Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот Sleepwalker » 28 юни 2010 20:58

Ако Черно море не привлекат други силни играчи освен Жардел е ясно,че шампиони няма да станат.Аз се съмнявам даже и тимаджии да са поставяли такива цели.Идването на бразилеца си е просто скъп маркетингов ход,който обаче може и най-вероятно ще се окаже доста доходоносен.Я си помислете само колко ще влязат в касата на моряците само от продадени фланелки с 16-ти номер.Да не говорим и колко хора ще идат на стадиона само заради Жардел,включая и неутрални фенове.Надали той е головата машина от едно време и не вярвам да направи някакъв фурор от попадения в А група,но самото му присъствие ще донесе морални и финансови дивиденти на варненци.Според мен е добър ход този трансфер,ако ще и един сезон да седи само!Евала! :)
Изображение

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 28 юни 2010 21:03

Да дойде Марио Жардел в България е много, много хубаво нещо за българския футбол!!! Още не мога да повярвам, че се случва, но е много хубаво нещо :!:
Пожелавам успех на Жардел, винаги съм го харесвал като играч!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Черно мое представи Жардел!

Мнениеот metodito » 28 юни 2010 21:03

Tommi написа:Човек, Сисе е на 28 години, национал на Франция, Ривалдо отиде в Гърция от отбора на Милан (спечелвайки ШЛ). Точно това имах предвид, като казах, че гърците и турците не са започнали като нас ;)

Мислех, че е над 30 (Сисе).
Последна промяна от metodito на 28 юни 2010 21:06, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 юни 2010 21:04

Браво,моряци! Евала! Това е пътят за да имаме някакво първенство и да се преставяме на ниво в Европа. Вижте Гърците и Турците какво направиха. И те са почнали така. С млади момчета и покрай тях зверове,които са на години и ги учат. Няма значение дали Супер Марио ще вкарва или не. Самото му присъствие е полезно за младите момчета. Да се учат от него. Да гледат как се пласира,как вкарва,техники на удар,финтове,освобождаване,дисциплина(нищо,че е бразилец). Да видят вечер дали ходи по кръчмите или си ляга рано. Това е пътят ако искаме първенство. Още веднъж - ЕВАЛА! Всичко най-добро,моряци и дано този футболист ви донесе много радост и да надупчи мрежите на отборите от АПФГ. Само дано да не вкарва 2-ри кръг ;) :mrgreen: .
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 28 юни 2010 21:05

Пускайте на пазара фланелка на Жардел с екипа на Черно море. 8-) Мисля, че ще е много печеливш ход.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Черно мое представи Жардел!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 юни 2010 21:07

Tommi написа:
metodito написа:Ами всъщност точно така почнаха в Гърция и Турция. Ривалдо бе изгонен от Милан, едва ли не оплют от Анчелоти, който го закова на пейката. Той отиде в Гърция и всички знаем какво стана. Сисе никой не го броеше за жив, когато дойде в Панатинайкос. Всички видяха докъде стигнаха в ЛЕ и то най-вече благодарение на Сисе. Но и при турци и при гърци има един голям проблем, за богатите клубове. Олимпиакос са една скъпа банда наемници, как си развиват школите тимове като гръцкия или Галатасарай, не знам, но въпреки Рийкард, въпреки Нонда, Монда и Елано... Не става само с ядене, а Чин - Бом не са изкарвали турски талант от 5-6 години сигурно. Няма Шаш или Шукюр. Просто е лесно - една торба пари, една торба наемници и айде ще ставаме шампиони! Развитие на школите - това е истината и налагане на местни, млади (не задължително собствени) кадри. Другото е до време...
Като свършат кинтите? Какво правим? Закриваме клуба?

Човек, Сисе е на 28 години, национал на Франция, Ривалдо отиде в Гърция от отбора на Милан (спечелвайки ШЛ). Точно това имах предвид, като казах, че гърците и турците не са започнали като нас ;)

Съгласен съм с Томи , смешно е да сравнявате Жардел на 36 , неиграл от месеци , със Сисе или Ривалдо ;) А в Гърция и Турция се започна като държавата наля много пари в спорта и във футбола особено , построиха се бази , отборите станаха собственици на стадионите , дойдоха и спонсори , а оттам и класни чужденци , а не свършили със футбола ;) Методи , чуваш ли се какво приказваш пич , Турция достигна полуфинал на Евро 2008 , а Гърция спечели Евро 2004 и беше финалист сега :roll: Как видя , че не изкарвали таланти не ми е ясно :mrgreen:
Не виждам с какво пенсионерът Жардел ще помогне на А група , да сигурно ще вкара 2-3 гола , но нищо повече , ще си прибира хубавата заплата и това е , жалко че много хора все още робуват на имена , видяхме какво се случи и с Панку и Митрески също :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 юни 2010 21:07

Botevist_1912 написа:Пускайте на пазара фланелка на Жардел с екипа на Черно море. 8-) Мисля, че ще е много печеливш ход.

Няма майтап. Едва ли скоро ще видим пак такова има в българския футбол,майна ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 28 юни 2010 21:10

Boksiorcheto написа:
Botevist_1912 написа:Пускайте на пазара фланелка на Жардел с екипа на Черно море. 8-) Мисля, че ще е много печеливш ход.

Няма майтап. Едва ли скоро ще видим пак такова има в българския футбол,майна ;).

Ами например аз нищо, че съм от Ботев Пловдив бих си купил една бройка. ;)

emico
Контакти:

Мнениеот emico » 28 юни 2010 21:11

Дори само да се снимат с него ще плюс за младите играчи, камо ли да играят с него.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 28 юни 2010 21:15

Не стана ясно, за колко минути на мач е цанен да играе футболистът (щото на неговата възраст 50-60 ще са цял подвиг, освен ако не играе за отбора на ветераните) :mrgreen: Правете бързо фланелки с неговото име и номер и продавайте, за да не сте съвсем капо! :lol:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Върни се в “Черно море”