Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?

Мнениеот gambara » 26 юни 2010 19:39

аз пък съм готов да се обзаложа с теб че не е Неи накаквото кажеш.
моето предположение е че е Жуниньо.не ме мислете за луд,но наистина всичко съвпада...
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 юни 2010 19:51

MORSKI написа:
furia написа:nqkoi dnes na dvustrannata ne se li izpusna da kaje za nei ne6to velizar e kazal na preskonferenciqta dokazan napadatel koito e igral v rodnata a grupa i nqma da ima problem s adaptaciqta da znaete a da ne duv4ete pove4e kakvo kazal i taka natatuka kak be6e ina4e dvustrannata nqkvi vpe4atleniq

Пиши на кирилица бе човек! Така нищо не ти се разбира, имай уважение към нашия език!

За последен път ти казвам,че на пресконференцията Попа не е казал НИЩО ТАКОВА.Вземи и слушай внимателно аудиото.Нито Неи,нито че е играл в БГ...НИЩО!Само че евентуално ще дойде,защото е говорил с него и бил обещал.А офертата за бирата е в слиа,ако се появи НЕИ на Тича.И аз да се включа в хора на недоволните.Пиши на кирилица.
пп.Айде гамбар,пак се почна с Жуниньо. :lol:
Ние Камбура не взехме заради високата заплата,че сега ще вземем Жуниньо.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 26 юни 2010 22:13

Жунинъо от Лион?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 00:33

gambara написа:аз пък съм готов да се обзаложа с теб че не е Неи накаквото кажеш.
моето предположение е че е Жуниньо.не ме мислете за луд,но наистина всичко съвпада...

On 17 June 2009, Juninho signed a two-year contract with Qatari club Al-Gharafa for a fee of €2.5 million
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 27 юни 2010 00:37

ralimavridov написа:Жунинъо от Лион?

Жуниньо е вече в Катар,но е халф !
Затова смятам,че става въпрос за Жуниньо от Славия :)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 юни 2010 01:03

Alexandrov93 написа:

Той е Жуниор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юни 2010 01:46

Veso1913 написа:
MORSKI написа:
furia написа:nqkoi dnes na dvustrannata ne se li izpusna da kaje za nei ne6to velizar e kazal na preskonferenciqta dokazan napadatel koito e igral v rodnata a grupa i nqma da ima problem s adaptaciqta da znaete a da ne duv4ete pove4e kakvo kazal i taka natatuka kak be6e ina4e dvustrannata nqkvi vpe4atleniq

Пиши на кирилица бе човек! Така нищо не ти се разбира, имай уважение към нашия език!

За последен път ти казвам,че на пресконференцията Попа не е казал НИЩО ТАКОВА.Вземи и слушай внимателно аудиото.Нито Неи,нито че е играл в БГ...НИЩО!Само че евентуално ще дойде,защото е говорил с него и бил обещал.А офертата за бирата е в слиа,ако се появи НЕИ на Тича.И аз да се включа в хора на недоволните.Пиши на кирилица.
пп.Айде гамбар,пак се почна с Жуниньо. :lol:
Ние Камбура не взехме заради високата заплата,че сега ще вземем Жуниньо.

Защо говориш на мен :shock:

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 27 юни 2010 03:18

Mourinio написа:
Alexandrov93 написа:

Той е Жуниор

Знам този който Левски искаха е Жуниор,но има и Жуниньо ;)

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 27 юни 2010 09:26

Черно море поиска Неи

Ръководството на Черно море готви трансферна бомба. Моряците са отправили оферта към бившия нападател на ЦСКА Неи, която той почти сигурно ще приеме, твърди „Тема Спорт”. Варненци предлагат 250 000 евро годишна заплата на бразилеца, чийто договор с Клуж изтече и голаджията вече е свободен агент.

Неи ще излезе с 200 000 евро по-евтино на моряците от другия спряган за трансфер на "Тича" - Мартин Камбуров. За него босьт на Локо Сф Николай Гигов иска 350 000 евро, а отделно играчът настоява за годишна заплата от 100 000 евро.

"Става въпрос за доказано име, което няма да има нужда от аклиматизация, защото е играл в България, футболистът е португалски говорещ има и европейски паспорт", разкриха само от клуба, без да назовават името на играча, който се чака на "Тича" най-късно във вторник.

Интерес към Неи има и от клуб от Китай

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 27 юни 2010 09:51

GrEeN-FaN написа:Черно море поиска Неи

Ръководството на Черно море готви трансферна бомба. Моряците са отправили оферта към бившия нападател на ЦСКА Неи, която той почти сигурно ще приеме, твърди „Тема Спорт”. Варненци предлагат 250 000 евро годишна заплата на бразилеца, чийто договор с Клуж изтече и голаджията вече е свободен агент.

Неи ще излезе с 200 000 евро по-евтино на моряците от другия спряган за трансфер на "Тича" - Мартин Камбуров. За него босьт на Локо Сф Николай Гигов иска 350 000 евро, а отделно играчът настоява за годишна заплата от 100 000 евро.

"Става въпрос за доказано име, което няма да има нужда от аклиматизация, защото е играл в България, футболистът е португалски говорещ има и европейски паспорт", разкриха само от клуба, без да назовават името на играча, който се чака на "Тича" най-късно във вторник.

Интерес към Неи има и от клуб от Китай

И какво искаш да кажеш,че Камбуров се е съгласил на 3300евро на седмица?

100000е/30м=3300eвро

Върни се в “Черно море”