Велизар Попов остава в "Черно море"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Велизар Попов остава в "Черно море"
А бе,така е то,ама кажете за лиценза на Велизар. 
Само Черно море.
Доколкото знам,май учи и ще вземе лиценз на лято.Но не ми е много сигурен източника.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Доколкото знам,май учи и ще вземе лиценз на лято.Но не ми е много сигурен източника.
Наборе, това не го знам, но си мисля: Защо не се изпрати Велизар в някой водещ отбор на обучение за половин-един сезон, както беше изпратен на времето и Божил Колев?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Veso1913 написа:Доколкото знам,май учи и ще вземе лиценз на лято.Но не ми е много сигурен източника.
В статията от 7 дни спорт,която цитирах по-горе,пишеше че,нов треньорски курс,ще се провежда догодина.Дали от БФС,ще го оставят,ако от ТИМ решат,той да води отбора?
Само Черно море.
зеления написа:Veso1913 написа:Доколкото знам,май учи и ще вземе лиценз на лято.Но не ми е много сигурен източника.
Наборе, това не го знам, но си мисля: Защо не се изпрати Велизар в някой водещ отбор на обучение за половин-един сезон, както беше изпратен на времето и Божил Колев?
Божил не беше в отбор,а в Кьолнската школа за треньори.Нещо като футболна академия.Което после си пролича от изявите му като треньор ,че явно е научил нещо там.Все пак победи Ювентус,макар и да не му зачетоха победата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- VW-CORRADO_1913
- Контакти:
и аз имам мечти и аз мечтаех да видя Моренцето шампион но мечтите са едно а това да мислим дали ще издържат силите на играчите в сгъстен цикъл през два дни и с кои отбори ще играем в лига европа два месеца преди финала за купата и преди да се класираме не е просто мечта тук всички бяхте убедени че ще вземем купата. Ставаме като онези фенове на псевдо грандовете ни а и след всеки загубен мач да се напада треньора и играчи не става, нормално е "мечтите" и реакциите ни след загубите да рефлектират над играчите и Велизар може да не съм прав че си го заслужихме но това което написах в предния си пост продължавам да го мисля това си е мнението ми колкото и да ме критикувате
VW-CORRADO_1913 написа:и аз имам мечти и аз мечтаех да видя Моренцето шампион но мечтите са едно а това да мислим дали ще издържат силите на играчите в сгъстен цикъл през два дни и с кои отбори ще играем в лига европа два месеца преди финала за купата и преди да се класираме не е просто мечта тук всички бяхте убедени че ще вземем купата. Ставаме като онези фенове на псевдо грандовете ни а и след всеки загубен мач да се напада треньора и играчи не става, нормално е "мечтите" и реакциите ни след загубите да рефлектират над играчите и Велизар може да не съм прав че си го заслужихме но това което написах в предния си пост продължавам да го мисля това си е мнението ми колкото и да ме критикувате
И защо трябва да бъдеш критикуван? Както съм казвал десетки пъти - всеки има право на мнение. Твоето е такова. Моето е различно от твоето, но това не ми пречи да уважавам казаното от теб.
А корекцията на Весо за Кьолнската школа е съвсем уместна. Просто не се изразих правино в предния си поуст.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- зеленобелия
- Контакти:
Veso1913 написа:зеления написа:Veso1913 написа:Доколкото знам,май учи и ще вземе лиценз на лято.Но не ми е много сигурен източника.
Божил не беше в отбор,а в Кьолнската школа за треньори.Нещо като футболна академия.Което после си пролича от изявите му като треньор ,че явно е научил нещо там.Все пак победи Ювентус,макар и да не му зачетоха победата.
Жалко че Божил се отказа от треньорската професия.Беше мн.добър.
-
orkata8106
- Контакти:
more написа:Аз изказвам мое мнение така ги виждам нещата така ги пиша.Някои футболисти им трябваше определено време да се нагодят към играта на даден отбор примери Миро Манолов,Дани Георгиев,Адемар беше им даден шанс и те го оправдаха.Защо да не се даде шанс и на треньора или търпението ние малко вече? 50 години търпяхме за едно 3-то място,а 2-3 години (може и по-рано) можем да потърпим за нещо по-голямо надявам се!? Лошо няма да има критика,но не само мрънкане.Живи и здрави да сте и дано всички имаме щастливи мигове с любимия ни отбор!
Подчертавам тези редове, понеже и аз бях от хората които не възлагаха големи надежди на тези двама наши играчи,......но я виж сега какво представлява отборът без тях?!
Заставам Право зад велизар Голям мъжкар какво искате повече от него ето направи с Левски 1:1 с Цска 2:2 нека остане