Мнениеот Mussolini » 17 юли 2010 18:57
Абе то май поговорката трябва да се преправи от "Луд умора нема!" на "Подуянец умора нема!".Значи колегата според мен не говореше за Реал М и Милан, а за "псевдограндовете" от покрайнините на София.Пък и за тях да е говорил грешно ли е?Резултатите сами говорят за това, което е Жардел.Тея другите имат много хляб да ядат докато го стигнат.Относно водещите отбори на Балканите - пак се опитваш всячески да се измъкнеш.Другарю комуняга, аз ти говоря, че в тея страни поне един от водещите отбори има огромни успехи и са "мастодонти" в сравнение с НАШИТЕ "водещи" отбори - в "частност отбора на народа".И чак такава разлика между Червена и Цървена Звезда няма.И да не забравя да ти кажа - абе промитото ти мозъче от журналистическите глупости май не знае, че ОТБОРА НА НАРОДА НЕ Е С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС СРЕЩУ ВСИЧКИ БГ ОТБОРИ.Да да, точно така.Знаеш ли че Владислав (Варна) - предшественика на Черно Море - ви е тепал когато и където ви хване.Знам че си разочарован, но това е истината.И айде най-накрая вземи, че се махни окончателно от нашия форум.Не разбра ли, че си натрапник и не си приятен тука.Аз не влизам във вашия форум, недей и ти.