе представен преди началото на сезона. Мачът бе изместен с 30 минути и ще започне в 18,30 ч! Съдия ще е ревльото Ангел Ангелов!
Суперзвездата на „Черно море” Марио Жардел се разсърди. Бразилецът обяви, че се е почувствал неприятно, когато прочел по вестниците, че бил дебел. „Много глупости се изписаха. Към мен трябва да има по-голямо уважение и търпение, тъй като все пак съм голямо име във футбола. Искам да си върна формата и да помогна на „Черно море” да изпълни целите си. Така ще отговоря на критиците. Тук су чувствам много добре във Варна, тъй като климатът, плажовете и морето са същите като в родината му. Живея в голяма къща, в която си имам всичко. Разполагам с басейн и дори малко футболно игрище. Искам да основа своя футболна академия тук след края на кариерата си”, обяви 36-годишният ветеран.
Снимка http://www.varna-sport.com
"Тича" щял да остане празен заради цената от 6 лева, слабото представяне срещу "Локо" (Пд) и жегата време, прогнозира в-к "Позвънете Новин

Взел съм си карта и секунда няма да пропусна от домакинските мачове ! :mrgreen:

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 12 авг 2010 15:07

Някой има ли наблюдения върху това момче Виктор Митев от юношите, прочетох ,че Велизар го е повикал в първия отбор за мача с Академик!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 авг 2010 17:45

Единственото което зная е че се подвизава като ляв халф.Явно там е слабото място на Черно море,щом вземаме юноша точно за този пост.Ама само да спомена-АДЕМАР,ЮРУКА,ТОШКО,МАРАДОНЧО.Къде по дяволите ще играе това дете и кога?А като не го пуска дали няма да го демотивира?Първите 2-3 месеца ще е в еуфория момчето,но после...Абе струва ми се че Попов започна да прави грешка след грешка.Дано греша,ама вече и аз не си вярвам.Нищо не може да ме спре да ходя на Тича и да си подкрепям отбора,но нервите кото късам нямат възстановяване.Дано в събота влезе Марио и вкара,че да ми даде надежди за бъдещето на отбора.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 12 авг 2010 18:01

venitos написа:Някой има ли наблюдения върху това момче Виктор Митев от юношите, прочетох ,че Велизар го е повикал в първия отбор за мача с Академик!!

Защо п* д*волите му е притрябвало това момче? :shock: Или по-скоро защо му е играч на този пост ? :?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 авг 2010 21:22

Не знам каква нова муза е поразила главата на Велизар за генерални промени,но играчите с които трябва да почва задължително всеки мач са: Адемар,Д.Георгиев,Димов,Юруков,Тиаго,Д.Атанасов

eighteen

Мнениеот eighteen » 12 авг 2010 22:24

Няма да имате проблем в този мач. По-интересно е колко ще играе Жардел и дали ще вкара!

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 13 авг 2010 08:22

Sole написа:Не знам каква нова муза е поразила главата на Велизар за генерални промени,но играчите с които трябва да почва задължително всеки мач са: Адемар,Д.Георгиев,Димов,Юруков,Тиаго,Д.Атанасов

За някои се съгласявам, но как съдиш за Тиаго и Д.Атанасов от 2 официални мача от които в последния играха трагично

Върни се в “Черно море”