Новата селекция на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: Новата селекция на Черно море

Мнениеот зелено-бяло » 25 май 2010 20:31

Миро ще почива една година??????????????
Това.....значи..... :cry:
Миро ми е любимец!Как се раздава на терена!Но понякога го съжалявах,имаше мачове които сам ни носеше на гърба си,единственият ни нападател в поредица от мачове...
Дано наистина не е краят на кариерата му!Ако трябва и 2 години да почива,но това едва ли ще помогне.
Спомням си за Ван Бастен....

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 май 2010 21:50

Не знам, но първоначалните прогнози бяха за два месеца извън терена, от там нататък пълно мълчание по темата, включително и от него самия, периода за възстановяване непрекъснато расте, нова операция, още по-дълго възстановяване.. Прогнозата определено не е оптимистична.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 26 май 2010 13:10

Незнам защо от ръководството не излязат с официална информация за Миро,а ни принуждават да разпитваме и да се превръщаме във врачки.Все пак се надявам да стане някакво чудо и Миро да се завърне по-скоро.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 26 май 2010 19:30

Mourinio написа:Спокойно ще има нови попълнения, Велизар заминава за Бразилия да търси играчи, Марадочно Атанасов ако вземем ще е достатъчно, Миро Манолов беше единствения футболист, който почти 1 година игра без смяна, не знам кой лекар го е оперирал, но май му е*а мамата, 2 или 3 пъти го оперира и след всеки път все по-зле става

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=137487 на някой хора им се сбъдват мечтите за сега,работата отива на черпене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 май 2010 19:45

Относно Миро-сами си го казвате,че гадаем тука.Няма официална информация от клуба,последната такава беше,че Миро започва да бяга края на юни и се включва в подготовката и е готов за старта.От тогава нищо ново не излизало и всичко което се пише 1,2,3 години,край на кариери - това са догадки.Няма такава контузия,че да се лекува толкова дълго,дори и да са го сбъркали нещо-пак не може чак дотам да са го окепазили.А относно Дончо Атанасов и факта,че го вземаме под муцуните на Тара-сега може пак да напишете,че ръководството не давало пари за селекция,не му пукало за отбора и да давате пак за пример там пенсионерските селекции за по 10 стотинки в Подуене и,че за 2 играча спорехме с тях-Сашо и Дончо-и двата идват на Тича :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 27 май 2010 10:08

Sagittarius написа: . . . . А относно Дончо Атанасов и факта,че го вземаме под муцуните на Тара-сега може пак да напишете,че ръководството не давало пари за селекция,не му пукало за отбора и да давате пак за пример там пенсионерските селекции за по 10 стотинки в Подуене и,че за 2 играча спорехме с тях-Сашо и Дончо-и двата идват на Тича :!:

Аз съм доволен от всичко което се случва в любимия ми клуб последните години, личи си, че има добро управление с ясен курс на развитие - иска се търпение от всички, резултатите ще дойдат! Сигурен съм ако развитието продължи до няколко години ще сме шампиони и основен фактор в първенството!
В момента сме на такъв етап, че не ни трябва гръмка селекция, а стабилизиране на отбора + наши млади надежди! Вярвам, че с времето ще привличаме и по-големи имена!
Единственото, което ме притеснява на този етап е стадиона, но надявам се и там всичко ще се изчисти скоро!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 28 май 2010 14:44

http://gong.bg/view_article.php?article_id=137773 Много добър трансфер, доволен съм от него, остава да вземем класен ляв бек и нападател, защото без Миро и Божилов, началото на сезона ще бъде отново мъка.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 май 2010 05:59

Кошмара на Петер Чех отива в Черно море
30 май 2010 03:12
Фотограф: lеvski2000.org
Мариян Огнянов ненужен на Герена, подсилва моряците
Единственият български футболист отбелязал гол в Шампионската лига Мариян Огнянов е почти сигурно ново попълнение на Черно море. След като изкара вече няколко години в Левски и така не успя да се наложи в първия отбор сега той е на път официално да се раздели със сините. Има вариант и да бъде преостъпен, но от Левски са съгласни да се разделят с Огянов.
Според някои информации той може и да е част от сделката по привличането на Атанас Борносузов на Герена. Както знаем Наката е сигурен за Левски и отива там без пари, като не е изключено сините да използвали Огянов като коз в този случай. В същото време той може да си партнира и с друг левскар на Тича и това е младия Виктор Генев.

Инфото е от спукания балон ( ДБ ).
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 май 2010 08:18

Не знам за вас,но аз по-смешно написана статия не бях чел.Още от заглавието...каквъ кошмар на Петр Чех бе чшшшш алооо,Мариянчо вкара при 0:3 за Челси в свършил мач!Иначе като качества е техничен и с добър пас,спокойно може да се ползва като плеймейкър...абе резерва на Жоро Илиев,но при всички случаи резерва,нещо не се е развивал много много,може би заради характера и етническия си произход
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 03 юни 2010 13:57

Какво ще кажете за това момче, Димитър Петков?

"Димитър Петков стана моряк
29 май 2010 16:26
Халфът ще подпише с Черно море другата седмица
Футболистът Димитър Петков стана моряк. Халфът ще подпише с Черно море другата седмица, като същото ще направят и другите нови попълнения Дончо Атанасов и бразилецът Тиаго.

Петков се подвизаваше с екипа на изпадналия от елита Локомотив Мездра. Стана и ясно, че играчът вече има предварителен договор с варненци."
източник ДБ

Върни се в “Черно море”